Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

El mouradi menzah 4* AL ili el mouradi hammamet 5* PP

• Ne možete pisati na ovoj temi
93 odgovora na temu

#91 DakaBane

putnik

• Član
  • Poruka:118

Napisano: 28. Sep 2011 - 19:30

interesuje me neki frisko izvestaj iz hotela EL MOURADI HAMMAMET, u ovom naslovu se pominje kao PP medjutim ja sam gledala Argusov sajt oni imaju ALL,sto mene i interesuje?????

#92 Avantura001

backpacker

• Član
  • Poruka:0
  • muški

Napisano: 17. Apr 2012 - 01:11

Da li otici u El Mouradi Hammamet 5* ultra all inclusive ili u El Mouradi Menzah 4* all inclusive? Koja je razlika osim u ceni koja nije za zanemarivanje?

#93 Kalemegdan

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 17. Apr 2012 - 10:09

Avantura011@..koliko sam gledala i ispratila skoro sve moguce sajtove o ta dva hotela ipak sam se odlucila za El mouradi el Menzah i idem 4 maja...meni ne treba taj luksuz koji nudi El Mouradi 5* jer ionako necu 24 sata boraviti u hotelu..Sve zavisi sta zelite,ocekujete od boravka u istim...Eto,kad se vratim informacija iz prve ruke..ali,uglavnom su reakcije pozitivne na hotel 4*...na tripadvisor-u ima svezih komentara,pa ako Vas ne mrzi malo prelistajte...Iskreno,jedva cekam da odem :)

#94 dudu

turista

• Član
  • Poruka:70
  • ženski

Napisano: 17. Apr 2012 - 23:29

Pogledaj porukuAvantura001 @ 17. Apr 2012 - 01:11

Da li otici u El Mouradi Hammamet 5* ultra all inclusive ili u El Mouradi Menzah 4* all inclusive? Koja je razlika osim u ceni koja nije za zanemarivanje?

Ja sam bila prosle godine u Menzahu. Ova dva hotela su sastavljena i sve sadrzaje zajedno koriste, osim glavnih restorana, mada i nema razlike u hrani. Menzah je noviji deo, a sobe u delu sa 5* su nesto bolje (tepih na podu i noviji namestaj), mada su u njemu sobe i terase manje. Sto se tice all inc. nema razlike, svi restorani i barovi su jednako dostupni svim gostima. Hrana je odlicna (rani dorucak, dorucak, kasni dorucak, rucak, vecera u glavnom restoranu), a u baru na bazenu ceo dan imate hamburgere, pomfrit, palacinke, picu, kokice, sladoled...Bazeni su odlicni (tri bazena, od toga jedan sa morskom vodom), a hotelska plaza je preko ulice. Sobarica svaki dan ostavlja u sobi flasu vode i flasu soka, mada mozete bez problema odneti bilo sta u sobu. Zaista mozete zaboraviti na novcanik, jer vam ni jedan jedini dinar nije potreban. Obavezno koristite sef koji imate u sobi i sve stvari od vrednosti ostavljajte u njemu.
Ponovo bih otisla u Menzah, stavise, osecala bih se prevarenom da sam platila 5*. Inace hotel je na odlicnom mestu: 10-15 minuta setnje do marine, a medina i Charthage land su odmah iza hotela.
pozdrav

Pogledaj porukuDakaBane @ 28. Sep 2011 - 19:30

interesuje me neki frisko izvestaj iz hotela EL MOURADI HAMMAMET, u ovom naslovu se pominje kao PP medjutim ja sam gledala Argusov sajt oni imaju ALL,sto mene i interesuje?????

Postoji varijanta PP i all incl.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0