Tenerife
Započeo/la: Goran, 14. Feb 2006 14:47
111 odgovora na temu
Napisano: 06. Mar 2012 - 18:40
ova tema moze da se zove poklon putovanje a ne Tenerife, jer ovde ne moze nista da se sazna o putovanju na Tenerfe :-(
Napisano: 06. Mar 2012 - 18:58
Hermesa @ 09. Jan 2012 - 22:15
. Ima svasta za videti.
Ne ono kopirano sa neta wikipedia i ostalo, to mogu sama da pronadjem. Zanima me sta je neko tamo video i fotografije licno snimljene.
......................................................

Napisano: 07. May 2012 - 20:06
Kada sam dobila poziv na prezentaciju CMCa bila sam vrlo skeptična, te sam brže bolje dojurila na forum da bih isčitala iskustva ljudi koji su već bili u ovoj varijanti na Tenerifima. Smatram da moje iskustvo može nekome koristiti u donošenju odluke, te ću u nekoliko redova napisati o tome. Nekoliko puta sam dobijala pozive od CMCa, ali sam ih uvek ignorisala razmišljajući da se radi o prevari, jer ko će vam u današnje vreme dati nešto besplatno? Pošto je moja drugarica prošle godine otišla na prezentaciju, a zatim i na letovanje i odlično se provela, rešila sam da se ipak javim i odem na prezentaciju u decembru. Ukratko, na prezentaciji pokušaju da vam prodaju učlanjenje u klub u različitim varijantama, po različitim cenama, što meni definitivno nije bilo interesantno. Kako su na početku prezentacije objasnili da će svi koji su došli na kraju prezentacije dobiti vaučer za destinaciju koju odaberu, rešila sam da izdržim do kraja i preuzmem svoj vaučer. Prezentacija je trajala oko 3,5 sata, bilo je momenata kada su postavljana glupa i degradirajuća pitanja, ali iskreno bilo je i još glupljih odgovora od strane prisutnih, tipa "Gde biste voleli najviše da letujete kada biste imali neograničeno puno para i vremena?, a odgovor "Na Ohridskom jezeru." Elem, prezentaciju smo podneli do kraja, vaučer smo dobili i u aprilu se uputili na Tenerife. Prilikom preuzimanja vaučera u CMCu potrebno je da se ostavi depozit od 20.000 dinara koji vam se vraća nakon što kupite avio karte, jer je to znak da ćete ozbiljno putovati. Karte smo kupili u sopstvenoj režiji, i takođe sami rezervisali dva noćenja u hotelima u Madridu, jer smo želeli da pogledamo i ovu destinaciju. Moj sledeći strah je bio u vezi sa smeštajem koji ćemo zateći na Tenerifima, računala sam ako je besplatno, sigurno ne liči ni na šta. Međutim, smestili su nas u apartman u okviru Regency Beach Club-a, koji je fantastičan. Kao što je neko prethodno pisao, apartman je opremljen svim i svačim, šta god možete da pomislite da će vam zatrebati, bilo je tu. Hotelski kompleks se nalazi na plaži, ima svoje bazene, ležaljke, đakuzi itd. Sve ovo se može koristiti besplatno. Kada se prijavljujete na recepciji traže depozit od 300e ili kreditnu karticu, za slučaj da oštetite ili polomite nešto u apartmanu. Ukoliko sve bude u redu, vraća vam se depozit. Isti slučaj kao kada iznajmljujete auto. Tokom boravka, obavezni ste da saslušate prezentaciju i ponudu za kupovinu nedelja korišćenja u ovom kompleksu, ali u našem slučaju je sve prošlo vrlo bezbolno, na samom startu smo momku koji je tamo zaposlen rekli da nismo zainteresovani, te nije insistirao. Popili smo kafu, ispričali se o aktuelnim problemima i lepo razišli. Sve u svemu, proveli smo se fenomenalno. Želim da kažem da možete da odete na prelepo putovanje za relativno male pare. Smeštaj je potpuno besplatan, avio karte se mogu naći povoljno, a i hrana nije skupa. Pa ko voli...
Napisano: 07. May 2012 - 20:54
Molim vas ako mozete da podelite informacije u vezi sa cenama pica i hrane po restoranima kao i u marketima.Ja idem na Tenerife u junu mesecu pa je svaka pomoc dobrodosla
Napisano: 10. May 2012 - 11:10
Cene u raestoranima su vrlo slične cenama u našim restoranima, možda čak i malo povoljnije. Ručak ili večera za dvoje je u proseku oko 20e. Broj marketa je ogroman, jer se radi o gradićima koji su praktično kombinacija hotela i apartmanskih kompleksa, te postoji i velika potreba za prodavnicama. Cene u prodavnicama su takođe u rangu naših cena, skuplji su samo hleb i peciva ( kao i u drugim zemljama), ostalo je kao kod nas. U odnosu na zemlje zapadne Evrope, cene su vrlo prisptupačne.
Napisano: 24. May 2012 - 10:32
Posto sam se pre 2 nedelje vratio sa pomenute destinacije (pravili smo i jednodnevni izlet na susednu La Gomeru) moram da kazem da su cene hrane i pica dosta visoke i da korektna vecera za dvoje ne moze da izadje ispod 40 eur.
Napisano: juče, 20:29
Svez info
Koristice posto su Tenerife destinacija za odmor ove godine
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0