Kuda sama na odmor?
Napisano: 22. Jul 2008 - 19:01
krajem avgusta - početkom septembra na žalost idem sama na odmor. S obzirom da sam bez kola a zanima me priroda, kupanje u nekom zatvorenom bazenu (sigurnost zbog lošeg vremena), negde gde se može ići na organizovane izlete. Imam preko 40 godina i ne zanimaju me kafići i diskoteke već samo šetnja i plivanje. Jako mi se dopala Tara i hotel Omorika ali sam čula da tamo ništa ne može da se obiđe bez kola što mi je veoma žao a ne znam šta bih radila u slučaju kiše. Molim vas posavetujte me gde da idem!
Hvala
Napisano: 23. Jul 2008 - 09:27
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 24. Jul 2008 - 13:11
Napisano: 24. Jul 2008 - 14:52
Hotel Lepenski vir u D.Milanovcu, sa Kladovom... ali to bez kola i nije baš dobra ideja...
Napisano: 24. Jul 2008 - 18:43
Meni se Tara bas dopala...
U omorici smo billi, ali meni se bazen tamo npr. nije svideo!
Nismo bili u hoteli, uzeli smo privatan smestaj, mozda 200m od Omorike...i super smo se proveli...em privatan smestaj nije tako skup :-)
Mi smo npr. isli na izlete...svakog dana imas nesto !!!!
Ne znam da li Vi to mozda niste znali...ali svakog dana ima nesto!
Mi smo jednom bili na splavarenju, onda smo isli u setnju sa ostalima...mogli smo stvarno SVAKI dan ici!
Rucali i vecerali smo u restoranu Javor (odmah preko puta "omorike") i tamo nam je kelner UVEK rekao gde se ide sledeci dan....tako da smo uvek mogli da odlucimo sta cemo i kako....
Zasto ne bi opet isli na Taru?
Mi idemo opet u avgustu, kao i prosle godine, jer samo u tom periodu mozemo, ali ja mislim da je Tara preko cele godine lepa....
Razmislite...
ako ne, onda bi preporucila banju...one su tihe i mirne...a i bazena ima....
pozdrav
Napisano: 24. Jul 2008 - 18:45
Ne moze bez auta...ali moze BUSOM !!!!
Mi smo isli u izlete do manastira, do Bajine Baste, do drugih mesta kroz sume i PRELEPU prirodu BUSOM !!!!
Razmislite o tome...
pozdrav
Napisano: 25. Jul 2008 - 10:06
Sve je blizu nema potrebe za kolima.
Napisano: 25. Jul 2008 - 19:55
Hotel Radon sa odlicnom uslugom (spa, wellness i slicno). Okolina nije previse divlja i stimulativna za neko istrazivanje, MADA u blizini je Suva Planina, vrh Trem, pa u kombinaciji sa planinarima tamo moze da se organizuje. Blizu je Nis (gradska linija) pa moze da se seta po parkovima, knjizarama, sedi u kaficima ... ode na rucak u Svrljig kod cuvenih "Kamiondzija".
Neka nazovi urbana varijanta odmora, ko je za to.
Napisano: 26. Jul 2008 - 11:46
Nije loša ni Vrnjačka banja, za one koji preferiraju "banjsku varijantu". U mojoj glavi su banje i dalje više "penzionerska destinacija" (bez obzira na wellness i spa centre), ali svakako, biće prilike i za njih
Napisano: 26. Jul 2008 - 15:01
tamo ima i info o izletima, bazenu, wellness i drugim sadrzajima...
Napisano: 28. Jul 2008 - 20:50
Imaju bazene, ljubazne domacine, odlicnu trpezu...
http://www.casopisho...odmor_selo.html
Ovu poruku je izmenio casopis horizont: 28. Jul 2008 - 20:52
Napisano: 29. Jul 2008 - 11:30
dejzi99 @ 26. 07. 2008 - 11:46
Jes' da ga unistise
Moj blog: http://putnica.mojblog.rs Moje MFT: http://www.putovanja...retraga/putnica
Evia, Peloponez, Hidra, Spetses, Zante, Olimpija, Metsovo, Kefalonija, Skijatos, Pelion, Lefkada
Napisano: 19. Aug 2008 - 22:56
kasiopa @ 22. 07. 2008 - 19:01
krajem avgusta - početkom septembra na žalost idem sama na odmor. S obzirom da sam bez kola a zanima me priroda, kupanje u nekom zatvorenom bazenu (sigurnost zbog lošeg vremena), negde gde se može ići na organizovane izlete. Imam preko 40 godina i ne zanimaju me kafići i diskoteke već samo šetnja i plivanje. Jako mi se dopala Tara i hotel Omorika ali sam čula da tamo ništa ne može da se obiđe bez kola što mi je veoma žao a ne znam šta bih radila u slučaju kiše. Molim vas posavetujte me gde da idem!
Hvala
Ovu poruku je izmenio floki07: 19. Aug 2008 - 22:58
Napisano: 19. Aug 2008 - 23:20
Urbano je,prevoz dostupan,kretanje siroko,solidno i korisno,a lepo i opusteno!