Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Duty free shop

• Ne možete pisati na ovoj temi
5 odgovora na temu

#1 slobodan

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 16. Jul 2008 - 22:51

Dali DUTY FREE SHOPovi jos postoje u Bugarskoj i Turskoj. Nesto se nesecam da sam
ih video zadnjh godina na ovim granicnim prelazima. Ako ih ima, kakve su cene? Dali se isplati gubiti vreme na granici? Naravno bile bi pozeljne neke informacije svezijeg datuma.

Pozdrav svima na forumu.

#2 M@J@

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • ženski

Napisano: 22. Jul 2008 - 23:18

Imas FREE SHOP na Bugarskoj strani granice. Cene su povoljne za cigarete i viski. Nisam bas sigurna ali mislim da smo prosle godine 1l Johnnie Walkera placali 10e. Inace dozvoljeno je da se prenese preko granice 2 boksa cigareta i jedan litar viskija po osobi.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 02:34
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#3 mariyuca

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3738
  • ženski

Napisano: 25. Jul 2008 - 01:36

LJUDI NE RACUNAJTE VISE NA FREE SHOP-OVE zatvoreni su, a i oni koji jos postoje mozete u njih samo u povratku mada vozaci nisu raspolozeni da stanu

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)
mft:Parga i izleti, Drevni Efes
moj putopis: Kuşadası

#4 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • Poruka:612
  • ženski

Napisano: 25. Jul 2008 - 09:26

Jel su zatvoreni i oni Turski free shopovi? Bilo ih je baš dosta, sa obe strane.

#5 mariyuca

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3738
  • ženski

Napisano: 25. Jul 2008 - 11:21

zatvoreni skoro svi, ima cini mi se jedan ne secam se tacno sa koje strane ali nije nesto povoljan i imas uslov da valjda budes neko vreme u zemlji da bi kupovao tamo, ocigledno je namenjen turskim gastarbajterima

Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 02:35
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)
mft:Parga i izleti, Drevni Efes
moj putopis: Kuşadası

#6 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • Poruka:612
  • ženski

Napisano: 25. Jul 2008 - 13:19

Prosli put su trazili da im pokazes pasos, a nasi pasosi su bili kod vodica tako da nista nije bilo od kupovine. Ali zato preko puta (sa leve strane kad se ide u Tursku) nisu trazili pasos.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0