Putovanja.info Forum: Tenerife - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (8 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Tenerife Besplatna putovanja

#61 Korisnik je offline   DraganV

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 5812
  • Učlanjen: 26.02.09

Napisano: 01. feb 2010 - 12:20

Pogledaj porukuspira @ 01. feb 2010 - 10:58

Mi smo neki dan proveli 3 sata u agenciji Savana

Isto. Postavljena slika

To je modifikovan tajm sering.
Pre dolaska smo zvali agenciju i pitali da li je to to i dobili odgovor da nije sto i nije bila bas velika obmana ali svodi se na to.
Naravno u ponudi je bila Grcka, Italija, Spanija i tacno sam znao da ce od ponude na kraju biti Tenerifi bas iz razloga koje si naveo. Mali broj ljudi ce iskoristiti vaucer za tako dalek put u sopstvenoj reziji. Nas takav vid odmora ne privlaci, za nas je to previse pasivan odmor.
Postavljena slika uvek s Ljerkom
0

#62 Korisnik je offline   nnn

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 16.02.09

Napisano: 04. feb 2010 - 11:46

Slažem se -to je vrsta tajm šeringa, a prevara je delimična jer su ponude više destinacija (CMC agencija-Grčka,Tunis , Tenerife) samo radi pridobijanja publike, a nagrada je naravno -Tenerife, na koje će otići najmanji broj ljudi. Pitanje je da li je i to neko iskoristio. Obzirom da su namerno prećutkivali mnoge stvari i pre prezentacije tek na insistiranje govorili poluistine (po sistemu može biti ali i ne mora) to se ipak može nazvati prevarom. A sa takvima ne želim da putujem.
0

#63 Korisnik je offline   DraganV

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 5812
  • Učlanjen: 26.02.09

Napisano: 04. feb 2010 - 11:54

Pogledaj porukunnn @ 04. feb 2010 - 10:46

Obzirom da su namerno prećutkivali mnoge stvari i pre prezentacije tek na insistiranje govorili poluistine (po sistemu može biti ali i ne mora) to se ipak može nazvati prevarom. A sa takvima ne želim da putujem.

He, he. Tacno tako. Osnovno pravilo ekonomije: Svako hoce tvoj novac. Postavljena slika
Postavljena slika uvek s Ljerkom
0

#64 Korisnik je offline   nnn

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 16.02.09

Napisano: 04. feb 2010 - 12:24

Ovakve agencije od mene više neće dobiti ni dinara dok ne nauče da se poslovno ponašaju, poštuju moje vreme i ne tretirju me kao malig Đokicu. Dotle ću rezervisati smeštaj direktno, putem interneta.
0

#65 Korisnik je offline   Amanda

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 05.02.10

Napisano: 05. feb 2010 - 13:37

Evo ja za nedelju dana krecem na taj put pa cu javiti utiske kad se vratim.

I ja sam dobila taj smestaj, a posto sam svakako planirala sa porodicom u ovom periodu da budem u Spaniji, to smo lepo povezali.
Iz Madrida imate super povoljno Ryanair do juznog aerodroma na Tenerifama, a mi smo jos i dobili polupansion od agencije, tako da predpostavljam da ce biti isplativo i u svakom slucaju prelepo putovanje.

Pozz svima!
0

#66 Korisnik je offline   ljerka

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 2769
  • Učlanjen: 14.09.08

Napisano: 05. feb 2010 - 19:54

Pogledaj porukuspira @ 01. feb 2010 - 10:58

Mi smo neki dan proveli 3 sata u agenciji Savana u razmeni misljenja da li ili ne da se uclanimo u famozni "klub"... i na kraju dobismo poklon vaucer, za naravno, tenerife...Poklon smestaj nije prevara, ali kada se na kraju sve sabere, plasim se da ce ispasti skuplja dara nego mera.

Obzirom da Spainair pocinje da leti iz Beograda od 30 marta, najverovarnije da nece biti skupo prebaciti se i do Tenerifa.
Cena avio karte od Barselone do Tenerifa je trenutno u ponudi 8 eur :

http://www.spanair.com/web/en-gb/

0

#67 Korisnik je offline   sensa

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 359
  • Učlanjen: 30.07.08

Napisano: 09. feb 2010 - 18:55

Koja je najbolja varijanta avio prevoza do Tenerifa, ako se sada vec rezervise za septembar
0

#68 Korisnik je offline   ljerka

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 2769
  • Učlanjen: 14.09.08

Napisano: 09. feb 2010 - 20:27

Pogledaj porukusensa @ 09. feb 2010 - 17:55

Koja je najbolja varijanta avio prevoza do Tenerifa, ako se sada vec rezervise za septembar

Ako zuris sa rezervacijim, Postavljena slika koristi low cost : mozes Wizzairom iz Budimpeste do Madrida ili Barselone, a onda Spainairom do Tenerifa / vodi racuna da postoje 2 aerodroma, na severnom i juznom delu Tenerifa/.

Daleko je septembar, pa je mozda bolje pricekati 30 mart da stigne Spainair u Beograd koji ce leteti do Barselone, i onda nema cimanja do Budimpeste. Postavljena slika

0

#69 Korisnik je offline   evroni

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 6
  • Učlanjen: 05.06.09

Napisano: 05. mar 2010 - 06:11

Koliko kosta taksi ako neko zna od severnog aerodroma na tenerifama do puerto de la kruza, odnosno koji je najjeftiniji prevoz na toj relaciji i koliko cest, cena? Molim za pomoc ako neko zna.
0

#70 Korisnik je offline   bobiland

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 05.03.10

Napisano: 05. mar 2010 - 13:41

molila bih amandu ili nekog drugog koje vec bio na ovakvom putovanju, da prenese utiske, strasno me zanima... jer sam nepoverljiva po pitanju svega ovoga, pozz svima Postavljena slika

0

#71 Korisnik je offline   jovanb

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 17.03.10

Napisano: 26. mar 2010 - 18:26

Pogledaj porukuGoran @ 14. feb 2006 - 13:47

Na nekoj prezentaciji dobio sam besplatan boravak na Tenerifima, placen hotel bez hrane i puta. Da li neko ima iskustva sa takvim putovanjima? Postavljena slika Postavljena slika

Evo upravo sam se vratio prosle subote sa Tenerife-a. Ostrvo je predivno vredi ga videti, naravno ko moze sebi da priusti cenu avio karata. Za obilazak ostrva najbolje je uzeti rent a car od agencije ORCAR jer se moze dobiti najam za 100-110evra za sedam dana. Od severnog aerodroma do Playa de las Americas, gde obicno turisticke agencije daju poklon putovanja, ima 80km a od severnog je 15km. Na Tenerife sezona traje 365 dana jer je godisnja prosecna temperatura 26 stepeni. Kompleks apartmana Regency Resorts se sastoji od pet objekata koji su blizu jedan drugome i svi su prelepi. Prodavnica i supermarketa ima na svakom koraku a najbolji je supermaket MERCADONA koji se nalazi na 200m od Regency Club-a. Treba videti Los Cristianos plazu koja je nasuta zutim peskom iz Sahare a i plaze don Juan, Fanabe i Digue koje su nasute crnim vulkanskim peskom. Ako ne uzmete rent a car nije nikakav problem da se stigne od aerodroma do hotela jer autobusi saobracaju od juznog aerodroma do Los Cristianosa a odatle taxi do hotela za 5 evra. Moj sveukupni utisak je vrlo pozitivan i mogu reci da sam proveo sedam lepih dana na Tenerife zahvaljujuci agenciji CMC. Ovim putem im se zahvaljujem. Vredi otici i doziveti nesto novo. pozdrav jovanb
0

#72 Korisnik je offline   spas

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 189
  • Učlanjen: 07.04.10

Napisano: 07. apr 2010 - 16:08

@Amanda: Jesi li se vratila?
Gde su utisci?

@jovanb: Mozes li mi reci ima li neka caka ili je sve kao sto je obecano? Jel istina da se ostavlja neki depozit u hotelu i jesu li ti ga vratili? Daj jos utisaka o organizaciji i kvalitetu usluge...
0

#73 Korisnik je offline   diplomata

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 49
  • Učlanjen: 08.05.10

Napisano: 09. maj 2010 - 00:03

OK, drago mi je da si se super proveo! ja sam pre neki dan kupio avio kare, i sada jurcam hotele i sve ostalo na tenerifima, juzni deo. imas li kakve preporuke za plaze na jugu, posto gledam an sajtovima uglavnm su stene i kamenje, negde nasut pesak, ali treba potrafiti mesto sa dobrom plazom!?
ovo za rent a car sam i ja razmisljao, ali kakvi su uslovi, mozes li malo detaljnije o tome, ide li depozit, moze liu keshu da se plati i slicno?

pozz :)

Ovu poruku je izmenio diplomata: 09. maj 2010 - 00:04

0

#74 Korisnik je offline   MarijaNS

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 7
  • Učlanjen: 08.06.09

Napisano: 14. maj 2010 - 21:53

Moze li malo vise info o kartama, koliko kostaju, da li su u pitanju direktni letovi i odakle? Da li su ti trazili preko CMC agencije da ostavis neki depozit ili da platis neku taksu?
0

#75 Korisnik je offline   Infoputnik

• Putolov
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 9217
  • Učlanjen: 22.06.08

Napisano: 14. maj 2010 - 22:27

Depozit se ostavlja na tom "sastanku' koji se dobije. U stvari to je kao neki oblik "clanarine" vise stotina eura po osobi, pa je u opticaju vise putovanja. U svakom slucaju nije bas besplatno. to je i uslov da se dobije to "besplatno' putovanje.

Ovo niko nece reci i da pitas...odgovor je: "Dodjite pa cemo vam sve objasniti"

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 14. maj 2010 - 22:29

• (8 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com