Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Banja Vrdnik

107 odgovora na temu

#106 navolim

putnik

• Član
  • Poruka:127

Napisano: 27. Dec 2011 - 11:15

Pogledaj porukuMrsavko @ 27. Dec 2011 - 01:03

Jel zna neko gde se nalaze apartmani Fruskogorski mir,nalazi se oko 300m od manastira Sremska Ravanica i od termalne banje!? Pa ako neko zna kako se iz centra Vrdnika dolazi do tamo,neka pise... Hvala! :)

Uh, ne znam sto se smatra 'centrom' Vrdnika :), pa cu pokusati da objasnim onako kako sam ja dolazio (kolima).
Ja sam dolazio u Vrdnik, iz Beograda, autoputem do Rume i dalje, kroz Rumu, do Vrdnika. Tim putem stizes do jedinog semafora u Vrdniku (tu je mali parkic, gdje je za proslu Novu godinu bio docek uzivo, uz kuvano vino, rakiju i slicno :) ). Ako nastavis pravo, dolazis do manastira Sremska Ravanica. Lijevo, ides za Jazak. Znaci, skreces desno i vozis polako, jer je uzak put (postoji samo jedna traka, ulica je jednosmjerna). Tako vozeci, dosao bi skoro do hotela Termal. Ali, neces ici do Termala: ispred Termala postoji mogucnost da skrenes lijevo (prakticno, vracas se 'nazad' -> radi se o istoj ulici, samo o drugom smjeru. Opet, ponavljam, ta ulica do/od Termala ima samo po jednu traku za svaki smjer). Znaci, to je prvo skretanje lijevo , i poslije nekih 100-ak metara, cim predjes mali 'mostic', skreces desno. Prva ili druga kuca s lijeve strane je 'Fruskogorski mir' (prepoznatljiva nerandzasta fasada i, vjerovatno, novogodisnji ukrasi ...).

Ako te jos interesuje: u samoj kuci su, cini mi se, 3 (tri) dvo ili trokrevetna apartmana, a posebno se izdaje cetvorokrevetni apartman, koji je jedna zasebna kucica (dvije sobe, kupatilo, kuhinja i trpezarija) i nudi dodatni komfor i ugodjaj. Ako idete porodicno, moja preporuka vam je upravo taj, cetvorokrevetni, apartman.

#107 Mrsavko

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 27. Dec 2011 - 23:50

Bila sam u Vrdniku,samo ne znam kako se dolazi do tih apartmana. Hvala ti na odgovoru :),ako se ne snadjem pitacu nekog usput. :)

#108 navolim

putnik

• Član
  • Poruka:127

Napisano: 28. Dec 2011 - 11:02

Evo i jedne slike, nadam se da ce biti od pomoci:

Postavljena slika

Pozdrav

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0