Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hurgada aktuelnosti

• Ne možete pisati na ovoj temi
704 odgovora na temu

#61 marina_g

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3691
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 11:40

od boljih radnji imas levis, adidas, timberlide, women secret...to je u centru grada. a sve ovo ostalo su radnjice sa robom koja je poput nasih kineza. majice tipa nike, puma i slicno za 200-300 koje ne izgledaju lose, ja sam uzela tati da ima tako za svaki dan posto je komad 200-300 dinara, zatim tasne od skaja i one imitacije luj viton, fendi i sl. ja licno to ne volim i ne nosim, ali kome se to svidja on ce za sebe bogami naci. vecina radnji u centru su sa suvenirima i tim njihovim maramama i tunikama. u novom delu grada nisam obracala paznju na butike ali verovatno ima nesto kvalitetnije i bolje.
jedino sto se po meni isplati je kupiti koznu jaknu i kvalitetnu tasnu.

#62 shmizlaNS

backpacker

• Član
  • Poruka:37
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 11:58

Pogledaj porukumarina_g @ 23. 07. 2008 - 11:40

od boljih radnji imas levis, adidas, timberlide, women secret...to je u centru grada. a sve ovo ostalo su radnjice sa robom koja je poput nasih kineza. majice tipa nike, puma i slicno za 200-300 koje ne izgledaju lose, ja sam uzela tati da ima tako za svaki dan posto je komad 200-300 dinara, zatim tasne od skaja i one imitacije luj viton, fendi i sl. ja licno to ne volim i ne nosim, ali kome se to svidja on ce za sebe bogami naci. vecina radnji u centru su sa suvenirima i tim njihovim maramama i tunikama. u novom delu grada nisam obracala paznju na butike ali verovatno ima nesto kvalitetnije i bolje.
jedino sto se po meni isplati je kupiti koznu jaknu i kvalitetnu tasnu.

Ma jok, nisam mislila da kupujem krpice na kilo i imitacije fensi tashnica (na kraju, idem na more ne u shoping turu). Mozhda bih uzela neku tuniku, haljinu ili pantalone od kvalitetnog pamuka, najvishe da bih tamo imala. I dobra tashna nije na odmet.
U svakom sluchaju, hvala na info :)
P.S. A novi deo grada je..? Taj deo gde je Sheraton Road, ili greshim?

#63 marina_g

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 12:33

da, tu su grand hotel i slicni hoteli sa 5*. a sto se tice tunika imas bas lepih, ja sam uzela za mamu, momkovu mamu i sebe i nosila sam je tamo na plazi i na izlete posto je lagana i pamucna. meni je trazio 50 e po komadu, ali je na kraju dao 3 za 15e, tj 5 e po komadu. imas i lepih svilenih marama/salova za 150 dinara, ja sam kupila par komada.

#64 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:470
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 12:36

dobro pazite akd je koza u pitanju i imitacije su im dobre, pa morate da vodite racuna..... a nece uvek da kazu istinu.

pamuk - peskiri obavezno odlicni i jeftini
majice - ima ih kvalitetnih od dobrog pamuka, ali dosta turistickih, sa kamilama itd, dobre za svaki dan.......

Ima i lepog nakita ali od srebra ne od zlata.. zlato je MNOGO zuto

#65 marina_g

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 12:41

e da, ima lepog srebrnog nakita

#66 Suncica

turista

• Član
  • Poruka:59
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 12:41

Sto bi rekla jedna forumasica, gde, gde ......kazi konkretno gde se nalazi radnjica sa lepim peskirima.......pomozi nam malo da ne lutamo......daj nam makar neki orjentir.... :)

#67 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:470
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 15:44

a gde covece svugde
obidjes dve tri mi smo naleteli na neku s fiksnim cenama tamoje veliki peskir za plazu kostao 30 LE

Mi smo uvek isli u stari centar u soping.. pa krenes redom... od Regine ka Sea Gull-u, taj pravac i nazad.

Prvo smo overili Kleopatru, to cemo i ove godine. Tamo smo kupovali i razglednice i markice. Tu je najsigurnije.

A kozu smo kupovali u radnji koja se zove Dandy. imala sam negde i vizitku. Super lik cenjkanje je bilo bogovsko, dobili smo i sprite, jedno pola sata zaista najlepseg cenjkanja u mom zivotu. Ni malo napadno, onako sa stilom :)

A suvenire u nekoj radnji koja se zove GallAry (nije slovna greska, tako se zove). Tu nismo bas najbolje prosli (ali nas nisu ni pokrali) ali se bata pola sata smarao s nama za dva tri papirusa i to mala :)

Na pivo smo isli kod Alija, e sad da me ubijes kako se zove kafic, Negde na Village road-u, blizu hotela Grand, ali ni daleko od H. resorta, Znaci pravac od Staigenbergera ka Grandu, s leve strane negde...

U internet kafic smo isli kod Osame, albino arapina (mislili smo da je zalutali Rus ili Holandjanin) u trznom centru odmah preko puta Steigenbergera, dakle krenes ka Grandu od Steigenbergera, prvi trzni centar s leve strane, ima reklama :)

Nisam od pomoci ali sta cu kad pamtim ljude a ne imena kafica :)

#68 Nina!

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3449
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 15:58

U Kleopatri veliki peškiri koštaju 28,30,31 LE.

#69 Wacca

turista

• Član
  • Poruka:56
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 17:55

Pogledaj porukumarina_g @ 23. 07. 2008 - 12:41

e da, ima lepog srebrnog nakita
Jooooj, jadan moj novcanik! Srebro, stizem! :) A kakve su cene srebra, da znam koliko jos da skupljam? :)

#70 marina_g

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 20:08

ne znam tacno koliko je gram ali i tu ima cenkanja. meni je za prsten kao bvlgari od 11 grama trazio 60 e ali je na kraju spustio na 35e

#71 Suncica

turista

• Član
  • Poruka:59
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 20:38

Pogledaj porukujovanche @ 23. 07. 2008 - 15:44

a gde covece svugde
obidjes dve tri mi smo naleteli na neku s fiksnim cenama tamoje veliki peskir za plazu kostao 30 LE

Mi smo uvek isli u stari centar u soping.. pa krenes redom... od Regine ka Sea Gull-u, taj pravac i nazad.

Prvo smo overili Kleopatru, to cemo i ove godine. Tamo smo kupovali i razglednice i markice. Tu je najsigurnije.

A kozu smo kupovali u radnji koja se zove Dandy. imala sam negde i vizitku. Super lik cenjkanje je bilo bogovsko, dobili smo i sprite, jedno pola sata zaista najlepseg cenjkanja u mom zivotu. Ni malo napadno, onako sa stilom :)

A suvenire u nekoj radnji koja se zove GallAry (nije slovna greska, tako se zove). Tu nismo bas najbolje prosli (ali nas nisu ni pokrali) ali se bata pola sata smarao s nama za dva tri papirusa i to mala :)

Na pivo smo isli kod Alija, e sad da me ubijes kako se zove kafic, Negde na Village road-u, blizu hotela Grand, ali ni daleko od H. resorta, Znaci pravac od Staigenbergera ka Grandu, s leve strane negde...

U internet kafic smo isli kod Osame, albino arapina (mislili smo da je zalutali Rus ili Holandjanin) u trznom centru odmah preko puta Steigenbergera, dakle krenes ka Grandu od Steigenbergera, prvi trzni centar s leve strane, ima reklama :)

Nisam od pomoci ali sta cu kad pamtim ljude a ne imena kafica :)

To su prave informacije hvala ti Jovanche......... :)

#72 SonjaS

turista

• Član
  • Poruka:65
  • ženski

Napisano: 24. Jul 2008 - 03:44

Pogledaj porukuSuncica @ 23. 07. 2008 - 11:41

Sto bi rekla jedna forumasica, gde, gde ......kazi konkretno gde se nalazi radnjica sa lepim peskirima.......pomozi nam malo da ne lutamo......daj nam makar neki orjentir.... :)

:D

errr... isto vazi i za srebro... :P :bez-zuba: :blink2:
Postavljena slika

#73 marina_g

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 24. Jul 2008 - 09:23

imas dosta radnji sa srebrom u centru, od regine do sea gull hotela. ovaj prsten koji sam gore spominjala sam uzela u radnji koja je u sklopu mog hotela, regine. izbor je ogroman. radnja je spolja, nije unutar hotela, tako da je neces promasiti.

#74 Beren

turista

• Član
  • Poruka:55

Napisano: 24. Jul 2008 - 09:32

oooo boze...

#75 vjje

turista

• Član
  • Poruka:56
  • ženski

Napisano: 24. Jul 2008 - 09:39