Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kolima kroz Bugarsku

• Ne možete pisati na ovoj temi
69 odgovora na temu

#61 djole73

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 07. Sep 2011 - 21:52

Hvala na pomoci!
Ici cu preko Velikog Trnova.

#62 putnik sanjar

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • muški

Napisano: 12. Sep 2011 - 15:23

Treba samo da vam neko spomene da je obilaznica oko Sofije u ogromnim radovima pa na put prema Plovdivu treba da se naoružate strpljenjem! Da ne bi prošli kao mi 7. septembra. Stoga pre birajte put direktno kroz Sofiju ili je obilazite gornjom stranom. Trenutno mi nije karta pri ruci ali ako nekoga zanima mogla bih mu tačno navesti koji je deo u radovima... Pozdrav!

#63 Saryamanela

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 01. Nov 2011 - 19:12

Ćao!

Planiramo sljedeće ljeto u Tursku s autom. Zanima me da li mi neko može reći najbliži put iz Slovenije do Turske? Cijena autoputa i ostalo?

#64 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 03. Nov 2011 - 00:54

Posto si pitao na "Bugarskoj" pretpostavka je da ces koristiti tu rutu a ne preko Grcke. Ovaj put je i dosta kraci. Do turske granice imas nesto malo manje od 1300 km. Racunam iz Ljubljane. Ruta je dalje Zagreb - Beograd - Nis - Sofija - Jedrine (granica). Dalje po tvoj zelji.
Postavljena slika

#65 MINJA011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:368
  • muški

Napisano: 03. Nov 2011 - 23:37

Да бисте се снашли у Бугарској од Софије пратите путоказе за Пловдив, а затим путоказе за Капитан Андреево (гранични прелаз са Турском) или за Истамбул (ови други путокази су додуше ређи).

Ovu poruku je izmenio MINJA011: 03. Nov 2011 - 23:39

#66 Dare_Mitar

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 22. Feb 2012 - 09:39

Da li neko moze da prenese iskustva iz Pomorja od prosle godine? Isao bih kolima,zanimaju me cene,smestaj itd.....Hvala

#67 Zoran

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 01. Mar 2012 - 15:33

www.pomorie.com Ovde nadjes smestaj koji ti odgovara, nazoves, rezervises i bez brige ...

Sto se puta kolima tice nista se nije promenilo u odnosu na poslednje postove koje sam video. Vinjeta 10 leva za 7 dana. Gorivo jeftinije nego kod nas.
Preporucujem nocnu voznju i prolazak kroz Sofiju, a ne obilaznicama. Sve ostalo je lako i jednostavno.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 02. Mar 2012 - 08:33
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#68 zx6r

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 02. May 2012 - 19:17

Da li neko ima iskustva u vezi deonice od Sofije-Blagoevgrad-Kulata-Grcka granica auto put E79.Neko je spomenuo zeleni karton da je potreban za Bugarsku da li je to tacno posto sam u medijama procitao da treba samo za Mkd,Bosnu i Crnu Goru.

#69 MrBuco

putnik

• Član
  • Poruka:126
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 15:06

Pogledaj porukuzx6r @ 02. May 2012 - 19:17

...u vezi deonice od Sofije-Blagoevgrad-Kulata-Grcka granica auto put E79.
Ta deonica nije auto put :nea: .
Za zeleni karton evo linka http://www.amss.org....=208&Itemid=157

#70 Wampoom

backpacker

• Član
  • Poruka:11
  • muški

Napisano: 19. May 2012 - 10:48

Pozdrav ljudi..Ajde da se i ja prikljucim temi...da li moze da se koristi put kao ovi iz Bugarske patrole SAT plus...dal moze da se ide po njihovim putokazima..Nameravam da idem polovinom Jula kolima za Suncev Breg,Zlatni Pjaci...Pa bi mi svaki savet iskustvo dobro dosao..Hvala unapred

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0