Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Istanbul u sopstvenoj režiji?

138 odgovora na temu

#136 funky girl

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 10:39

@ Srckica

Voz je bio cist, nemam zamjerki, unutra mapa sa stanicama, nema turista puno uglavnom lokalni ljudi koji putuju na posao i nazad...nisam osjetila nikakvu "opasnost" putujući njime...

@ cicaubica

Hvala, drago mi je da moji opisi mogu poslužiti nekome. Hotel sam spomenula gore negdje u prethodnim postovima. Zove se Mimar Sinan Inn, rezervisala sam preko booking.com
...born 4 fun & travel

MFT Prag

#137 blok 45

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 23:20

Pogledaj porukuFulton @ 19. Dec 2011 - 12:41

Mene zanima smeštaj za 4-voro članu porodicu,dvoje odraslih i dvoje dece,termin u avgustu mesecu.Znam da je sada još rano,ali bismo otišli na letovanje do Grčke i odatle produžili do Istanbula par dana.Da li je neko tako išao?Najviše me brine smeštaj auta u toj varijanti,tj. ima li parkinga i za koliko para se može naći smeštaj?Ima li 4-voro krevetnih apartmana i pošto su?

Jeste da si pisao prošle godine, ali i nama je slična ideja pala na pamet ove godine. Ja sam malo surfovala po netu i našla interesantan i prilično dobar sajt www.housetrip.com, gde sam našla vrlo lepe apartmane za 4-5 osoba po ceni od oko 70-80E za noć. Uglavnom se nudi Taksim, što nama odgovara zbog parkinga, a po gradu bismo se kretali njihovim prevozom /tramvaj, metro/ koji je vrlo povoljan.
Što se tiče smeštaja, malo su me pokolebali postovi koji tvrde da su našli smeštaj za 10-15E hotel sa doručkom, što je još bolja varijanta. Molim da napišu iskusni koji su to hoteli i gde se nalaze (zbog parkinga i kola) i da li su rezervisali unapred. Ne bih volela kao što nam se desilo jedne godine u Grčkoj da dođemo, pa da nigde nema slobodne stolice, a kamoli smeštaj i apartman :nesvest:

#138 Srckica

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: juče, 13:51

Citam ovo za smestaj od 10-15 e,iskreno mislim da to nema veze sa mozgom.Konkretno,ja idem u Istanbul,najjeftinije varijante hotela(neki ih zovu svercerski,ali je to ruzan naziv,obzirom da je sredjeno,cisto,samo je malo skromniji dorucak),proverili smo u okolini cene,nocenje sa doruckom je 25 e,oblast je Beyazit.I mene zanima da li ima negde da se nadje povoljnije.

#139 codakg

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: juče, 19:33

Pogledaj porukuSrckica @ 25. May 2012 - 13:51

Citam ovo za smestaj od 10-15 e,iskreno mislim da to nema veze sa mozgom.Konkretno,ja idem u Istanbul,najjeftinije varijante hotela(neki ih zovu svercerski,ali je to ruzan naziv,obzirom da je sredjeno,cisto,samo je malo skromniji dorucak),proverili smo u okolini cene,nocenje sa doruckom je 25 e,oblast je Beyazit.I mene zanima da li ima negde da se nadje povoljnije.

Moze da se nađe ali moras da rezervises ranije. Supruga i ja smo u martu rezervisali preko hostelworld.com u martu dvokrevetnu sobu sa zasebnim kupatilom za 13 evra. Bili smo od 9-15 maja. Nije narucito cisto (namas peskire, ne cisti se svaki dan, nije lepo usisano, ali posteljina se menja redovno). Hostel se zove Moonstar i 200m je udaljen od Aja Sofije i Plave džamije. Sultanahmet/Cankurtaran kako ga neki zovu. Sada je cena 19 evra. Sto se tice Bajazita tu zaista odsedaju sverceri, jer sam sa njima i dosao. Gameks iz Pazara stigne za 14h od Kraljeva, gde smo mi ušli sa jos pet zena iz BG-a koje redovno idu da svercuju. Ostali u busu su takođe sverceri. Skoro svi su odseli u hotelima na Bajazitu (Nezih, Efendi, Sarajevo...). Za cenu si u pravu - 25 evra. Dan pred polzak je grupno pakovanje robe ispred pomenutih hotela, a sutra se kombijima voze do polazne stanice Kucukkoy(Nije autobuska stanica). Ipak mislim da tamo nije lose jer su u pitanju hoteli, a ne hosteli i nije daleko od centra - 1km.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0