Putovanja.info Forum: Krusevo...Tamo gde andjeo spava - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (4 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Krusevo...Tamo gde andjeo spava

#46 Korisnik je offline   Jeshica

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 16.11.10

Napisano: 18. nov 2010 - 10:28

Draga Sestijija,

znala sam da ce nesto da zaskripi :) , vec sam pokusala da se registrujem na taj forum pa nesto nije moglo a vidim da je sajt nesto u izradi pa mozda zbog toga...ali kao forum radi! I konacno sam se registrivala jutros ali mi ne stize potvrda od njih tako da ne mogu da se prijavim i odem na forum :tuzni: !!! A sigurno znas kako je to kad te uhvati neizdrz, sad ili nikad!!!
Nadam se da ces videti i ovo, pa ako znas o cemu se radi...

pozz
0

#47 Korisnik je offline   Sestilija

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 5
  • Učlanjen: 17.11.10

Napisano: 18. nov 2010 - 14:59

Ne brini,uvek se ceka na potvrdu par dana,tako mora - ne znam sto. Postavljena slika Ali sticice ti taj aktivacioni link,ne brini. Inace,na forumu imas slike sa svih prethodnih nasih putovanja u Krusevo. Ovo napominjem posto potpuno razumem bojazan nekih ljudi pri pomisli da treba sa nepoznatima da idu na putovanje..i sama sam tako u pocetku razmisljala ali predivni ljudi koje sam upoznala,odagnali su mi i najmanje sumnje Postavljena slika !! Mi se jako cesto sastajemo u Beogradu,kako bismo popili kafu Postavljena slika i razmotrili nove akcije koje su u planu pa ako pozelis nekad da nas upoznas -javi se Postavljena slika.Ima nas svih generacija Postavljena slika -najmladji clanovi imaju 15 a najstariji 58 godina Postavljena slika ! Pozdrav!!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. nov 2010 - 22:44
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se odgovor odnosi na prethodnu poruku

Eseji o knjizevnosti

Citat

"Zedj za vecnim idealom je nerv nase slovenske misli." Jovan Ducic ( Gradovi i Himere)
0

#48 Korisnik je offline   Zinedin

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 40
  • Učlanjen: 10.12.09

Napisano: 14. jun 2011 - 14:50

Juce sam sa familijom obisao Tosetov grob,nemam reci da opisem tugu.....Memorijalni centar nije radio,i da znaju svi za ubuduce,da ne prodju kao mi juce(a sa 3 auta smo skrenuli u povratku iz Grcke,i presli 200 km )DA PONEDELJKOM MUZEJ NE RADI.......Mrak nam je pao na oci,ali sta je tu je,videli smo ipak ono sto smo zeleli,zapalili svecu,i videli mesto gde andjeo spava....
0

• (4 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com