a Sergeju bi trebala da da neki apartman for free na koriscenje kada god zazeli..on je glavni "krivac" zbog navale na Platan
Banja Vrdnik
Napisano: 06. Aug 2008 - 17:20
a Sergeju bi trebala da da neki apartman for free na koriscenje kada god zazeli..on je glavni "krivac" zbog navale na Platan
Napisano: 08. Aug 2008 - 16:58
Hamster izvini sto ti nisam odgovorila, nisam bila ovde nekih sedam dana, ali koliko vidim dobio si sve odgovore.
Napisano: 11. Aug 2008 - 03:54
Moram priznati da sam popust vec dobio. I sto je veoma interesantno na ranchu se nishta ne naplacuje osim nocenja. Sve ostalo je bilo bez naknade, ja sam imao chak i besplatan mini bar. Istina par dana free bi mi dobro doshlo.
Napisano: 11. Aug 2008 - 11:53
Maja Zigic @ 8. 08. 2008 - 16:58
I Maji jedan vikend free!!
Zasto ne prosetas do ranca, kada ti je tako blizu?
I nije mi bas blizu, to je na suprotnom brdu, ali mozda odem jednom, cisto da vidim taj cuveni Platan.
Jedino se plasim da me gazdarica ne izbaci, ili se izdere na mene " a ti si ta sto velikodusno delis po forumu moje apartmane! " Mozda da nalepim neku bradu, mada jedan tako maskirani nije dobro prosao i to bas kada se zaputio u Vrdnik
Ovu poruku je izmenio Lili: 11. Aug 2008 - 11:56
Napisano: 11. Aug 2008 - 23:10
Napisano: 18. Aug 2008 - 12:21
Gazdarica je bila super ljubazna i provela nas je po celom ranchu iako je imala goste i malo smo se ispricali..cak nam je rekla da svratimo na kafu neki drugi put kada ne bude imala guzve..
Jako su lepo ono napravili i stvarno je za uzivanciju..jedina zamerka je sto nisu napisali putokaz na onom skretanju iza vojske, pa smo promasili..pogotovo za nekoga ko je prvi put u Vrdniku bi to bilo korisno..
Najvise mi se svidja pogled sa onog najgornjeg vidikovca ( gde je rostilj)..mada su i bungalovi preslatki, pogotovo onaj donji red..bice to jos lepse, ipak im je ovo prva godina..ali, sve u svemu, svaka cast. Nadam se da ce im se isplatiti investicija..
Napisano: 19. Aug 2008 - 14:44
Ovu poruku je izmenio Beograd: 19. Aug 2008 - 14:45
Napisano: 19. Aug 2008 - 14:47
Napisano: 20. Aug 2008 - 11:39

a iz ovog ugla se verovatno vidi ranch, ali ko bi u tom moru zelenila provalio sta je sta...ali bar ce ti biti jasnije da smo mi skroz na suprotnoj strani sela
Napisano: 28. Aug 2008 - 11:52
Napisano: 06. Sep 2008 - 12:17
Za odrasle cena otvorenog bazena je 250 dinara a za decu 200 dinara. To znaci da roditelji sa dvoje male dece moraju da izdvoje 900 din za bazen.
Cena zatvorenog bazena je jos veca 350 za odrasle i 300 za decu.
Sta mislite o visini ovih cena?
Napisano: 17. Nov 2008 - 00:47
Takodje bih želeo da pozdravim i sve zaljubljenike banje Vrdnik.
Supruga, deca i ja smo u protekle dve nedelje bili u Vrdniku, na Zmajevcu i na bazenu hotela Termal (zatvorenom naravno). Oduševljeni smo! Cena bazena je 300 dinara za odrasle i 200 za decu preko pet godina. Naša ćerkica koja ima šest i po godina, je se oba puta, da kažem, provukla bez plaćanja ulaznice na bazen jer nas gospodja koja naplaćuje karte nije ni pitala koliko ima godina. Ulaznica važi od 9 do 21h. Bazen ima termalnu vodu koja je fenomenalna, nije bilo gužve iako je bio vikend i unutar bazena postoji mali kafić u kome možete, onako u kupaćem da popijete piće i kaficu. Bazen je veliki a takodje postoji i mali za decu. Na tuševima je takodje termalna voda i možete koristiti šampon kada se tuširate, kao i fen da osušite kosu. S'obzirom da bi u Beogradu platili na bilo kom otvorenom istu cenu mislim da nije preterano 300 din po osobi. Naravno ukoliko odsednete u hotelu cena bazena je uračunata u prenoćište.
E sada ja imam jedno pitanje za sve zaljubljenike u Vrdnik. Moja porodica i ja smo razmišljali o novoj godini u Vrdniku. Vidim da ste svi oduševljeni Platanima pa me interesuje koliko su oni udaljeni od Termala i da li neko ima neku cenu dočeka u banji Vrdnik? U Termalu je doček 3950 dinara.
Unapred hvala svima i vidimo se u Vrdniku.
Ovu poruku je izmenio ljerka: 27. May 2011 - 22:26
obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 18. Nov 2008 - 21:14
Pravo pitanje je šta dobijate za određenu cenu.Molderu,ja i moja porodica nemamo tako lepa iskustva iz banje Vrdnik,naročito u toku ove godine.
Proletos smo bili na zatvorenom bazenu i neprijatno nas je iznenadila prohladna voda(u odnosu na onu vruću kakva je bila ranije),hladni radijatori(nismo mogli da osušimo peškire),prljava voda(pogotovo u malom bazenu-kao neka čađ) i neprijatan smrad iz wc-a.
Početkom septembra smo bili na otvorenom bazenu i neprijatno nas je iznenadila dubina vode u bazenu(bio je napunjen samo do 2/3 zapremine),prljava voda,smrad nafte(od pretakanja nafte iz nekih cisterni na susednom placu),zvižduk spasioca u 18h da je smena gotova i da se,, kupimo,,(iako je zvanično rad.vreme do 19h).A na sve to,kada smo već seli u kola da idemo kući,zaustavile su nas dve uzbuđene žene i pitale da li smo videli tipa koji je kradom fotografisao decu ispod tuša(i usput saznali da to nije prvi put,a da to nema ko da spreči).
Banja Vrdnik je jako lepo zamišljena,ali joj treba kompletno renoviranje i podrška meštana(jer mnogi koji žive odmah pored hotela nisu shvatili šta je to banjski turizam i zašto ljudi dolaze u tu banju).
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0