Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

HERCEG NOVI

• Ne možete pisati na ovoj temi
32 odgovora na temu

#31 kosmaj

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 16. Jan 2011 - 16:52

letovao sam 11 godina u kumboru ali sam često posećivao herceg novi grad ima dušu i lep noćni život što se plaža tiče
ima šljunkovitih i ima molova voda nije mnogo čistija od drugih mesta ima jedno šetalište koje je prelepo zove se petdanica
ali sve u svemu lep je grad za letovanje

#32 tsubasa

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 06. Jul 2011 - 22:42

Potreban smještaj u Herceg Novom za dvije osobe sredinom Jula za 5-6 dana.

#33 andrija konjevic

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 04. Nov 2011 - 12:02

[quote name='kaca' date='14. sep 2008 - 23:46' timestamp='1221428809' post='79161']
U Herceg Novom sam bila vise puta, poslednji put za novu godinu i slobodno mogu reci da obozavam ovaj grad, i da bih tamo mogla da idem u bilo koje doba godine....

koji su vasi omiljeni kafici, restorani, plaze...Kakva su vasa iskustva sa smestajem, da li vise volite da menjate ili odsedate u istom smestaju ako ste zadovoljni?

u herceg novi najbolji kafici su: casa,pipls,raffaelo... nocni klubovi : pipls,pandora,admiral... Plaze: pipls,raffaelo,topla,golden bay... <BRODICI : boni i pajo. najbolja mjesta za obilazak: zanjice,mamula,plava spilja Hoteli : hotel riviera,hotel plaza, hotel metalurg.

za najbolji provod idi u pipls na dnevne i nocne zurke idi na raffaelo na plazu odsjedni u hotel metalurg (svaka plaza blizu) i idi u luna park na titovoj vili

LIJEP PROVOD

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0