autom na odmor u bugarsku
Napisano: 05. Aug 2008 - 20:59
Napisano: 06. Aug 2008 - 09:45
Napisano: 07. Aug 2008 - 19:17
Napisano: 08. Aug 2008 - 12:22
Cak su i ovi na SAT-u odnosno Mirko preporucili da se ne putuje kolima,to je bio zavrsni komentar na kraju emisije....Ali nemojte da vas to pokoleba,upregnite aute i viva bilgarija,koliko sam ja informisan tamo od lokalaca najvise kradu automobile koje mogu da prodaju rusima,znaci lade i dzipove,i vecina automobila ide u Sibir,pre par godina sam vecerao sa nekim lokalnim tzv mafijasima pa su me oni malo uputili u pricu.
Srecan put i lep provod.
Napisano: 08. Aug 2008 - 13:31
Napisano: 08. Aug 2008 - 14:24
1996. godine je moje drusto islo na crno more ja nisam mogo zbog nekih svadbi po makedoniji i isli su opel karavanom,islo je njih 4oro i pit bul u gepeku,koji je nocu spavao u kolima preko dana se baskario u apartmanu a izjutra i uvece je setan da malo i on oseti more
Napisano: 16. Aug 2008 - 16:07
Ovu poruku je izmenio jermenin: 16. Aug 2008 - 16:18
Napisano: 27. Aug 2008 - 11:04
Mi smo se skoro vratili sa odmora u koji smo ukalkulisali i malo izleta i šopinga. Bili smo baš u hotelu Kotva i to autom. Sam hotel ima 2 parkinga (jedan ispred samog hotela a drugi pored akvaparka ) i oba su čuvana 24 sata. Bilo je zaista puno Srpskih turista sa automobilima iz svih krajeva i niko nije imao problema. Mi smo bili do Burgasa više puta, do Varne na izlet delfinarijumu, Ravde...., i zaista nikakvih problema nismo imali. Doduše ja sam već bio kolima u Bugarskoj pa sam tamo kao domaći ali mislim da je i za nove turiste lagano snalaženje.
Mi smo usput posle Bugarske otišli i do Istanbula u sopstvenoj režiji, obišli tamo sve živo i tako posle 2800 km i 14 dana fino stigli kući.
Definitivno odmor kao iz najboljih vremena, sedneš i voziš gde poželiš a niko te ništa ne pita. Još samo da ukinu vize.....
Zaključak: sedi i vozi, prednosti sopstvenog prevoza nemogu se porediti ni sa čim....
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0