Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

TASOS - OSTRVO KOJE SE VOLI

64927 odgovora na temu

#64921 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • Poruka:840
  • muški

Napisano: juče, 18:45

Vec duze vreme zelim nasoj Jeci Veselici da poklonim ovu lepu narodnu numeru, pa neka to bude upravo sada. :dance: Uz novi nik nek' ide i adekvatna pesmica. Jeco samo za tvoje . . . " forumsko ime" :cestitam:

Ovu poruku je izmenio Deki r-4: juče, 19:03

#64922 Željko Raški

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: juče, 18:57

Ćao prijatelji Tasosa. . U mislima sam već tamo ali moram da čekam 8 juli.Evo nesto od mene.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=K8apRa85yhU

Mikis Theodorakis - O Kaimos (Ο Καημός)

www.youtube.com

#64923 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: juče, 19:11

Za sve moje sugradjanke najlepse devojcice belog grada i sve ostale dame ostrva sa najvecom dusom. Pa do Jele Niske kraljice, kao poklon ostavljam vam jednu meni jako dragu pesmu . . . Za vas predivne kakve vas poznajem i volim . . . :cmok: :srce: :thankyou2: :volim:

Ovu poruku je izmenio Deki r-4: juče, 19:13

#64924 jelenabata

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1407
  • nije upisan

Napisano: juče, 19:29

Dragi prijatelju i lafčino DEKI ! Hvala ti što misliš na sve nas žeMske sa ostrva rajskog ! :thankyou:
Pravi si drug i blago nama da te imamo kao takvog ! Uvek pozitivan , uvek pažljiv i jednostavno SJAJAN ČOVEK !!!

Samo za tebe, evo malo notica sa juga ,a u izvođenju sjajnog našeg vokala koji nam donese i pobedu na Eurosongu pre par godina....

#64925 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: juče, 19:55

I na kraju za moje drugare i prijatelje starije i mladje smekere, ostrvljane i jace polovine onih sjajnih devojcica, vas castim sa ovom pesmicom sjajne Olivere u svom njenom temperamentu . . . :uraaaa: Nisam vican da napravim tortu, ni kafa mi nije bas nesto posebno, :neznam: zato sam resio da vam se svima zahvalim na dobrim zeljama i sjajnim cestitkama sa ovih par pesmica. Nadam se da necete zameriti na izboru, ako nije po ukusu bice dana, promenicemo plocu. ;) Uzivajte nadalje sa svojim najblizima , i naravno ostanite mi pozitivni i veseli . . . :volim:

#64926 Nemos

putnik

• Član
  • Poruka:198
  • muški

Napisano: juče, 20:02

Hej narode, evo u nas u Novom Sadu je konačno sinulo sunce.

Postavljena slika

Možda se vreme izmeni?!? :neznam:

Ovu poruku je izmenio Nemos: juče, 20:04

#64927 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: danas, 00:06

Od kako je predsednik objavio petak svi se negde razbezase !! :razmislja: Nigde nikoga, bas je zarazn taj petak. ;) Urb plus za sliku pionirki bas je dobra. Ih da su takve bile kad sam ja postajao pionir, gde bi mi bio kraj ?! :onaaako: Mirka na tvoje fotke i ove mlade napupele pogoreh sve plusice. Al nije mi zao, slicice su vrh, bas mi prijaju a verujem da uz njih niko nije ostao ravnodusan. :srce: Drustvo odoh i ja lagano sa plaze, zakljucavam kafanu do sutra pa ko prvi dodje na ostrvo znate gde je kljuc neka je otvori i skuva kaficu za ostale. Postavljena slika Laku noc i miran san . . . :volim:

#64928 brzi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3114
  • muški

Napisano: danas, 00:58

A petak i dalje traje ... :neznam:
Тасос МФТ Део 1, Део 2 и Део 3

"Сваки новчић има две стране."

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0