Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Etno selo Vrhpolje

• Ne možete pisati na ovoj temi
14 odgovora na temu

#1 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:249
  • nije upisan

Napisano: 05. Aug 2008 - 16:48

Nalazi se u blizini Ljubovije , na samoj obali Drine .Po fotografijama koje sam videla na internetu izgleda bas lepo .
Zanima me da li je neko bio i kakvi su utisci?Vredi li otici ili ne?

#2 Анча

kosmopolita

• Član
  • Poruka:6852
  • muški

Napisano: 05. Aug 2008 - 18:04

Ja sam bio u etno selu aprila ove godine prilikom raftinga na Drini. I rafting i poseta etno selu su jako lep dozivljaj, prilika da se na jos jedan nacin upozna nasa Srbija. U etno selu smo pravili pauzu od nekih sat vremena, otprilike na pola puta splavarenja.....selo je fino, na samoj obali Drine. U brvnarama moze se prenociti, mislim da je dnevni pansion oko 1500 dinara, sam restorancic na reci ima jako lepu domacu hranu koja uopste nije skupa, ako se dobro secam domaci pasulj i gulas su po nekih 300 dinara. Ali ako bas hoces da ti docaram, mislim da sam i postavio MFT rafting na Drini.....

http://www.putovanja...a/galerija/1110

ako si zainteresovana mogu ti poslati jos par slicica, mislim da su bas iz samog sela, vredi otici u svakom slucaju

pozz..

Ovu poruku je izmenio Ancha: 05. Aug 2008 - 18:07

#3 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • nije upisan

Napisano: 05. Aug 2008 - 18:09

Pogledaj porukuAncha @ 5. 08. 2008 - 18:04

Ja sam bio u etno selu aprila ove godine prilikom raftinga na Drini. I rafting i poseta etno selu su jako lep dozivljaj, prilika da se na jos jedan nacin upozna nasa Srbija. U etno selu smo pravili pauzu od nekih sat vremena, otprilike na pola puta splavarenja.....selo je fino, na samoj obali Drine. U brvnarama moze se prenociti, mislim da je dnevni pansion oko 1500 dinara, sam restorancic na reci ima jako lepu domacu hranu koja uopste nije skupa, ako se dobro secam domaci pasulj i gulas su po nekih 300 dinara. Ali ako bas hoces da ti docaram, mislim da sam i postavio MFT rafting na Drini.....

http://www.putovanja...a/galerija/1110

ako si zainteresovana mogu ti poslati jos par slicica, mislim da su bas iz samog sela, vredi otici u svakom slucaju

pozz..

Bilo bi super da postavis slike.... :D ....
A foto tura izgleda bozanstveno, toliko boja .....

Ovu poruku je izmenio jabadabadu: 05. Aug 2008 - 18:13

#4 Анча

kosmopolita

• Član
  • muški

Napisano: 05. Aug 2008 - 18:13

pogledaj gore pomenuti link, a sutra uvece videcu jos neke fotke da bacim koje budu za objavu.....

reci mi da li ides i na rafting ili samo u etno selo?

#5 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • nije upisan

Napisano: 05. Aug 2008 - 18:33

Pogledaj porukuAncha @ 5. 08. 2008 - 18:13

pogledaj gore pomenuti link, a sutra uvece videcu jos neke fotke da bacim koje budu za objavu.....

reci mi da li ides i na rafting ili samo u etno selo?

U planu nam je poseta rodjacima u Bosni , pa smo mislili da malo promenimo put kojim obicno idemo i odemo do Vrhpolja na dan-dva.Nismo planirali rafting......

#6 Анча

kosmopolita

• Član
  • muški

Napisano: 06. Aug 2008 - 08:45

Postavljena slika Postavljena slika

Postavljena slika Postavljena slika

smestaj...
malo detalja iz restorana-muzeja

Ovu poruku je izmenio Ancha: 06. Aug 2008 - 09:07

#7 Анча

kosmopolita

• Član
  • muški

Napisano: 06. Aug 2008 - 08:51

Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio Ancha: 06. Aug 2008 - 08:57

#8 Анча

kosmopolita

• Član
  • muški

Napisano: 06. Aug 2008 - 09:00

Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika
mesto gde smo "parkirali" camce

Postavljena slika

i na kraju, zastava Srbije i etno sela Vrhpolje.......

prijatan odmor i lep provod!

Ovu poruku je izmenio Ancha: 06. Aug 2008 - 09:14

#9 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • nije upisan

Napisano: 06. Aug 2008 - 16:38

Hvala..... :D .....

#10 djoje

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 07. Aug 2008 - 01:14

Ja sam bila prosle godine pocetkom septembra, moje iskustvo je jako lose.
To spolja stvarno i izgleda tako kako je na slikama ali ......
Prvo nas je vlasnik gledao kao da smo pali s marsa jer nas nije ocekivao taj dan mada smo se 2 puta culi tel. i dogovorili se o vremenu dolaska.
U sobi je bilo 3 prsta prasine i nije mogla da se zakljuca.Padala je kisa pa nemas gde da budes osim u kafani ili u sobi u kojoj moras sedeti na krevetu jer stolice nema, a ne mozes ni da citas jer jedna sijalica koja je u sobi ne daje dovoljno svetla a u toku noci je vajat poceo prokisnjavati, tako da smo imali ciniju na sred sobe u koju je curila voda.
Prespavali smo tu jednu noc iako smo imali nameru duze ostati i otisli.
Ogradjujem se, ovo je bilo prosle godine u septembru i ne znam kako je sada.

#11 Анча

kosmopolita

• Član
  • muški

Napisano: 07. Aug 2008 - 01:23

Ja sam opisao iz svog ugla.........bio sam na raftingu, a tu smo svratili na nekih sat vremena. Ono sto smo videli delovalo je jako lepo i cisto......mozda su se popravili od tvog poslednjeg boravka a mozda su bas tog dana obrisali prasinu i promenili posteljinu......nista nije nemoguce........ iskustva mogu da budu razlicita, zato smo ovde da jedni drugima ukazemo na sve "tajne".

#12 djoje

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 07. Aug 2008 - 01:45

Slazem se Ancha, tu smo da razmenimo iskustva, (posteljina je bila cista :D ), a i ja sam bila pre skoro godinu dana tako da stvarno ne znam kako je sada.

#13 ruzna78

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 07. Dec 2010 - 23:55

Bila sam u tom etnu selu u proleće 2009. godine i definitivno mu se ne vraćam. Spolja je sve to lepo, restorančić je simpatičan, hrana dobra, kao i osoblje, uz predivan pogled sa terase na Drinu.. Noćenje nikom ne preporučujem. Za cenu od 1500 dinara dobili smo vajat u kom je bila jedna sijalica, bez stolice, bilo je jako hladno i spolja i unutra, grejali smo se uz neki uljani radijator, nema TV a padala je kiša. I sam vajat je traljavo uređen. Stvarno ne znam šta čovek tamo može da radi po ceo dan, osim da gleda u zid od maltera.. U sklopu vajata ima i kupatilo, ali bez grejanja, tako da od tuširanja nema ništa ako neko baš ne želi da se čeliči :)

Ovu poruku je izmenio ruzna78: 07. Dec 2010 - 23:56

#14 Nena_jov

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • ženski

Napisano: 20. Dec 2010 - 23:56

Bila sam tamo nekoliko puta. Sreca pa imam u blizini Vrhpolja neku familiju, i kad god sam bila kod njih vodili su me u etno selo. Predivno je tamo. Izuzetno sam zadovoljna uslugom. Sa mojim suprugom sam cak bila 10 dana u vajatima u toku njihove regate (u julu mesecu). Sve uslovi su bili ispunjeni. Nisam ocekivala hajat, jer sam dosla da iskusim seoski turizam u punom smislu, a ne da trazim djakuzi i slicno. Domacini su veoma ljubazni, a i sto se tice vajata sve je bilo cisto i uredno, zaista nemam zamerke.

Videla sam da su pokrenuli sajt, tako da je veoma koristan pri dobijanju informacija a i ima dosta slika pa koga zanima kako to izgleda treba da pogleda. Lepe su slike, ali je i zaista tako u Vrhpolju kao sto je na slikama, nije to samo propaganda iako neki misle tako. Ne znam smem li okaciti link, ali korisno je ako nekoga zanima, ne reklamiram ja ipak nikoga vec prenosim iskustva: www.etnoselovrhpolje.com

Ja se raspisala. :kez:

#15 Nena_jov

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • ženski

Napisano: 21. Dec 2010 - 00:00

Zaboravila sam da napomenem najvazniju stavku, a to je hrana. :D
Prezadovoljna sam, a i moj suprug koji je inace veoma izbirljiv sto se toga tice. Imaju zaista lep kajmak, sir kao i domacu sunku, suvo meso i to. A za one koje cene dobru kapljicu imaju lep asortiman rakija i domacih vina. Eto ukratko to je to. Ako nekoga jos nesto zanima nek pita, rado cu preneti svoja iskustva. :srce:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0