Nije jos ogradjeno, ali nema cuvara niti vodica pa svako moze probati na vlastitu odgovornost,
Ali nije uopste prijatno posmatrati kako se neko penje na 5 metra visine neogradjenim stepenicam sirne 50 cm ...
Ja nisam smeo, i moj savet je da ne pokusvate!!!
Djerdapska klisura
Započeo/la: Teana, 02. Jul 2008 15:37
19 odgovora na temu
Napisano: 06. Jul 2009 - 18:49
Ne pokusavaj da se penjes! Nikako. Tvrdjava je u trosnom stanju. Pre nekoliko meseci je devojcica koja je bila sa skolom na ekskurziji pala, kada se odvalio deo na kom je stajala. Bila je u kriticnom stanju, ne znam da li je preživela. Pisale su novine.
Napisano: 08. Jul 2009 - 00:44
Todorovic @ 6. 07. 2009 - 10:26
Nije jos ogradjeno, ali nema cuvara niti vodica pa svako moze probati na vlastitu odgovornost,
Ali nije uopste prijatno posmatrati kako se neko penje na 5 metra visine neogradjenim stepenicam sirne 50 cm ...
dragandragan04 @ 6. 07. 2009 - 18:49
Ne pokusavaj da se penjes! Nikako. Tvrdjava je u trosnom stanju. Pre nekoliko meseci je devojcica koja je bila sa skolom na ekskurziji pala, kada se odvalio deo na kom je stajala. Bila je u kriticnom stanju, ne znam da li je preživela. Pisale su novine.
Strašno! Nije mi jasno dokle će propadati turistički potencijali ove zemlje!
NOVI PUTOPIS: Zakynthos - The flower of the levant NOVA FOTO TURA: Sumrak u Sarajevu
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 12. Sep 2011 - 15:28
Video sam da postoji ponuda za krstarenje brodom do Đerdapske klisure, da li je neko bio?
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0