Putovanja.info Forum: Najidealnije letovalishte u Bugarskoj - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Najidealnije letovalishte u Bugarskoj Zasto je bas to mesto optimalni izbor?

Anketa: Idealna lokacija u Bugarskoj

Optimalna lokacija?

Ne možete da vidite rezultate pre nego što glasate. Molimo vas da se ulogujete i glasate da biste videli rezultate.
Glasaj Gosti ne mogu da glasaju

#16 Korisnik je offline   talamasca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1272
  • Učlanjen: 16.10.08

Napisano: 27. jul 2010 - 07:10

Pogledaj porukumaslacak @ 15. jul 2008 - 15:16

Sozopol. Nije na listi.

Pogledaj porukumaslacak @ 15. jul 2008 - 15:44

Da napisem nesto i za Burgas.

maslačak, hvala na opisima! :)
i ja sam obišao Burgas poprilično! sećam se neke simpatične male jermenske crkve. mnogo je interesantna, i spolja i iznutra. vidi se da je Burgas grad burne prošlosti!
pozdrav svim zaljubljenicima u Bugarsko primorje! ja ove godine idem opet u Nesebar. interesuje me onaj 1dnevni izlet za Istanbul, ali ću najverovatnije letovanje preseći sa posetom Sozopolu. strašno me interesuje taj gradić, a vidim i da ga svi hvale.
inače, svima preporučujem Bugarsku i kao destinaciju za zimovanje! ja sam pre par godina bio u Borovecu (doduše, na planinarenju) i super se proveo!
0

#17 Korisnik je offline   baki70

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 595
  • Učlanjen: 23.11.09

Napisano: 27. jul 2010 - 14:09

Meni se na bugarskoj obali ubedljivo najviše dopao Nesebar, a posle njega sledi Sozopolj. Ova dva grada se baš izdvajaju od ostalih bugarskih morskih gradova. Bugarska obala Crnog mora je relativno mala i ja sam uspeo da je za jedno letovanje gotovo celu obiđem i to bez kola. Koga zanimaju kulturno istorijski spomenici preporučio bi za obilazak i Aladza manastir. U pitanju su ostaci manastira koji je bio ukopan u steni.
0

• (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com