Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Odmor u novembru Tunis/Egipat

• Ne možete pisati na ovoj temi
9 odgovora na temu

#1 Janny

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 31. Aug 2008 - 22:41

zdravo svima
molila bih za malu pomoc,da li vredi ici u tunis ili egipat u novembru,recimo prva nedelja? isla bih sa deckom,nikakvo ludilo,nego cisto da se malo odmorimo.
ili imate neke druge predloge?
hvala unapred
pozdrav :)

#2 CEJLON

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:460
  • muški

Napisano: 31. Aug 2008 - 23:26

Ako zelis plivati,samo napred -Egipat je u tom periodu najlepsi ,al za Tunis bas i nije,zameni ga sa Kiprom.To je sto se tice pasivnog odmora ,a ako zelis aktivan odmor onda ti preporucujem Cejlon za iste pare :D

#3 Janny

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 31. Aug 2008 - 23:58

znaci ipak egipat,hvala na savetima.pa ja sam mozda vise za varijantu aktivnijeg odmora,recimo neka tura po evropi,ali nismo nigde bili 2 god,pa smo vise za lencarenje,uzivanje i opustanje ceo dan :zaljubiska:
valjda cemo nesto iskombinovati

#4 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 01. Sep 2008 - 00:40

Pogledaj porukuCEJLON @ 31. 08. 2008 - 23:26

Ako zelis plivati,samo napred -Egipat je u tom periodu najlepsi ,al za Tunis bas i nije,zameni ga sa Kiprom.To je sto se tice pasivnog odmora ,a ako zelis aktivan odmor onda ti preporucujem Cejlon za iste pare :D
Cejlon, kako to mislis za iste pare? Za koliko se moze naci karta za Sri Lanku?

#5 CEJLON

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 27. Apr 2009 - 00:04

Pa moglo se iz Istanbula za 330 e air arabiom,znaci 400 e iz Cacka :D ,sorry sto sam tek sad video pitanje.

Ovu poruku je izmenio Cvrča: 13. Jul 2011 - 15:04
Obrisan nepotrebni citat.

#6 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 27. Apr 2009 - 00:44

hahaahahhaaaaa....lepo se nasmejah u ovoj tihoj noci...hahaaha...sigurno ce lavu biti od pomoci tvoj odgovorPostavljena slika
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#7 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 27. Apr 2009 - 16:33

Pogledaj porukuCEJLON @ 27. 04. 2009 - 00:04

Pa moglo se iz Istanbula za 330 e air arabiom,znaci 400 e iz Cacka :D ,sorry sto sam tek sad video pitanje.

Ti se uvek bas lepo snadjes! :D

#8 Dejan UE

turista

• Isključen
  • Poruka:14
  • muški

Napisano: 21. Dec 2009 - 12:29

U tom smislu imam pitanje za Janny. Gde si bila 2008. kako je bilo i sta preporucujes?
multi penis diversitatis - novus fallus bonus nancicor

#9 CEJLON

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 23. Dec 2009 - 01:08

Pogledaj porukuDejan UE @ 22. Dec 2009 - 23:03

Sasha036, potpuno se slazem sa tobom, bio sam 100% intopic dok me covek nije oterao u off .. Mogao je, ako je vec tako dobronameran na PP da me posavetuje. Ali ko bi to video, a i ne bi mu rastao broj poslatih poruka ..
Nije moj obicaj, ne promasujem temu nikad, brisite ovo !

Komsija dobrodosao ti nama na forum,i nemoj da se ljutis,mislim da ti je dobronamerno skrenuo paznju na neke stvari koje ni meni nisu bile jasne.Zaboravimo na to.Postavljena slika

#10 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 23. Dec 2009 - 07:10

Dejane, imaš pp.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0