Putovanja.info Forum: Kamenari! - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Strana 1 od 1
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Kamenari! Treba mi pomoc

#1 Korisnik je offline   gorankg

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 4
  • Učlanjen: 01.07.08

Napisano: 01. jul 2008 - 10:25

Zdravo svima,

Rezervisao sam smestaj u Kamenarima u avgustu, posto je bilo povoljno.
Znam da je malo mesto, ali ne znam mnogo kako je tamo.
Interesuje me ako neko zna nesto o ovom mestu, kakva je plaza,
koliko je u stvari to mesto malo i uopste kako je za letovanje.

Hvala unapred.
0

#2 Korisnik je offline   MINJA011

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 368
  • Učlanjen: 12.06.08

Napisano: 01. jul 2008 - 18:33

Mesto je veoma malo, ali simpaticno.
Plaze su male (pescane ili betonske).
Odatle polazi trajekt pa ima dosta guzve (kola).
Sto se izlazaka tice, jedina mogucnost je da se ode u HN, Kotor ili Tivat.
0

#3 Korisnik je offline   suki

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 2337
  • Učlanjen: 22.02.06

Napisano: 03. jul 2008 - 09:27

Procitaj i temu o Lepetanima, to mu dodje nekako slicno.
0

#4 Korisnik je offline   gorankg

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 03. jul 2008 - 12:25

Pogledaj porukuMINJA011 @ 1. 07. 2008 - 18:33

Mesto je veoma malo, ali simpaticno.
Plaze su male (pescane ili betonske).
Odatle polazi trajekt pa ima dosta guzve (kola).
Sto se izlazaka tice, jedina mogucnost je da se ode u HN, Kotor ili Tivat.

Cuo sam da tamo nema ni jedan restoran. Je li to tacno?
Koliko je daleko Bijela, moze li se tamo peske i ima li tamo restorana i uzivo muzike uvece i sl?
Kako je povezano autobusima sa HN, posto ne idem kolima?

Znate li nesto o tome?
0

#5 Korisnik je offline   Gospodin Iskra

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 5672
  • Učlanjen: 26.04.08

Napisano: 03. jul 2008 - 12:53

Bio je jedan restoran i to bas preko puta mesta gde cete izaci sa trajekta, ali nisam siguran da li radi jos uvek. Klopa je bila pristojna i ne previse skupa. Bijela je odmah tu 1-2km,tako da moze i peske. Tamo ima i restorana i par kafica a bilo je povremeno i muzike(jednom sam se sjajno proveo kad su dolazile Neverne bebe). Malo mesto (vece od Kamenara),ali ima od svega po malo. Autobusi idu neki lokalci, ali ne znam koliko cesto. Uglavnom u Kamenarima sam bio, nista posebno, ali za odmor moze da bude ok. Meni je bilo dobro jer sam tamo upoznao dosta dobrih ljudi tako da me za to mesto vezu lepe uspomene.Ima malo buke zbog trajekta,ali posle par dana,necete ga ni cuti.Sve zavisi od ocekivanja i vasih zelja. Auto je pozeljan da bi ste obisli i Boku koja je jako lepa.Pozdrav i lep provod.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 15:41
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

Postavljena slika
0

#6 Korisnik je offline   vedra71

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 7
  • Učlanjen: 03.07.08

Napisano: 03. jul 2008 - 13:31

ja sam iz Kotora, pa dok sam na forumu mogu vam dati neke informacije koje vam mogu koristiti.Kamenari su jedno 30-tak km od Kotora ako se ide putem preko Perasta i Risna.Medjutim lakse je trajektom preko Tivta do Lepetana i onda trajektom za Kamenare.Trajekt ide otprilike svakih pola sata.U Kamenarima ima par malih pjescanih plaza i obicno je guzva.Retsoran je odmah kod ulaza na trajekt i hrana je ok.Bijela je veoma blizu , moze se i pjesice za sto treba jedno 1o-tak minuta, i postoji nekoliko ok restorana u Bijeloj pored magistrale, a na donjem putu(pšored mora) postoji nekoliko restorana - plaznih barova.Nocni provod nije los, i ukoliko ti je daleko H.Novi ili Kotor, idi na sankove u Bijeloj na donjem putu, pored mora.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 15:53

0

#7 Korisnik je offline   gorankg

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 03. jul 2008 - 16:02

Hvala, puno ste mi pomogli!
Tesko je dobiti pouzdane informacije kad ne znam nikoga tamo.

Pozdrav

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 15:53

0

#8 Korisnik je offline   zid

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 03.09.09

Napisano: 01. sep 2010 - 16:02

Kamenari su malo mesto izmedju Herceg Novog i Kotora, s tim sto do HN ima oko 15-ak km, a do Kotora 36km, medjutim posto tu pristaje trajekt moze se preci u Lepetane pa do Kotora ima oko 15 km. U samom mestu nema nekih desavanja i nocnog zivota, ima jedna prodavnica, jedna pekara i trafika. Ali dobra stvar je sto je na raskrsnici i sve se moze obici i bez auta. Postoji lokalni bus koji u sezoni ide na 20 min. do HN i Igala, do Kotora predjete trajektom u Lepetane i sacekate bus koji takodje ide cesto ( 30 min.) isto vazi i za Tivat. Jedino se malo duze mora cekati do Risna i Perasta jer ne postoji tacan red voznje, ali nije nemoguce. Perast i Risan treba posetiti. U samom mestu postoje 3 plaze, kod svetionika, odmah pored magistrale i hotelska plaza (jedan hotel). Najveca je kod svetionika i najposecenija, mi smo se kupali uvek na hoteskoj koja je mala i bude 20ak ljudi, idealno za odmor. Takodje, je to mesto sa najvecom koncentracijom kiseonika i voda je uvek cista. Do Bijele moze peske za 15 min, tu ima kafica i restorana, nije nista posebno ali moze da prodje. Super je plazni bar u Morinju, otvoren ove godine, gde za jedno pice dobijete lezaljku i kupate se u cistoj i hladnoj vodi. :cool:
Ko zeli odmor i beg iz guzve i civilizacije preporuka Kamenari, mi smo bili ovog leta i nismo se pokajali.
0

#9 Korisnik je offline   gMilanovac

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 163
  • Učlanjen: 07.08.09

Napisano: 01. sep 2010 - 17:40

Bio sam 2000 i 2001. Super je što ima jedna kafana pa nemaš šta da misliš kad ti se pije pivo Postavljena slika . Jel još uvek trajekt za dž ako ideš peške?
0

Strana 1 od 1
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com