Jeftin hotelski smestaj u Atini
Napisano: 16. Jul 2008 - 18:15
Posto ove godine idem u Grcku i planiram da svratim u Atinu na nekoliko dana, interesuje me da li neko ima neku preporuku za jeftin hotelski smestaj u Atini
Napisano: 17. Jul 2008 - 09:49
bombonica73 @ 16. 07. 2008 - 18:15
Posto ove godine idem u Grcku i planiram da svratim u Atinu na nekoliko dana, interesuje me da li neko ima neku preporuku za jeftin hotelski smestaj u Atini
Mi prosle godine bili par dana u hotelu Aristoteles. Hotel deluje malo socijalno,
u dosta je losem kraju (Omonija), ali u principu ima sve sto je bitno (TV, klima,
kupatilo), i sve sto vredi videti je relativno blizu, tj. moze se stici peske (Akropolj,
muzej, Sintagma, Plaka itd.).
Cena je bila, ako se dobro secam, 27 evra po osobi (nocenje s doruckom).
Napisano: 17. Jul 2008 - 13:17
Napisano: 08. Jun 2009 - 15:26
bombonica73 @ 17. 07. 2008 - 13:17
Devojka i ja imamo slican plan. Mi doduse idemo na Zakintos. U Atini sto se hotela tice mi je jedino bitno da ima parking. Video sam dosta hotela u centru koji nisu preterano skupi (60-80 EUR dvokrevetna soba), ali mi svi kazu da je sam centar Atine najgori deo. Tu se skupljaju svi probisveti od nelegalnih imigranata
Napisano: 08. Jun 2009 - 15:36
Ovu poruku je izmenio suki: 07. Feb 2011 - 09:39
Napisano: 13. Jun 2009 - 19:00
Добар путник не зна гдје иде. Савршен путник не зна одакле долази.
Napisano: 13. Jun 2009 - 21:34
Kao kad bi sad neko rekao za Slaviju ili Trg republike da je na lošem glasu zbog onih koje tamo možemo sresti.
Naravno da se tu skupljaju svi mogući, od turista, preko imigranata, kurvi i ostalih...
Ali, od kad posećujem Atinu, nisam imao problema jer ima jako mnogo policije i neke posebne redarske službe.. Sasvim bezbedno.
Ako se ne upuštate u neki trangefrange sa nepoznatima i sumnjivima, male su šanse za problem.
Omonija odgovara i zbog blizine tačaka za posećivanje.
Tamo je leti uvek gužva jer jako puno ljudi posećuje Atinu i cirkuliše kroz nju
Van sezone, daleko je manje ljudi na trgu.
E sad, ako se zatrefite "u pravo vreme na pogrešnom mestu" kad anarhisti dobiju napad besnila i ideju da rešavaju sve probleme molotovljevim koktelima ili bombama - bad luck! Šta da se radi. No, ako bi tako gledali, ne bi u pola sveta putovali...

Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....
Napisano: 15. Jun 2009 - 18:02
Napisano: 15. Jun 2009 - 18:09
takodje i ja planiram sa devojkom da palim za Zakintos u septembru,pa bi u povratku svratili do Atine na 2 dana i do Solunas na 1 dan pa me zanima ako znas:
Da li postoji jos neki vid prenocista u Atini?
npr.hostel ili privatne sobe za kuntanje i zasto je bitno da hotel ima svoj parking?
Ovu poruku je izmenio Major Gaspar: 15. Jun 2009 - 18:11
Napisano: 15. Jun 2009 - 18:09
Otišli lepo u Praktiker u podzemnu garažu, parkirali i otišli taksijem do hotela.
Praktiker podzemne garaže se zaključavaju posle radnog vremena.
Došli sledeće jutro i pokupili auto, savršeno čuvan

Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Napisano: 15. Jun 2009 - 18:10
Napisano: 18. Jun 2009 - 07:50
Major Gaspar @ 15. 06. 2009 - 18:02
Za hostele ne znam. Trazim parking u hotelu da bih tu ostavio kola pa javnim prevozom u obilaske. Mnogo lakse tako. Ne mogu svaki cas da razmisljam gde da parkiram. Jos ako budemo na Omoniji sve sto je interesantno je blizu. Javni parkinzi su "plan B" ali sam cuo da su skupi.
Napisano: 18. Jun 2009 - 14:20
Odrediš dnevno dve tri glavna tačke, odeš tamo taksijem, kružiš, vidš i natrag taksijem

Napisano: 09. Jul 2009 - 12:36
codemaker @ 15. 06. 2009 - 18:09
Otišli lepo u Praktiker u podzemnu garažu, parkirali i otišli taksijem do hotela.
Praktiker podzemne garaže se zaključavaju posle radnog vremena.
Došli sledeće jutro i pokupili auto, savršeno čuvan
Jel se naplaćuje parking u tom Praktikeru (to je tržni centar neki koliko sam video na google...)
Jel potrebno rezervisati hotele (sredina septembra) ili može bez problema na licu mesta da se nadje smeštaj?
Napisano: 02. Jun 2010 - 06:29
Кроз античку Грчку 1, Кроз античку Грчку 2
Порто Хели
Рабат, Маракеш, Фес
Сијаринска Бања
Куба Куба кроз пределе Куба кроз Хавану
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0