Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Egipat Vs. Tunis Prednosti i mane
Napisano: 02. dec 2006 - 19:22
Definitivno Egipat,Tunis je bezveze i ne moze se porediti sa E.
Idi u septembru ili oktobru.Kod njih sezona tek pocinje krajem oktobra ,tako da je jeftinije van sezone(van sezona je juni,juli,avgust i septembar).
Crveno more je strava,ne moze se porediti sa Jadranskim,a ni ja nisam verovao dok se nisam okupao.
EGIPAT JE MAMA
Napisano: 02. dec 2006 - 21:46
slazem se
a shto se tice tunis vs egipat=
egipat ima bolje more
tunis bolju pustinju
egipat ima bogatiju istoriju glede spomenika
tunis ima dobru kuhinju
(a turska najbolju
.. ali ako zelish upoznat svet, idi na novu destinaciju..bez obzira shta ti drugi kazu...tvoje ochi ce mozda vidjeti ono shto je drugima promaklo
a mislim da bi bilo predivno umesto svega toga otici u siriju
Napisano: 18. jan 2007 - 14:56
Ako te pak Ramzes u Memfisu oduševi, razapete Tutankamonove gaće u Kairskom muzeju iznenade, Sfinga u Gizi hipnotiše, grad mrtvih u Kairu sablazni, Anubis uplaši, Ra zaslepi, Nefertiti onemi, Ehnaton... - idi u Egipat.
Uveče kad sedneš na svoju terasu u hotelu i popiješ malo viskija (koji si kupio u avionu), videćeš kako su zvezde u Egiptu najgušće i najsjajnije a mesec tako blizu. Osetićeš da miriše pesak. Onaj u daljini će pevati Allah akhba (ako ti neće smetati), a ti ćeš osećati da su vekovi iznad tebe, ispod tebe, oko tebe - u tebi. Idi u Egipat.
Još malo i ja odoh - opet i opet... da sastavim svoje KA i BA.
Da ne promašim temu! Ako želiš kilometrima duge plaže, pristojne hotele i pamtljiv izlet u saharu - to imaš u Tunisu.
Ali Egipat ima magiju! AKO TI NEĆE SMETATI.
Ovu poruku je izmenio semenkare: 18. jan 2007 - 15:02
Napisano: 18. jan 2007 - 23:49
jedan veliki plus na bilo koje od ove dve destinacije,uzeti hotel sa sto vise zvezdica,pa i ako se desi koja zamerka,smestaj ce ti to kompezirati.
naoruzaj se dobrom energijom,ako moze i dobrim drustvom,i onda je tako svejedno gde si,bitno samo DA SE PUTUJEEEEE
Napisano: 29. jan 2007 - 23:17
Napisano: 08. mar 2007 - 15:09
Napisano: 08. mar 2007 - 23:23
Napisano: 09. mar 2007 - 14:20
Napisano: 09. mar 2007 - 21:14
Napisano: 09. mar 2007 - 23:40
Napisano: 10. mar 2007 - 16:13
Napisano: 01. maj 2007 - 11:58
U Tunisu sam bila 2 puta, i mogla bih da odem jos jednom, dopada mi se klima
Bila sam i u Portu, i on je lep, ali je dista manji, ali odusevlljena sam sa oba grada! Tunis je bio francuska kolnija, tako da se svuda srece taj francuski duh, kai smek Azurne obale! Za Yasmine kazu da je mala Nica!
U Egipat bih ponovo otisla samo zbog mora....
Obe zemlje imaju i prednosti i mane.....

Citiraj
Odgovori na ovo