Bila sam pre neku godinu ali svojim kolima , tako da ne znam šta da ti kažem kako bez auta gore. Zapravo mislim da je bilo dosta reklama za obilazak Lovćena tj, mauzoleja organizovano, pa možda možeš tako gore, ja sam prevashodno išla gore radi mauzoleja. Pogled je zaista neverovatan, vidi se (kako kaže vodič) cela Crna Gora dokle god ti pogled dobaci

) stepenica imaaaaa negde toliko, i moram ti priznati da sam se jedva popela. Kaže moj suprug, ti si prava vojvodjanka, navikla na ravnicu pa ti zato zlo od ovoga. Priroda je neverovatna, sve dok se "penješ" nebu pod oblake zelenilo na sve strane, zaista je jako lepo. Put je uzan , krivudav poprilično i što si bliže vrhu to je gore

.Mimoilaženje automobila je gotovo neverovatno, ali vredi otići. Inače tad je mauzolej tj. ceo taj vidikovac bio otvoren do 17h pa vodi računa i o tome. Iako je bio avgust na Lovćenu je bilo poprilično sveže. Gore duva, ali to i ne čudi s obzirom koja je visina u pitanju. Svakako ti preporučujem da ideš i vidiš ukoliko si već negde tamo.