Ovu poruku je izmenio srecetina: 30. Jul 2008 - 01:54
Etno selo Stanisici
Napisano: 30. Jul 2008 - 01:51
Napisano: 30. Jul 2008 - 08:51
evo i mojih par slika Etno selo
Napisano: 07. Aug 2008 - 19:51
Napisano: 31. Jan 2009 - 01:23
neka snicla sa prilogom oko 6-7 eura, teleca corba 3 eura, salate 1,5-2 e.Poslednji put kada smo bili nas 5 odraslih ljudi uzeli smo platu za dvije osobe (koja moze biti i za 4 'ladno) i ona je bila oko 15-16 eura.Naravno da se nase gladne oci nisu zadovoljile pa smo uzeli jos 2 corbe,teletinu ispod saca,2 salate,dva vina, nekoliko piva, 2 kisele i jos neko pice, (nesto sam sigurno zaboravila) i racun je bio 50 eura.Natovarili smo se kao magarci
Nocenje sa doruckom je nesto skuplje, u onim kolibicama je oko 40ak eura, a u hotelu oko 60.Mada kazu da je hotel fenomenalno sredjen, ali nisam ulazila.
Posto nam je blizu cesce odemo, narocito ljeti jer je fantasticno.Svaki put se ima nesto novo za vidjeti.Ne morate nista jesti, mozete sjesti u neku od basti na pice ili sladoled ili jednostavno prosetati.Ako budete negdje u blizini nemojte propustiti sansu da svratite.Sada su u modi ta etno sela, ali ovo mi se cini nekako autenticno do detalja.
Napisano: 04. Mar 2009 - 03:54
Kada smo mi bili, bio je neki nenormalan minus i, maltene svi posetioci su bili ili u restoranu ili po sobama, a mi se dooobrooo utoplimo i pravac napolje i celo etno selo samo za nas. Uvece nigde nikoga, svuda netaknut sneg, a prelepo osvetljeno...ma...nemam raci da opisem...
Odseli smo u kucici, koja je bila skroz po nasem ukusu- podovi, plafon i svi osim jednog zida u drvetu, a taj jedan od kamena. Posteljina sa etno sarom ( mislim pirotskom ), pored kreveta umesto nocnog stocica kovceg, tronozci, prelepe lampe, bure...a pogled na manastir i jezerce sa tri crna i dva bela labuda-kada se probudis i sve to ugledas, pomislis da se nisi ni probudio...
Restoran isto u etno maniru ( sto je, kao sto rekoh, po nasem ukusu ), klopa fenomenalna a cene i vise nego pristupacne.
Raspisah se ja, ali samo sam htela da docaram, da je, za uzivanje u ovom etno selu, svako godisnje doba dobro.
Napisano: 23. Mar 2009 - 11:40
Napisano: 12. May 2009 - 14:00
Napisano: 30. May 2009 - 23:52
Lepo je sredjeno, cisto, puno cveca... Vidi se da ljudi na svaki detalj misle! Nije bilo velike guzve, cene su pristupacne-prosecne, a ulaz u etno-selo se ne placa. Jedino su mi se suveniri ucinili malo skupljim, bar oni sto su se meni svideli, tako da sam na kraju uzela nezaobilazni magnet za 3 KM. Kada sam gledala slike etno-sela mislila sam da je dosta vece i "hladnije", ali sam se bas odusevila onim sto sam danas videla, sve je nekako slatko... Jedino je hotel ogroman!
Vredi obici u svakom slucaju!
A kod Pavlovica cuprije je otvoren novi turisticki kompleks - "Drinska ruza" gde je isto veoma lepo i nikako ne treba propustiti ako ste u tom kraju. Jedino letnja basta nije radila (restoran i kafic na otvorenom) jer je bilo malo losije vreme, ali kad radi mislim da je pravo uzivanje sesti i popiti kafu. Pogotovo u delu koji je nad samom Drinom. U restoranu je hrana odlicna, a cene opet prosecne: mesano meso 15 KM, karadjordjeva snicla 16 KM, pomfrit 3 KM, sopska salata 4 KM...
Nadam se da cu uskoro i po malo lepsem vremenu opet ici tamo!
Ovu poruku je izmenio Cvrca: 30. May 2009 - 23:53
Napisano: 26. Jun 2009 - 01:42
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0