Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Tenerife Besplatna putovanja
Napisano: 16. okt 2008 - 02:37
Pisala sam na drugoj temi ali i nama je stigla ona famozna ponuda od CMC, bili smo prihvatili cak da odemo na taj sastanak, ali nismo, jer mi je kolega preneo iskustva sa istog i upozorio da je to nekvalitetno gubljenje vremena. Sa 1000 evra u dzepu moze se otputovati negde i bez tolikog cimanja, zar ne? A ko ima para za Tenerife imace i za avionsku kartu, a ne traziti jeftine varijante.
Napisano: 26. okt 2008 - 17:11
Cista glupost ako se ja pitam
Napisano: 27. okt 2008 - 12:20
Napisano: 06. nov 2008 - 11:46
JA SAM SINOĆ BILA NA TOJ PREZENTACIJI I NAJVEĆI, UZ TO I NEGATIVAN, UTISAK JE OSTAVILA NEKA NJIHOVA MENADŽERKA ILI ŠTA VEĆ , MILUNKA (!! MOŽEŠ MISLITI!), KOJA JE GLUPA KO NOĆ, IMA ODVRATAN GLAS I VRLO JE NEPRIJATNA I KAO POJAVA A I KAD OTVORI USTA.... BAŠ SAM ŠIZNULA U NJENOM PRISUSTVU!
UZ TO NAM JE NA KRAJU POKAZALA SVOJ PRIVATNI ALBUM, KAKO SE ONA PROVELA NA TENERIFIMA I,UGLAVNOM,KAKO IZGLEDA U KUPAĆEM KOSTIMU...
DA JE TO BAR MALO OZBILJNO I VREDNO - PREDSTAVNIK TURISTIČKE AGENCIJE BI U NAJMANJU RUKU NA SLIKAMA TREBAO DA BUDE U - UNIFORMI!
NE ZNAM,STVARNO SAM RAZOČARANA.... A MOŽDA SAM PREVIŠE I OČEKIVALA... ALI ŠTA SAD? ISKORISTITI TO ILI NE?
POZDRAV SVIMA...
Napisano: 06. nov 2008 - 23:23
Napisano: 19. nov 2008 - 16:44
Cene su pristojnije nego u Beogradu, neke cak i daleko nize, pdv ne postoji, zbog stimulacije turizma, gorivo je oko 0,75e/l.
Napisano: 24. mar 2009 - 17:30
Pogledaj cene na Easyjet.com i Iberia.com. Ja putujem u avgustu, ne kao nagradno putovanje, već u sopstvenoj režiji, porodično.
Napisano: 10. apr 2009 - 18:15
Napisano: 17. apr 2009 - 16:18
Napisano: 17. apr 2009 - 16:19
Smeštaj (Tsialis hotel apartments) je bio uredan, ali daleko, vrlo daleko od luksuznog kakav su obećali. Nalazi se u pustoj oblasti među par hotela visoke kategorije. Kreveti su bili očajni (2 su bila fotelje na razvlačenje – luksuzno?). Plaža je bila udaljena više od 100m od smeštaja. Naravno i ta plaža je bila očajna jer se turisti koji se nalaze u toj oblasti kupaju u svojim velelepnim bazenima još velelepnijih hotela (pravi luksuz), na koje možeš da uđeš ako platiš ležaljku (npr. 2 ležaljke i suncobran = 24eura).
Kipar ima prelepe plaže (npr. u gradu Aja Napa) ali se sve one nalaze daleko od mesta na kom smo bili. Hteli smo da koristimo autobuski prevoz ali smo koristili papreno skup taxi. Zašto taxi? Pa, došli smo na naše „luksuzno“ letovanje i sad treba da se smaramo po međugradskom prevozu da bi došli i vratili se sa neke dobre plaže. E, neću pa makar pukli više od 2500 eura samo za trošak na Kipru, koliko smo i potrošili. Na to još dodaj i prevoz avionom, pa računaj.
Suma sumarum, odlično smo se proveli jer sam ja tamo saznao da mi je sadašnja žena trudna, a i bilo je još nekih dobrih vesti. Nismo žalili kintu i koristili smo maksimalno što nam je dato. Naravno upoznali smo i pola taksista na Kipru. Kipar je lepo ostrvo, sa odličnim plažama i luksuznim hotelima. Aja napa je izabrana među 10 najlepših turističkih destinacija na svetu, ...
Kada smo se vratili malo smo zaboravili na naš timesharing i zaboravili smo da uplatimo održavanje za 2008. godinu. A onda sam tek ukapirao cenovnik:
1. Svake godine plaćaš neko održavanje apartmana. Na Kipru to košta 250 eura godišnje, a ako promeniš destinaciju to održavanje ima dijapazon cena i do 500,600 eura godišnje. Cena zavisi od kvaliteta smeštaja (verovatno je ovo na Kipru najjeftinije s’ obzirom na kvalitet).
2. Svako godine plaćaš članstvo RCI (svetska organizacija timesharinga, i svi naši ponuđači idu preko njih) i ono iznosi 99 eura.
3. Ukoliko želiš da promeniš prošlogodišnju destinaciju, to zadovoljstvo će te koštati 160 eura.
Sve ovo plaćaš za samo 7 dana godišnje. I, da li se isplati? Pa ako neko misli da se isplati evo ja prodajem moj ugovor u pola cene.
Napisano: 17. apr 2009 - 16:31
U svakom slučaju ugovor ih štiti kao bele medvede i ne možeš ništa.
Napisano: 18. apr 2009 - 02:12
Preko Glob Arta, smo ja i suprug dobili da iskoristimo 10 dana u Kriopigi beach-hotelu u Kriopigiju. All inclusive za samo 35 eu po osobi plus viza i osiguranje. Inace je puna cena 115 eu po osobi. Zaista je sve bilo ok, od hrane i pica do osoblja hotela, smestaja. Po zelji smo cak izabrali sobu. Ko zeli pravi odmor, ima ga.Sticajem okolnosti smo iskoristili osiguranje. lekar je bio gostoljubiv kao sto su grci inace, povezao me je do apoteke da bih narucila mast koja je trebala da se napravi po receptu, za supruga. Do plaze imate vozic koji i te kako moze da se iskoristi kada vam se ne ide peske cak je vrlo zabavno prolaziti pored turista kojima je smesno sto se vozite kao i vama samima. Plaza je duga, pescana i mozete da birate gde ce te da se kupate i suncate. Mesto je malo tako da nemate potrebe da gurate ruku u dzep, osim ako idete na izlete ili iznajmite auto, mada imate i lokalne buseve ako ce te do Pefkohorija ili vec....
Elem, preko CMC-a je karta za Tenerife 520 sa svim aero. taksama iz BGD + viza....cini mi se da Mirjana.gr imas bolju soluciju
Zanima me, kako rentirati renta car i orjertirno cena, je li klopu zgodnije praviti ili neka druga solucija postoji, sta obavezno pogledati ...obici...pored Loro parka, koja mesta ...pa ne idem tamo samo radi sunca, to imam i blize , nego sve ono cega nema na kontinentalnom delu Evrope, na sta da obratim paznju...ko je bio, hajde recite neku rec vise.
Isli bi u septembru, nas cetvoro stim sto smo dobili 14 dana, sa presedanjem posle 7dana u drugom hotelu( zabavno bas, meni to nije problem).
Imam pitanje, ne znam, posto su smene petkom za Tenerife da ne bismo gubili taj dan, da li krenuti sa putecestvijem dan ranije jer se svakao preseda i ceka izmedju dva leta.
Hvala vam !
Ovu poruku je izmenio beybbull: 18. apr 2009 - 02:25
Napisano: 27. apr 2009 - 00:03
Od izleta planiram vulkan i Loro park.
Ja ću na ostrvu biti 11 dana i 3 dana u Madridu.
Napisano: 06. maj 2009 - 02:07
Napisano: 06. maj 2009 - 19:40

Citiraj
Odgovori na ovo