Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Etno selo Stanisici jeste li bili i kakva su vasa iskustva
Napisano: 23. avg 2011 - 18:16
Napisano: 25. avg 2011 - 19:38
Napisano: 25. avg 2011 - 19:44
dimic_bata @ 17. avg 2011 - 20:46
Ja sam rucak za nas cetvoro sa po dva pića svakome ponaosob u Konobi platio 4200 din, na racunu je pisalo 70,5 KM. U kaficu pored hotela Pirg racun za dve kafe, dve tople cokolade i flasicu kisele vode je bio 10 KM, tj platio 600 din, no problem.
По овоме што сте написали испада да када плаћате у динарима узму Вам 15-20% више. То и није баш тако мала разлика да се не исплати претходно заменити новац.
Ја сам плаћао углавном у КМ, мада је курс био коректан и када сам плаћао еврима (нису се уграђивали ни близу толико колико Вама за динаре).
Napisano: 02. sep 2011 - 15:36
Hvala unapred na odgovoru
Napisano: 02. sep 2011 - 21:48
Srećan put i lep provod...
Napisano: 02. sep 2011 - 23:03
Napisano: 03. sep 2011 - 01:05
Ono što sam čuo od prijatelja koji su krenuli kolima u Bosnu, a nisu imali zeleni karton, da su ga kupili na granici, što ih je koštalo znatno više para. Da li to važi i dalje, ne mogu da potvrdim. Takođe, bio sam ubeđen da je moguće to završiti i u AMSS, pošto ovo spada u međunarodna dokumenta. Ovih dana, moj drugar će pokušati da uzme zeleni karton u AMSS, kad bude vadio međunarodnu dozvolu, pa ćemo imati proverenu informaciju
U svakom slučaju, najlakše je otići do mesta gde ste zaključili polisu i ne razmišljati mnogo
Ovu poruku je izmenio djolehg: 03. sep 2011 - 01:16
Napisano: 26. sep 2011 - 23:16
Inace, zvanicna valuta je konvertibilna marka i placanje svakom drugom valutom nije zakonski dozvoljeno. Ako negdje izadju u susret pa uzmu dinare ili eure mozete napraviti problem i sebi i osobi koja uzima. Mjenjacnice blizu etno sela imate u TC Fis (Bobar banka) i odmah pored u TC Tempo. Ako vam je cimanje da trazite mjenjacnicu platite karticom. U etno selu je primaju kao i u vecini lokala, benzinskih pumpi. Za placanje karticom nemate proviziju, ali imate proviziju za mjenjacke poslove koje uzima vasa banka i iznos zavisi od banke do banke, ali nesto malo, 2-3 %.
I tako ti se ja rasprica o etno selu....
Napisano: 28. sep 2011 - 16:29

Citiraj
Odgovori na ovo
uvek s Ljerkom