Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

SANTORINI

• Ne možete pisati na ovoj temi
119 odgovora na temu

#106 belladonna

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • ženski

Napisano: 11. Dec 2011 - 17:45

Pozdrav svima !

Sledece leto planiram da provedem na Santoriniju sa deckom. To ce biti pred kraj sezone tj oko 10 septembra. Ja se jos uvek dvoumim izmedju Santorinija i Krita (Hania-Hanja).

Da li na Santoriniju ima pescanih plaza i u kom mestu se one nalaze? Citajuci predhodne postove nisam zakljucilla da ih bas ima.... :)

Da li se smestaj na Santoriniju moze naci na licu mesta (privatni smestaj) i da li neko zna cenu po danu?

Veliko hvala!

Ovu poruku je izmenio belladonna: 11. Dec 2011 - 17:48

Bella Donna

#107 Onlyfun&travel:D

svetski putnik

• Član
  • Poruka:625
  • ženski

Napisano: 12. Dec 2011 - 12:46

Perivolos i Perissa, zajedno čine najveću crnu peščanu plažu na ostrvu,kao i plaža u Kamariju.Mislim da je tu i ujedno najtoplija voda,zbog dobro zagrejanih vulkanskih stena koje se nalaze u moru.Smeštaj se može naći,ali ne znam koja vrsta Vas zanima(apartman,pp...).
Ti ne odlučuješ kako ćeš umreti. Ni kada. Ali ti sada možeš odlučiti kako ćeš živeti!   Postavljena slika

#108 belladonna

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • ženski

Napisano: 12. Dec 2011 - 13:08

Pogledaj porukuOnlyfun&travel:D @ 12. Dec 2011 - 12:46

Perivolos i Perissa, zajedno čine najveću crnu peščanu plažu na ostrvu,kao i plaža u Kamariju.Mislim da je tu i ujedno najtoplija voda,zbog dobro zagrejanih vulkanskih stena koje se nalaze u moru.Smeštaj se može naći,ali ne znam koja vrsta Vas zanima(apartman,pp...).

Hvala na odgovoru! ;)

Zanimaju me apartmani, bez hrane. Da li je bolje tj jeftinije ici preko agencije ili traziti smestaj na licu mesta? Mi bismo krenuli iz Grcke avionom iZ sOLUNA ili trajektom iz Atine a smestaj bismo potrazili tamo...
Bella Donna

#109 marta milovic

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 26. Jan 2012 - 00:36

Cao svima
Jel moze neki predlog za najjeftiniju kombinaciju letovanja na Santoriniju? Dolaze u obzir sve kombinacije, i sve vrste prevoza. I koliko bi to odprilike bilo?
Hvala unapred

#110 bokivr

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 20. Feb 2012 - 23:27

Pogledaj porukuOnlyfun&travel:D @ 12. Dec 2011 - 12:46

Citao predhodne postove i odlucio se za varijantu do Santorini-a kolima porodicno ja supruga i 2 male curice (beba 8meseci i cerkica 3 god):-), e sad jedno pitanje-koja je cena trajekta od Atine do Santorini-a? Video sam neku cenu od 35e po osobi a cena za auto? I jel postoji na ostrvu Lidl? Sta mislite uopste o ovoj mojoj ideji tamo sa dvoje male dece?

#111 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 21. Feb 2012 - 21:00

37,5 e po osobi i auto 90 e. Ukupno povratna bi vas izasla 330 e.
Ne znam koliko je to bas za malu decu. No, mozda tako volite :). Kako je ostrvo nastalo od vulkana plaza je ovakva
Postavljena slika

Postavljena slika

(slike su uzete sa neta)

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 21. Feb 2012 - 21:00

......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#112 bokivr

backpacker

• Član

Napisano: 21. Feb 2012 - 21:17

A sta kazes na pescanu plazu u Perivolos-u i Perissi? Odgovara mi svaki komentar i preporuka bez ustrucavanja :-) Nikad nisam bio tako da mi svaki savet dobrodosao. Hvala

Ovu poruku je izmenio suki: 17. May 2012 - 20:42
nema potrebe citirati kada se odgovara na predhodni post

#113 bokivr

backpacker

• Član

Napisano: 21. Feb 2012 - 21:21

E i gde tj na kom sajtu mogu rezervisati termine za trajekt po tim cenama?

#114 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 21. Feb 2012 - 21:27

Evo ovde za trajekt
http://www.greeka.co...ece-ferries.ht.

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 21. Feb 2012 - 21:30

#115 bokivr

backpacker

• Član

Napisano: 21. Feb 2012 - 22:55

Razmisljam i o IOS-u sta bi mi preporucio? Mozda sam dosadan ali...moram se odluciti-pomozite! Malo mi je frka zbog dece ali je zelja velika.

Ovu poruku je izmenio suki: 17. May 2012 - 20:43

#116 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 21. Feb 2012 - 23:21

Ja sam zensko, imas ikonicu pored nika :D
Ne znam za Ios, nisam bila. Mislim da je Ios bas za vrlo mladu populaciju. Predaleko je to da se ide sa vrlo malom decom. Kada porastu i budu samohodna :D
Mozda neka druga manje zahtevna ostrva koja su jako lepa i imaju mnogo sadrzaja i predivnih plaza.

#117 jav

turista

• Član
  • Poruka:79

Napisano: 25. Feb 2012 - 03:39

dva puta sam do sad bio na Santoriniju i tvrdim(licno misljenje) da je tamo poci automobilom totalno ne isplativo.kada sam se ja interesova mislim da je cena trajekta bila ta ista oko 350e + kabina,stim sto je to sporija varijanta i mislim da taj trajekt ide oko 10 sati.treba dodati i put do Atine pa bi vam trebao i tu jedan dan za odmor....sve u svemu ako bude carter letova prkeo eurojeta ili filiptravela ili kalodukasa je definitivno najjeftinija varijanta ,za dva sata ste tamo a auto se moze povoljno iznajmiti i on vam teba max 4-5 dana dok ne obidjete sve sto vas zanima.napravite racunicu i mislim da ce ovo definitvno biti jeftinija varijanta,bar je u mom slucaju bila (islo je nas dvoje).ako mogu kako pomoci tu sam

#118 boxi

putnik

• Član
  • Poruka:103
  • ženski

Napisano: 25. Feb 2012 - 06:57

Pogledajte sajamske popuste agencije Kalodoukas.Istaknut je samo jedan datum u junu, ali piše promotivno cele sezone?!?Piše da će raditi kombinaciju Krit-Santorini koja je meni lično zanimljiva, ali mi smo već uplatili Rodos preko Kontikija.

#119 Katalina

turista

• Član
  • Poruka:72
  • ženski

Napisano: 14. May 2012 - 18:57

Evo je maj 2012 a niko još ne piše da planira ovu godinu na Santoriniju,
a meni se nešto dopada ta misao ovih dana........Kalodoukas Armonia hotel

Šta mislite da li će se nakupiti ljudi dovoljno za termin početak septembra?
(posao mi ne da živim a ne da idem na more u julu ili avgustu grrrr )

#120 mashaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • ženski

Napisano: 19. May 2012 - 00:37

Santorini i Krit su dva mesta u Grckoj koja sam zelela najvise da posetim, i sad sam nasla ponudu Santorini 3 dana + Krit 7 , ali smo nedavno uplatili Krf :'(

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0