Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Prag/Bec

16 odgovora na temu

#16 LaFolie

backpacker

• Član
  • Poruka:39
  • ženski

Napisano: 14. Apr 2011 - 16:23

Ja imam jako lose iskustvo sa Calypso agencijom - nova godina u Pragu: organizacija nula!
Prvo su nas poslali sa devojkom (valjda se zove Bojana) koja je vodic uGrckoj, nema pojma gde je sta, sve vreme je citala neke lose beleske iskopila oko sebe grupicu , sto je taaaaako bilo glupo.... uputi me ushopping u pogresnom smeru, izgubim sate lutajuci... ne kaze kadakrecemo, pola grupe zbog njih propusti dorucak... uzme mirkofon da vicena vozaca koji joj nije nista kriv... UZAS!
onda se krila od policije jer nema licencu, mumlala...

ja sam im poslala mail kada smo se vratili da gori aranzman nisamdobila... onda su mi poslali paket piva i CD - vodic kroz Prag da moguda pohvatam sve sto nisam tamo :( (izvinjavali su se, navodno imam popust kod njih na sve aranzmane jer su istrazivali sve sto sam napisala)

Veliki broj ljudi je izasao iz busa ZGROZEN :(
C’est La Folie

#17 varicak

turista

• Član
  • Poruka:93
  • muški

Napisano: 23. May 2011 - 15:21

Ja mogu da preporučim agenciju Robinzon (Beogradska ulica. Isli smo sa njima na nekoliko putovanja i sve je bilo odlično organizovano, super vodiči, smeštaj... sve preporuke.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0