Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

autom na odmor u bugarsku

22 odgovora na temu

#16 markonjero83

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 05. Aug 2008 - 20:59

Ja idem tim severnim putem sad u nedelju na ponedeljak pa me zanima malo detaljnije o tom pravcu preko Velikog Trnova (ja tu spavam)...Kakav je put i kakvo je samo trnovo?

#17 200 na sat

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • muški

Napisano: 06. Aug 2008 - 09:45

Miloše, jesi li bio zadovoljan smeštajem ?

#18 Dendza

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 07. Aug 2008 - 19:17

hvala za detaljan odgovor, ali me se vec odlucili da idemo autobusom preko agencije gde smo i uplatili aranzman.. u svakom slucaju nadam se da ce biti od koristi drugim ljudima koji su imali istu dilemu kao i ja :)))

#19 Rayrope

backpacker

• Član
  • Poruka:40

Napisano: 08. Aug 2008 - 12:22

Pre nekih par dana pricam na plazi u Igalu sa jednim bosancem koji zivi u Cacku,laprdamo mi tako o politici i njemu zvoni fon,javlja se on na fona kad ono zove ga drugar sa bugarskog mora ukrali mu golfa 4ku u Nesebru,a posto sam 5 godine letovao dole svake godine su nekom nasem pazarili auto,jedne godine jednom liki ladu nivu 1600 onu sa okruglim svetlima,bruka...
Cak su i ovi na SAT-u odnosno Mirko preporucili da se ne putuje kolima,to je bio zavrsni komentar na kraju emisije....Ali nemojte da vas to pokoleba,upregnite aute i viva bilgarija,koliko sam ja informisan tamo od lokalaca najvise kradu automobile koje mogu da prodaju rusima,znaci lade i dzipove,i vecina automobila ide u Sibir,pre par godina sam vecerao sa nekim lokalnim tzv mafijasima pa su me oni malo uputili u pricu.
Srecan put i lep provod.

#20 markonjero83

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 08. Aug 2008 - 13:31

Ovo je odlina informacija, znaic ja sam sa Fiat puntom bezbedan, to ne pali na ruskoj zimi :D :D :D

#21 Rayrope

backpacker

• Član
  • Poruka:40

Napisano: 08. Aug 2008 - 14:24

Prosto kao pasulj prebranac :P
1996. godine je moje drusto islo na crno more ja nisam mogo zbog nekih svadbi po makedoniji i isli su opel karavanom,islo je njih 4oro i pit bul u gepeku,koji je nocu spavao u kolima preko dana se baskario u apartmanu a izjutra i uvece je setan da malo i on oseti more :bez-zuba: ,sve proslo kull bez ikakvog incidenta....

#22 jermenin

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • muški

Napisano: 16. Aug 2008 - 16:07

06.09.2008 beograd - nesebar, ako neko ide tada svojim prevozom, cimni pa da se pratimo, sto se tiče krađe kola kao i u Srbiji, kako se zalomi. (za audi, merc. i vw obavezno parking ili garaza kao i kod nas, inace kradena vozila završavaju ili na kosovu ili u albaniji, pa tek onda u ukrajni i rusiji, što naravno onome kome ukradu vozilo ova informacija ništa ne znači, ali eto bebac spava a meni je dosadno).

Ovu poruku je izmenio jermenin: 16. Aug 2008 - 16:18

#23 zokaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 27. Aug 2008 - 11:04

Pogledaj porukuDendza @ 29. 07. 2008 - 15:25

devojka i ja smo uplatili aranzman za hotel kotvu od 21.08. i sad me interesuje da li da idem svojim autom ili da ipak idemo autobusom. cuo sam da tamo jako puno kradu kola pa mi je iskreno malo frka.. jel neko imao neko ne prijatno iskustvo ili slicno???

Mi smo se skoro vratili sa odmora u koji smo ukalkulisali i malo izleta i šopinga. Bili smo baš u hotelu Kotva i to autom. Sam hotel ima 2 parkinga (jedan ispred samog hotela a drugi pored akvaparka ) i oba su čuvana 24 sata. Bilo je zaista puno Srpskih turista sa automobilima iz svih krajeva i niko nije imao problema. Mi smo bili do Burgasa više puta, do Varne na izlet delfinarijumu, Ravde...., i zaista nikakvih problema nismo imali. Doduše ja sam već bio kolima u Bugarskoj pa sam tamo kao domaći ali mislim da je i za nove turiste lagano snalaženje.
Mi smo usput posle Bugarske otišli i do Istanbula u sopstvenoj režiji, obišli tamo sve živo i tako posle 2800 km i 14 dana fino stigli kući.
Definitivno odmor kao iz najboljih vremena, sedneš i voziš gde poželiš a niko te ništa ne pita. Još samo da ukinu vize.....
Zaključak: sedi i vozi, prednosti sopstvenog prevoza nemogu se porediti ni sa čim....

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0