Hurgada aktuelnosti
Napisano: 23. Jul 2008 - 11:40
jedino sto se po meni isplati je kupiti koznu jaknu i kvalitetnu tasnu.
Napisano: 23. Jul 2008 - 11:58
marina_g @ 23. 07. 2008 - 11:40
jedino sto se po meni isplati je kupiti koznu jaknu i kvalitetnu tasnu.
Ma jok, nisam mislila da kupujem krpice na kilo i imitacije fensi tashnica (na kraju, idem na more ne u shoping turu). Mozhda bih uzela neku tuniku, haljinu ili pantalone od kvalitetnog pamuka, najvishe da bih tamo imala. I dobra tashna nije na odmet.
U svakom sluchaju, hvala na info
P.S. A novi deo grada je..? Taj deo gde je Sheraton Road, ili greshim?
Napisano: 23. Jul 2008 - 12:33
Napisano: 23. Jul 2008 - 12:36
pamuk - peskiri obavezno odlicni i jeftini
majice - ima ih kvalitetnih od dobrog pamuka, ali dosta turistickih, sa kamilama itd, dobre za svaki dan.......
Ima i lepog nakita ali od srebra ne od zlata.. zlato je MNOGO zuto
MFT - Podvodni svet Egipta - snorkeling na plazi Albatros Beach hotela
Podvodni svet Egipta - zaron kod Albatros House reef-a
Napisano: 23. Jul 2008 - 12:41
Napisano: 23. Jul 2008 - 12:41
Napisano: 23. Jul 2008 - 15:44
obidjes dve tri mi smo naleteli na neku s fiksnim cenama tamoje veliki peskir za plazu kostao 30 LE
Mi smo uvek isli u stari centar u soping.. pa krenes redom... od Regine ka Sea Gull-u, taj pravac i nazad.
Prvo smo overili Kleopatru, to cemo i ove godine. Tamo smo kupovali i razglednice i markice. Tu je najsigurnije.
A kozu smo kupovali u radnji koja se zove Dandy. imala sam negde i vizitku. Super lik cenjkanje je bilo bogovsko, dobili smo i sprite, jedno pola sata zaista najlepseg cenjkanja u mom zivotu. Ni malo napadno, onako sa stilom
A suvenire u nekoj radnji koja se zove GallAry (nije slovna greska, tako se zove). Tu nismo bas najbolje prosli (ali nas nisu ni pokrali) ali se bata pola sata smarao s nama za dva tri papirusa i to mala
Na pivo smo isli kod Alija, e sad da me ubijes kako se zove kafic, Negde na Village road-u, blizu hotela Grand, ali ni daleko od H. resorta, Znaci pravac od Staigenbergera ka Grandu, s leve strane negde...
U internet kafic smo isli kod Osame, albino arapina (mislili smo da je zalutali Rus ili Holandjanin) u trznom centru odmah preko puta Steigenbergera, dakle krenes ka Grandu od Steigenbergera, prvi trzni centar s leve strane, ima reklama
Nisam od pomoci ali sta cu kad pamtim ljude a ne imena kafica
MFT - Podvodni svet Egipta - snorkeling na plazi Albatros Beach hotela
Podvodni svet Egipta - zaron kod Albatros House reef-a
Napisano: 23. Jul 2008 - 20:08
Napisano: 23. Jul 2008 - 20:38
jovanche @ 23. 07. 2008 - 15:44
obidjes dve tri mi smo naleteli na neku s fiksnim cenama tamoje veliki peskir za plazu kostao 30 LE
Mi smo uvek isli u stari centar u soping.. pa krenes redom... od Regine ka Sea Gull-u, taj pravac i nazad.
Prvo smo overili Kleopatru, to cemo i ove godine. Tamo smo kupovali i razglednice i markice. Tu je najsigurnije.
A kozu smo kupovali u radnji koja se zove Dandy. imala sam negde i vizitku. Super lik cenjkanje je bilo bogovsko, dobili smo i sprite, jedno pola sata zaista najlepseg cenjkanja u mom zivotu. Ni malo napadno, onako sa stilom
A suvenire u nekoj radnji koja se zove GallAry (nije slovna greska, tako se zove). Tu nismo bas najbolje prosli (ali nas nisu ni pokrali) ali se bata pola sata smarao s nama za dva tri papirusa i to mala
Na pivo smo isli kod Alija, e sad da me ubijes kako se zove kafic, Negde na Village road-u, blizu hotela Grand, ali ni daleko od H. resorta, Znaci pravac od Staigenbergera ka Grandu, s leve strane negde...
U internet kafic smo isli kod Osame, albino arapina (mislili smo da je zalutali Rus ili Holandjanin) u trznom centru odmah preko puta Steigenbergera, dakle krenes ka Grandu od Steigenbergera, prvi trzni centar s leve strane, ima reklama
Nisam od pomoci ali sta cu kad pamtim ljude a ne imena kafica
To su prave informacije hvala ti Jovanche.........
Napisano: 24. Jul 2008 - 09:23
Napisano: 24. Jul 2008 - 09:32
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0