verujte mi to je prevara
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Tenerife Besplatna putovanja
Napisano: 17. okt 2011 - 22:40
Neznam, i ja sam malo sumnjicava.Sutra ce oni da ponovo pozovu da kazemo kad nam odgovara da idemo da ,,preuzmemo nagradu,,. Sad gledam po netu za karte bi nam trebalo oko 1200e i tamo minimum jos 1000,to je oko 2000.Sto nije bas jeftino, za te pare cemo uplatiti isto preko neke agencije i bar ici carterom i sa vodicem.
Napisano: 24. dec 2011 - 00:06
Evo ja za nedelju dana krecem na taj put pa cu javiti utiske kad se vratim.
I ja sam dobila taj smestaj, a posto sam svakako planirala sa porodicom u ovom periodu da budem u Spaniji, to smo lepo povezali.
Iz Madrida imate super povoljno Ryanair do juznog aerodroma na Tenerifama, a mi smo jos i dobili polupansion od agencije, tako da predpostavljam da ce biti isplativo i u svakom slucaju prelepo putovanje.
Pozz svima!
I ja sam dobila taj smestaj, a posto sam svakako planirala sa porodicom u ovom periodu da budem u Spaniji, to smo lepo povezali.
Iz Madrida imate super povoljno Ryanair do juznog aerodroma na Tenerifama, a mi smo jos i dobili polupansion od agencije, tako da predpostavljam da ce biti isplativo i u svakom slucaju prelepo putovanje.
Pozz svima!
Postovani,
nedavno sam dobila poklon putovanje za Tenerife, od Cmc agencije, za 4 osobe. Doduse samo smestaj,prevoz u sopstvenoj reziji. Smestaj se nalazi u mestu Playa De Las Americas u hotelu Regancy Restor,hoteli sa 4*. Malo sam sumnjicava oko organizacije i svega,pa sam htela da Vas zamolim za par informacija i korisnih saveta,ako ste Vi iskoristili taj poklon.
Unapred zahvalna!!
Napisano: 09. jan 2012 - 22:15
Ja sam pokusavala da dodjem do tog poklon putovanja dve godine, i na kraju otisla sama. Za prevoz je najisplativiji Raynair, ali ne leti od nas pa treba pazljivo povezati letove. Ako se ima vremena i novca dobra stvar je i odlazak brodom iz Italije, moze se naci svakakvih ponuda.
Mislim da se isplati u svakom slucaju, naocito ako je neko (kao ja) vec planirao da tamo putuje. Ima svasta za videti.
Mislim da se isplati u svakom slucaju, naocito ako je neko (kao ja) vec planirao da tamo putuje. Ima svasta za videti.

Citiraj
Odgovori na ovo