Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kipar

170 odgovora na temu

#166 Steva89s

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 13. Mar 2012 - 11:20

:) Ne znam ni ja... Cene su bas onako hmm... Previsoke.. Aya Napa, najjeftinije 800e i to ND, a cene jesu onako bas bas, ali posto vodim brata ne znam... Coralia mi je nekako zbog voje istorije zanimljiva :) i tako..... :) :) videcu sta cu jos :) :) :) :) srbko hvala ti :)

#167 Miks

turista

• Član
  • Poruka:66

Napisano: 14. Mar 2012 - 20:55

Hvala svima na informacijama. Ipak sam se odlucila za Rodos, jer je Kipar poprilicno skup a Limasol mi nije resenje.

#168 Cokoladna torta

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 14. Apr 2012 - 23:06

Je li moze neko da mi uporedi temperature na Kipru leti, konkretno pocetkom i sredinom avgusta, jer sam procitala da je jako toplo, pa je li toplo kao npr. sto je u Grckoj na poluostrvima ili kao u Egiptu? To su dve destinacije na kojima sam bila, pa pitam u poredjenju sa time, da bih znala sta da ocekujem.
Ljubitelji obedovanja u restoranima i ''strogi'' kriticari - www.testrest.rs

#169 Barkmann

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:236
  • muški

Napisano: 15. Apr 2012 - 08:21

Nije baš tako kao što se priča. Ja sam sticajem okolnosti bio u avgustu u Egiptu i to je zbilja pakao Na Kipru je u tom periodu vruće ali ne mnogo toplije nego npr u Grčkoj. Najoptimalnije je ići u kraj avgusta početak septembra.
Basileus Basileon, Basileuon Basileuonton (цар царева царује царевима)

#170 Cokoladna torta

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 15. Apr 2012 - 09:10

E hvala. I ja sam bila u Egiptu u kome je pakao i zaista ne mogu da podnesem ni tu temperaturu, ni onaj vetar vreli koji duva, ni toplo more, pa zato pitam da uporedim. Meni pocetkom septembra i odgovara, a i ovde je tada vruce, pa taman.
Ljubitelji obedovanja u restoranima i ''strogi'' kriticari - www.testrest.rs

#171 malipirat

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 02. May 2012 - 12:10

Да ли је неко био у хотелу SILVER SANDS и да ли често иду аутобуси из Протараса ка осталим местима (нпр. да ли постоји директна линија ка Никозији/Ларнаки)?
И имали неко искуства са роњењем на Кипру? Знам да није Египат, али да ли се има шта видети и какве су цене?

Ovu poruku je izmenio malipirat: 02. May 2012 - 12:12

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0