Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hurgada aktuelnosti

704 odgovora na temu

#691 diver

putnik

• Član
  • Poruka:103

Napisano: 11. May 2012 - 16:37

sima and dima...SADA NA PUTOVANJU ZA USKRS JE NEKO DOBRANO NAHVALIO TAJ HOTEL...ne mogu vise kazati rekose da je nemacki lanac,ako je tako...bice vam lepo...mi idemo 25.6. u MUVENPICK ,BIVSI CONTINENTAL...JA CU VAM PISATI ODMAH PRVI DAN JER SU GA OPREMLI wi fi-jem...sto do sada u Egiptu nisam imao ....i na brodove su poceli da ugradjuju...tako da cu pisati u pauzama ronjenja...sto se tice agencija KONTIKI JE KONTIKI....na more nikada ne putujem s njima ali u obilaske idemo s njima,sada smo bili za uskrs...bilo je super...sto se tice ljubaznosti...umeju i u kontikiju da budu bezobrazni...itekako...

#692 sima i dima

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 12. May 2012 - 11:46

Pogledaj porukudiver @ 11. May 2012 - 16:37

sima and dima...SADA NA PUTOVANJU ZA USKRS JE NEKO DOBRANO NAHVALIO TAJ HOTEL...ne mogu vise kazati rekose da je nemacki lanac,ako je tako...bice vam lepo...mi idemo 25.6. u MUVENPICK ,BIVSI CONTINENTAL...JA CU VAM PISATI ODMAH PRVI DAN JER SU GA OPREMLI wi fi-jem...sto do sada u Egiptu nisam imao ....i na brodove su poceli da ugradjuju...tako da cu pisati u pauzama ronjenja...sto se tice agencija KONTIKI JE KONTIKI....na more nikada ne putujem s njima ali u obilaske idemo s njima,sada smo bili za uskrs...bilo je super...sto se tice ljubaznosti...umeju i u kontikiju da budu bezobrazni...itekako...
Hvala puno nadam se da ce biti jos nekih komentara to je hotel iz lanca PICALBATROSA i na nemackim sajtovima ima dosta dosta dobru kritiku videcemo pozdrav

#693 marsovka

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 20. May 2012 - 14:38

Ima li neko informaciju kako se uopšte prodaju aranžmani za Hurgadu? Još nisam uplatila, a ne bih volela da mi otkažu 2 dana pred putovanje, kao što je to bio slučaj u oktobru. Pozdrav

#694 BojanDR

putnik

• Član
  • Poruka:102
  • muški

Napisano: 20. May 2012 - 20:42

Pricao sam sa ljudima iz agencija kao i sa ljudima koji zive u Egiptu, aranzmani se veoma dobro prodaju cak su i sami zacudjeni kako ide prodaja.

#695 marsovka

backpacker

• Član

Napisano: 23. May 2012 - 11:52

Pogledaj porukuBojanDR @ 20. May 2012 - 20:42

Pricao sam sa ljudima iz agencija kao i sa ljudima koji zive u Egiptu, aranzmani se veoma dobro prodaju cak su i sami zacudjeni kako ide prodaja.
Hvala Bojane, znači vreme je da se uplati aranžman što pre.

#696 BojanDR

putnik

• Član
  • Poruka:102
  • muški

Napisano: 23. May 2012 - 20:38

Samo jos odluciti gde i kad :-)

#697 spas

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:263
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 23:32

drugari uticnice jesu li iste kao kod nas, treba li neki prelaz nesto???

#698 vesnasm

turista

• Član
  • Poruka:52
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 23:32

Iste su ..... Samo da su sve ispravne :)

#699 spas

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 23:34

ma da je jedna ispravna ne trebaju mi sve :)

#700 InfUse

putnik

• Član
  • Poruka:182
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 23:45

@spas
pazi samo da ne prodješ kao ja :shokiran:
Uključila sam kuvalo i jedva ga isključila pre nego što se sve zapalilo :azdaja: . Sreća pa je bilo kuvalo u pitanju, da je bio mobilni ili laptop, ubila bih nekog tamo.
Mada moram priznati, prijavila sam kvar, došli su u roku od 10min i sredili ceo haos dok sam se ja spremala za plažu :)
(pomenuto dešavanje se odigralo 2008god u Magawish-u)

#701 spas

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 00:30

ok ponecu glinericu i "instrument" izmerim napon pa gurnem :)
salu na stranu ako ovo cuje mm ponecemo zaista :)

#702 diver

putnik

• Član
  • Poruka:103

Napisano: 24. May 2012 - 07:12

mozda je bolje da odete negde na kafu

Ovu poruku je izmenio diver: 24. May 2012 - 07:12

#703 spas

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 11:38

i tamo da napunimo lap top i telefone :ideja:

Ovu poruku je izmenio spas: 24. May 2012 - 11:40

#704 marsovka

backpacker

• Član

Napisano: 24. May 2012 - 11:54

Pogledaj porukuInfUse @ 23. May 2012 - 23:45

@spas
pazi samo da ne prodješ kao ja :shokiran:
Uključila sam kuvalo i jedva ga isključila pre nego što se sve zapalilo :azdaja: . Sreća pa je bilo kuvalo u pitanju, da je bio mobilni ili laptop, ubila bih nekog tamo.
Mada moram priznati, prijavila sam kvar, došli su u roku od 10min i sredili ceo haos dok sam se ja spremala za plažu :)
(pomenuto dešavanje se odigralo 2008god u Magawish-u)
Ako je isti napon kao kod nas, u čemu je problem? Loše instalacije???Postavljena slika

#705 InfUse

putnik

• Član
  • Poruka:182
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 12:37

Ja sam bila 2008god u Magawish-u. To je mislim jedini drzavni hotel u Hurgadi. Sve je bilo OK, ali čini se da u tim bungalovima u kojima smo bili smešteni instalacija jeste ili starija ili loše uradjena. No, od 3-4 utičnice u celom bungalovu/sobi, samo je jedna napravila problem (mada je dovoljna jedna loša utičnica da ti sprži bilo koji aparat)
Mislim da to ne bi Trebalo da pravi problema u novijim hotelima 4* i 5*. Za hotele niže kategorije ne bih tvrdila ništa,...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0