Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sta se sme uneti u Grcku

25 odgovora na temu

#16 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 20. Aug 2011 - 12:25

ima li jos pusaca,kako ste vi prosli sa nosenjem cigareta

#17 Ton_majstor

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:477
  • muški

Napisano: 20. Aug 2011 - 21:15

Носили по бокс у торбама доле у бусу, а код нас још неколико пакли.

Нису нас ни погледали, нигде. Могли смо све цигарама да напунимо.

Поздрав!

#18 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 21. Aug 2011 - 10:59

Ton_majstor hvala puno na odgovoru,i mi cemo se usuditi da nosimo kako smo i mislili,veci deo u torbe koje idu u gepek,nesto kod nas u rucni prtljg

#19 Arthemisia

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • ženski

Napisano: 02. Sep 2011 - 12:07

Pozdrav svima. :)

Molim vas da mi neko kaže, ako je skoro bio u Grčkoj i nosio svoju hranu, da li postoji neka određena količina koja može da se ponese i da li je nešto od hrane zabranjeno preneti?

Idem sa još 4 osobe za 15-tak dana, nosimo našu hranu, uglavnom testenine, pirinač i one konzerve sa gotovim jelima. Jedan prijatelj mi je rekao da su mu oduzeli skoro pola stvari na granici, doduše ne znam šta je on nosio od stvari.

Hvala i pozdrav.

#20 toriamos

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • ženski

Napisano: 03. Sep 2011 - 17:33

Ne znam kakvi su propisi,ali nisam videla da su na granici bilo koga zaustavljali i proveravali mu sadržaj prtljažnika,samo uobičajen pregled pasoša.

#21 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:373
  • muški

Napisano: 04. Sep 2011 - 11:41

Svasta sta zelis to mozes da uneses :) Nije problem ni hrana ni bilo cega...Meni jos niko nije napravio problem :)

Ovu poruku je izmenio BojanMKD: 04. Sep 2011 - 11:42

#22 Arthemisia

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 07. Sep 2011 - 22:39

Hvala :)

#23 pilauda

backpacker

• Član

Napisano: 19. Sep 2011 - 13:38

ljudi da vas pitam, kakva je situacija sa unosenjem elektricnih uredjajia, tipa cd radio, lap top, i tako te stvarcice?

#24 alazovic

turista

• Član
  • Poruka:75
  • muški

Napisano: 23. Sep 2011 - 09:15

Nosim laptop već desetak godina u Grčku, prve godine sam ga prijavio (prpa, skupa stvarčica bila) i nikad više.

Sve ti se to vodi kao lični prtljag. Uostalom, cena boljeg mobilnog telefona sve se više približava ceni prosečnog laptopa - a ko bi još i mobilne popisivao :)

#25 Sinisa-CZ

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:361
  • muški

Napisano: 23. Sep 2011 - 19:50

Bas tako,sve je to nekako redom postalo redovan deo putovanja-prvo fotoparat,posle telefon a sada lap top...Sta je sledece?Vise ni na aerodromima niko ne pita za lap top.

#26 lanana

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • ženski

Napisano: 23. Sep 2011 - 22:49

Mi smo isli kolima, nas dvoje odraslih, nosili smo 2 boxa cigareta, nismo znali da sme da se unese samo 2 paklice cigareta po osobi. Odmah su nas pitali za cigarete, a mi posteno (ili krajnje naivno :lud: ) rekli da imamo 2 boxa za svoje potrebe i da idemo na letovanje. Naplatili su nam carinu 15 evra. Jako smo se iznervirali i sve to nam je ostavilo neki gorak ukus na samom pocetku letovanja.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0