Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Zambija-da Li Je Neko Bio?

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 Gost Gost_Sandra_*

• Gost

Napisano: 22. Mar 2006 - 13:21

[B][I][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green] Zambia WebLjudi,jel neko bio u Zambiji????Hitno mi treba nesto o njoj jer ja idem u junu tamo......... B) B) B) B) B) B)

#2 dekkki

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 22. Mar 2006 - 19:55

mmmmmmmm... zambija... :rolleyes:
hocu i ja

#3 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 07. Apr 2006 - 11:09

Gost_Sandra @ 22. Mar 2006. 13:21

[B][I][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green] Zambia WebLjudi,jel neko bio u Zambiji????Hitno mi treba nesto o njoj jer ja idem u junu tamo......... B) B) B) B) B) B)
Kako ideš,preko agencije ili u solo aranžmanu?

#4 Gost gerrard_*

• Gost

Napisano: 19. Apr 2006 - 22:20

Muli buandji-tako se kaže -Kako si.Obavezno posetiti Victoria falls na Zambeziju,safari na koji se krece rano ujutro nizasta ne propustiti, čuvati se lopova i džeparoša naročito u Lusaki,gde ima ogroman broj mesta za provod,izlazak i sl.Ljudi su izuzetno ljubazni i spremni da pomognu strancu,ali ne malo puta sam bio u situaciji ,uglavnom van grada da prosto likuju kad vide belca u nekoj nevolji.Ne ići u sumnjive lokale i krajeve gde nema belaca,pogotovo sam.Van naselja ne zalaziti duboko u ,,bush" odnosno grmlje,paziti se zmija i piti flasiranu vodu.Klima u junu je prijatna od 25 do 28 stepeni,ali su noći hladne. Njihov folklor obavezno videti ..Voće,naročito ananas je praktično džabe.Kad bih imao priliku išao bih opet,jer ko jednom oseti ovu zemlju pokusava da se ponovo vrati tamo.

#5 hollywatter

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 06. Aug 2006 - 17:49

:rolleyes: ...pitanje: idemo u martu - potrebno mi je pozajmiti jeep-4x4 jer su putovi zaista loši(kako čujem); posjetit čemo azil za šimpanze pored Chingole, zatim prema jugu kroz kafue nac.park-do Livingstona(Vict.Falls), pa zatim u Zimbabwe i vozom do Bulawaya...
Čujem, da ste neki bili tamo - znate li šta o putovoma ili rent-a-carima tamo? Iskustva, molim...

pozdrav----H.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0