Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Prag/Bec

16 odgovora na temu

#1 cecaforever

turista

• Član
  • Poruka:68
  • ženski

Napisano: 04. Sep 2008 - 19:31

Koja agencija najbolje radi ovakve aranzmane?
Autobusom,naravno...

#2 dejzi99

svetski putnik

• Član
  • Poruka:508

Napisano: 06. Sep 2008 - 11:48

Ovakvo pitanje sam i ja postavila pre nekoliko meseci na jednoj temi na kojoj se pisalo o Pragu, ali nisam dobila odgovor (sem preporuke da je najbolje ići u sopstvenom aranžmanu).
Ostaje samo da se sačeka da li će neko ovog puta ponuditi neki odgovor...

Ovu poruku je izmenio dejzi99: 08. Sep 2008 - 01:13

#3 cecaforever

turista

• Član
  • Poruka:68
  • ženski

Napisano: 06. Sep 2008 - 14:15

cula sam da Calypso tours radi samo Cesku i da su najpovoljniji...

#4 dejzi99

svetski putnik

• Član

Napisano: 08. Sep 2008 - 01:13

Pa ima li iskustava iz prve ruke :P ?

#5 Ivaana

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 12. Sep 2008 - 16:47

Ja sam bila preko "Modene" u Pragu autobusom i ja sam bila u potpunosti zadovaljna. Ne znam da li imaju u ponudi Prag- Bec, ali pogledajte. Jer gde god sam putovala autobusom preko njih bila sam zadovoljna. Ni Prag ni Bec nisu komplikovani za snalazenje, ako planirate duze da ostajete nije lose ici u svojoj reziji, ako je u pitanju nekoliko dana onda je bolje preko agencije, jer tada vidite ono najvaznije.

#6 dejzi99

svetski putnik

• Član

Napisano: 12. Sep 2008 - 23:25

Malo sam istraživala o "Modeni" i čini mi se da je reč o prilično uglednoj agenciji, koja se probila na tržište, izmedju ostalog, i nešto kreativnijim i neobičnijim aranžmanima od ostalih. Takodje, vidim da uveliko rade ekskurzije i da su se gotovo specijalizovali za destinacije atraktivne za mlade po pristupačnim cenama. To je ok, ali mi ne pripadamo toj ciljnoj grupi (idemo porodično), pa se plašim da ne zalutamo u neki film gde nam nije mesto? Recimo, da autobus bude pun društva od 18-25 godina starosti, raspoloženog za ludi provod (što u autobusu, što van njega Postavljena slika )?
Ustvari, interesuje me kakav je bio sastav putnika kada si ti putovala, da li je bilo i nekog od pripadnika srednje/starije generacije? Drugo, kakav je kvalitet autobusa? Da li su dovoljno udobni i prostrani, jer moj muž je dosta visok pa često ne može da smesti noge udobno... A pri dužem putu, to zaista ume da bude problem Postavljena slika .
I treće (ali ne i najmanje važno), kakav je bio vodič kog ste imali u Pragu?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Jan 2011 - 14:15
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#7 Ivaana

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 13. Sep 2008 - 11:48

Naprotiv, u autobuskim turama uvek bude vise starijih nego mladjih, vise od polovine autobusa je bilo godina preko 30. Ja sam prvi put tamo putovala sa mamom i vise je bilo njenih generacija nego mojih, i sledeci pu kad sam isla sa drugaricom opet je bilo vise starijih nego mladjih, bilo je par njih i sa decom.
Vodici su meni stvarno fenomenalni iz Modene. Da prvo napomenem da mi nisu diskoteke na prvom mestu kad putujem tako, volim da odem u kafice i diskoteke ali volim i da obidjem sto vise u gradu koji posecujem. A Prag i Bec su gradovi u kojima stvarno ima sta da se vidi. Isla sam i prosle i ove godine u Prag i stvarno je fenomenalan.
Takodje i autobusi su im odlicni, moja drugarica je visoka 190cm i nije imala problema. A ja sam sa njima isla i na dalje destinacije od Praga i nisam imala problema u putu.

Da, sto se tice vecernjeg programa u Pragu, nisu diskoteke u pitanju, nego oni uvece vode u najpoznatiju pivnicu i to je ko zeli. Valjda je odlazak oko 5 eura. Ja npr. ne volim pivo ali tamo je fenomenalno.

Ako imas jos nekih pitanja slobodno pitaj.
Pozdrav

#8 dejzi99

svetski putnik

• Član

Napisano: 14. Sep 2008 - 10:03

Pa samo još jedno pitanje, pa da planiramo jedan obilazak Praga na proleće :P ...
Da li se organizuju polasci iz Beograda (s obzirom da je agencija iz Novog Sada)?

#9 Ivaana

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 14. Sep 2008 - 15:43

Autobus krece iz Novog Sada i skuplja putnike u Beogradu i cini mi se i u Rumi, ali u Beogradu sigurno.

#10 jadrankadz

backpacker

• Član
  • Poruka:48
  • ženski

Napisano: 17. Sep 2008 - 14:23

Za Beogradjane - agencija koja pravi turu Prag - Bec ja Robinzon a za Novosadjane tu je i Grand tours.

#11 Janna22

turista

• Član
  • Poruka:73

Napisano: 20. Sep 2008 - 20:25

hm pogledaj i Filip Travel , imaju Bec-Prag autobusom

#12 branka85

turista

• Član
  • Poruka:50
  • ženski

Napisano: 07. Oct 2008 - 17:52

Pogledaj porukucecaforever @ 4. 09. 2008 - 19:31

Koja agencija najbolje radi ovakve aranzmane?
Autobusom,naravno...

***** R E K L A M A ******
I MENE OVA PONUDA INTERESUJE S TIM STO BI MI ISLI ZA novu godinu...tako da ako neko nesto zna,neka napise,ako je neko vec bio,neka napise svoje utiske,jako bi nam znacili.pozdrav

Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Jan 2011 - 14:16

#13 Sne

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • ženski

Napisano: 21. Oct 2008 - 17:03

Ja sam u Pragu bila preko Rapsody travel-a koji su zajedno sa modenom iz NS-a organizovali taj put. Ta nam je ponuda nekako dosla pod ruke, ekstra povoljno i dalje nismo ni trazili. Sto puta smo proveravali s njima sve i na kraju smo ipak imali neprijatnosti jer su nas zeznuli za smestaj. Mi smo trazile cetvorokrevetnu sobu i jos pitale sto puta da li treba da doplatimo, ali ne, sobe su navodno cetvorokrevetne i nije nikakav problem. Da bi nam u autobusu negde u sred noci dali papir da se upisemo ko ce s kim da bude u sobi, a sobe su petokrevetne i trokrevetne. Kao da smo ekskurzija u srednjoj skoli. Pa kad smo jedva izdejstvovale da dobijemo tu petokrevetnu sobu za nas 4 onda smo saznali kad smo stigli da uopste necemo biti u tom hotelu nego u nekom sa trokrevetnim sobama gde nismo uspele da se izborimo za ono sto nam je obecano i sto smo platili, pa smo nas 4 spavale u dvokrevetnoj sobi koji ima jedan dusek na podu - to je ustvari treci krevet. Bas nisu ispali fer, za te pare za koje oni organizuju ta putovanja niko ne ocekuje nikakav luksuz, ali ovde su ga bas preterali.
Inace je hotel bio sasvim ok i na super mestu, i vodic nam je bio super, ali za smestaj se s njima nikad ne zna jer cak i oni koji du doplatili 10eur za dvokrevetnu sobu nisu je dobili.
Ovo isto su uradili i grupi koja je isla u Spaniju

#14 talamasca

turista

• Član
  • Poruka:1272
  • muški

Napisano: 07. Sep 2009 - 10:26

Toplo preporučujem Argus turs.

Nisu skupi, jako su dobro organizovani, rade sa dobrim hotelima u ponudi, imaju odlične vodiče....

http://www.putovanja...a/galerija/2785

#15 lakisaxon

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 23. Mar 2010 - 14:27

Za Prag - Calypso ! Provereno !

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0