Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Beograd - Solun

18 odgovora na temu

#16 Jelena- Beograd

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242
  • ženski

Napisano: 08. Sep 2010 - 00:32

Nedavno sam putovala sa Lamanisom u pravcu Soluna. Zadovoljna sam, vozaci su super (pogotovo simpaticni Grk Yorgos). Jedini problem je sto ne staju negde u centru, autobuskoj ili slicno pa ako Vas ceka neko ko ne zna Solun (kao mene) imacete poteskoca.

#17 Kacci

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 13. Mar 2011 - 01:25

Ja sam putovala Alamanisom i nikad gore nisam prošla. Vozači se ponašaju kao stoku da prevoze,a ne ljude. A da ne pričam o tome da se desilo više puta,i ne samo meni da prodaju više karata nego mesta u autobusu,tako da im neće biti problem da zamole nekog od putnika da stoji ili sedi na stepenicama....naravno i sedenje troje ljudi na dva sedišta im u tom slučaju dolazi u obzir! Ok je kad se ide iz BG-a i iz Atine,onda uspeš da uhvatiš mesto,ali kad ideš iz Niša ili Soluna može da bude problema ovog tipa.
Ne bih pričala svoj lični okršaj sa vozačima u detalje ali dovoljno je da kažem da kad smo krenuli u WC iz autobusa,jedan vozač je viknuo drugom ˝DRŽ IH,BEŽE TI˝!!! I naravno je onda ceo put spominjao da kasne zbog nas koji smo dobili pauzu 10min za WC,a btw kasnili su(smo) 2.5-3 sata sa dolaskom u Solun....
Sa drugim prevoznicima nisam imala čast još uvek!

#18 igy81

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 30. May 2011 - 13:16

koliko kosta vozna povratna karta beograd solun.hvala :)

#19 baki70

svetski putnik

• Član
  • Poruka:628
  • muški

Napisano: 30. May 2011 - 13:55

Voz Beograd-Solun je ukinut. Vozom možeš do Skoplja, tj do Đevđelije.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0