Da li je neko bio u ovom zabavnom parku:http://www.allou.gr/main.html .Interesuje me kako doci do njega,do koliko sati je uvece otvoren i kakve su cene.
Grci uobicajeno imaju problema sa engleskom verzijom sajta pa ne mogu bas da se snadjem.
Ja sam pre par godina prosao pored njega,nalazi se otprilike na izlazu iz grada u pravcu Soluna ,sa desne strane ali bi mi trebali precizniji podaci.
Obecao sam sinu voznju na pravom rollercosteru a ni meni nije svejedno.
Zabavni park u Atini
Započeo/la: vladarr, 12. Aug 2008 21:42
1 odgovori na ovu temu
Napisano: 12. Aug 2008 - 21:42
Nijedna zemlja ne postoji dok ne odeš i lično se uveriš u suprotno!
Napisano: 28. May 2010 - 01:29
Čao, ja sam bio prošlog leta i mogu ti reći da vredi svratiti 
Što se tiče rollercoastera, nemaju veliki :( , ali definitivno ima spravica za podizanje adrenalina - i to podeljene prema g ubrzanju kojom te bacakaju: 6g, 5g, 4g...
Rade do ponoći, i postoji nekoliko tipova dnevnih propusnica.
Cena za onaj koji obuhvata sve bitne vožnje je 15€, i za neke naprave broj vožnji je neograničen u toku dana, ako iko izdrži
Jako je zanimljivo što postoji poseban deo za decu, sa gotovo istim napravama ali umanjenim!
Od preporuka, tu su 6g kugla, airdiving (nalik treningu za padobrance), i ringišpil ali na skoro 70m visine! Zamisli one korpice na lančićima, kao na vašarskom kirbaju, ali na toj visini!
Inače, od skora u Atini radi i akva park Copa Copana, takođe ga vredi posetiti.
Što se tiče rollercoastera, nemaju veliki :( , ali definitivno ima spravica za podizanje adrenalina - i to podeljene prema g ubrzanju kojom te bacakaju: 6g, 5g, 4g...
Rade do ponoći, i postoji nekoliko tipova dnevnih propusnica.
Cena za onaj koji obuhvata sve bitne vožnje je 15€, i za neke naprave broj vožnji je neograničen u toku dana, ako iko izdrži
Jako je zanimljivo što postoji poseban deo za decu, sa gotovo istim napravama ali umanjenim!
Od preporuka, tu su 6g kugla, airdiving (nalik treningu za padobrance), i ringišpil ali na skoro 70m visine! Zamisli one korpice na lančićima, kao na vašarskom kirbaju, ali na toj visini!
Inače, od skora u Atini radi i akva park Copa Copana, takođe ga vredi posetiti.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0