Putovanja.info Forum: Katici kod Ivanjice - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (39 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Katici kod Ivanjice pansion Obradovic i ostalo

#571 Korisnik je offline   pefkari

• tasoslijka, kaficanka, putofil
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 21151
  • Učlanjen: 28.06.08

Napisano: 13. jun 2011 - 15:48

Vrpoljim se po krevetu, ne mogu da zaspim, kao da se ja udajem! :krsti: :biggrin:
Stvari spremljene za ujutro, tisina, kao da se nista ne sprema...
Oko pola devet, narednog dana, pocinje da svira muzika...ozvucenje radi...:biggrin:...oblacimo se i silazimo...mi smo gotovo prvi...u basti sedi mladozenjin deka, deda Tile, mnogo sladak i srecan, ima preko 80 godina i zeni unuka! :klap:

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio pefkari: 13. jun 2011 - 16:07

0

#572 Korisnik je offline   pefkari

• Ikonica
  • Član

Napisano: 13. jun 2011 - 18:10

Pozdravljamo se sa svima, slede pice i kafa, svedski sto za posluzenje....neverovatno je sveze, a smenjuju se sunce i oblaci...zene su uglavnom obucene vrlo lagano, bosih nogu i golih ramena i ledja, a napolju cudnjikavo vreme...kad upece-da se skuvas, kad sunce zadje-da se smrznes! :lud: Saznali smo da mlada nece izaci iz kuce pre 11 h...posmatramo zvanice, pevamo, ima nas i u kolu...ustupamo mesto starijim zvanicama i setkamo po basti...nekoliko puta se premisljam da li da obucem pantalone, ali za "gore" nemam topliju varijantu!
Stigao je i maticar, lokalni saljivdzija, videsmo ga prethodne veceri...samo mlade nigde nema! Proslo je vec 12 h...receno nam je da je vreme vencanja i tu i u crkvi "klizno"...moze pola sata-sat pre ili kasnije od dogovorenog vremena...dok mi cekamo mladu, "barjaktar" se nateze oko kupovine mlade...zavrsi se i to...odjednom, muzika najavljuje nesto vazno, a to je pojava "nase princeze"! :klap: :klap: :klap: :srce: Toliko je bila lepa, da je stvarno licila na princezu! Da smem, stavila bih ovde gomilu slika, ovako, ostaje da mi verujete na rec! :)
Dekorateri su bas lepo napravili onaj "svecani oltar" za vencanja! Mladozenji je predata mlada i maticar, uz odusevljenje prisutnih, privodi kraju cin vencanja...zatim sledi cestitanje, a onda slikanje! Grupa fotografa, koji su dosli iz Nisa, sjajno odradjuje posao! Posle onih tradicionalnih slika krenulo je slikanje mladenaca...mislim da su im napravili na hiljade slika! Te na travi, te na ljuljasci, te sa mladima, pored kola u etno-fazonu, sa mladinim drugaricama-umetnicke fotografije! Ne zna se koja je od koje lepsa! :klap:
Puno je bilo mladih, svi su bili veseli, pevali, igrali...
Zatim smo se spustili iz Katica u selo Prilike, do crkve u kojoj je obavljeno crkveno vencanje...ono sto je bilo sjajno za videti su mladenci, koji su bili neverovatno opusteni i veseli, mlada koja je igrala, pozirala, smejala se i, stekla sam takav utisak-provela se fenomenalno na sopstvenom vencanju! :srce: :klap: :klap: :klap:
0

#573 Korisnik je offline   pefkari

• Ikonica
  • Član

Napisano: 13. jun 2011 - 18:33

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Bacanje bidermajera

Postavljena slika

Sala u hotelu "Park" u Ivanjici

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika
0

#574 Korisnik je offline   pefkari

• Ikonica
  • Član

Napisano: 13. jun 2011 - 18:44

Preko 500 zvanica uzivalo je na proslavi, nije bilo guzve, jer je hotel veliki, sala ogromna, ventilacija odlicna, klima je cak jace radila nego sto bi trebalo...igralo se, pevalo i veselilo do kasno u noc..mladenci su dobili sobu gratis za prvu bracnu noc...:klap: :srce:....mi smo takodje ostali u tom hotelu...lep hotel, ima spa-centar, bazen (ovog puta nismo ga probali, ali jednom, sigurno, hocemo!)
Jutro je osvanulo s kisom. Jedva smo ustali! :don-t_mention: Posle dorucka u hotelu, vratili smo se u Katice, gde je slavlje nastavljeno...posle rucka, ostali smo jos neko vreme, odigrali jos neko kolo, a kasnije popodne krenuli kuci...i opet preko Divcibara, gde je iznenada granulo sunce, okupalo citav kraj...:)
Obradovici su nas, po starom obicaju, ispratili s flasom rakije, pecenjem, nisu hteli ni da cuju da to vratimo!
Hvala im na prelepom vikendu, sjajnom doceku i zabavi, ispracaju i tome sto su, zaista, vrhunski domacini! :srce: :srce: :srce: :klap: :klap: :klap:

Dogovorili smo se da posle letovanja opet dodjemo, razmenimo slike sa svadbe, i tada cemo se sigurno sa radoscu prisecati ovih trenutaka! :)

Ovu poruku je izmenio pefkari: 13. jun 2011 - 18:48

0

#575 Korisnik je offline   miki2

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 231
  • Učlanjen: 26.03.09

Napisano: 14. jun 2011 - 12:02

bas nam je drago sto ste se lepo proveli i sto su mladenci srecni i zadovoljni po komentarima vidim da je bilo domacinski kao sto su ioni sami kad mi dodjemo kod njih a inace moja je preporuka uvek restoran srbija mi kad idemo negde dole deca jedva cekaju da stanemo dal na veceru ili rucak uvek smo dobro docekani i ugosteni hrana je po meni za 10 uvek smo bili prezadovolnji a mi banacani smo poznati gurmani tako da uvek imamo problema sa kilogramima. :zvizduk:
0

#576 Korisnik je offline   sandrejevic

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 42
  • Učlanjen: 02.11.08

Napisano: 29. nov 2011 - 18:02

Bio sam za vikend u Katićima, dan je bio prelep pa sam napravio par fotografija. Da ne bih prepričavao postavio sam slike:
http://www.putovanja...a/galerija/8752
0

#577 Korisnik je offline   pefkari

• Ikonica
  • Član

Napisano: 29. nov 2011 - 18:05

Pricaj, pricaj! :klap: :srce:
Evo, bas danas sa jednim forumskim drugarom pravih plan za sledeci odlazak! Samo da se uklopimo! :)
Idem da vidim slike! :srce: Veliki pozdrav! :)
Pregledala! :klap: Sjajnoooo! :srce:

Ovu poruku je izmenio pefkari: 29. nov 2011 - 18:09

0

#578 Korisnik je offline   miki2

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 231
  • Učlanjen: 26.03.09

Napisano: 30. nov 2011 - 15:46

mnoogo lepe slike svaka cast na trudu i odvojenom vremenu ...
0

#579 Korisnik je offline   pefkari

• Ikonica
  • Član

Napisano: 15. dec 2011 - 01:48

Trazeci na YT-u klipove sa Katicima i Ivanjicom, naidjoh na ovaj...neko drugi je snimio, a ja sam imala prilike da vidim prethodnih godina uzivo....:)

A u leto to izgleda ovako....

Ovu poruku je izmenio pefkari: 15. dec 2011 - 01:53

0

#580 Korisnik je offline   pefkari

• Ikonica
  • Član

Napisano: 02. feb 2012 - 15:41

U Katicima snega 1 m, ali putevi do sela cisti, tj. stalno se ciste...mozda odemo ovih dana...:klap:
0

#581 Korisnik je offline   dext

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1346
  • Učlanjen: 02.01.10

Napisano: 02. feb 2012 - 16:11

Možda Postavljena slika

0

• (39 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com