Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Srebrno jezero

67 odgovora na temu

#61 Coxy

putnik

• Član
  • Poruka:104
  • ženski

Napisano: 18. Jul 2011 - 09:17

Aha, bazeni, nisam znala da je to Aquapark, zapravo. Nisam ulazila unutra, ali, onako sa strane gledano, delovali su vrlo lepo i nije bila guzva.

#62 navolim

putnik

• Član
  • Poruka:127

Napisano: 19. Jul 2011 - 12:10

Da li je neko bio u akvaparku ? Da li ima suncobrana, lezaljki, ... ? Hvala za svaki info - planiramo vikend na jezeru, pa bih volio da znam sta nas tamo ceka ...

#63 plavusica92

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 21. Jul 2011 - 15:27

Da li neko preporucuje smestaj na Srebrnom jezeru po pristojnoj ceni?

Naravno nesto normalno,cisto...=)

Ovu poruku je izmenio ljerka: 21. Jul 2011 - 18:15
spojena dva uzastopna posta

#64 jecaperecaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 19. Sep 2011 - 12:14

Na Srebrnom jezeru sam bila pre neki dan posle 12 godina, i moram priznati da sam ocekivala malo vise... Radovala sam se odalsku na jezero, jer mi je ostalo u jako lepom secanju, ali cini mi se da tamo kao da je vreme stalo, i da nista za ove godine nije uradjeno, cak mislim da i ono sto je bilo da je propalo.... Razumem da je vec kraj sezone, i da je zato pusto, ali onoliko djubreta i pikavaca svuda, od staze za setnju pa do obale me je malo sokiralo. ok kraj je kupacke sezone, a jel to znaci da niko ne radi i niko nece nista cistiti do iduceg maja? jezero se svuda reklamira na sav glas...mislim da turisticka organizacija tog kraja mora jos puno toga da uradi i malo vise da ulozi, jer je zalosno da onako lepo samo jezero bude tako maksimalno neiskorisceni potencijal.

#65 ivanasto

turista

• Član
  • Poruka:72
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2012 - 18:18

Ukoliko Vas bilo sta zanima vezano za Srebrno jezero, rado cu Vam pomoci, s obzirom da zivim u blizini i skoro svakog dana sam tamo...

#66 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1368
  • ženski

Napisano: 06. Apr 2012 - 07:40

Pa pisi ivanasto sta ima novo, sta se desava sta ti preporucujes, mozda nekome probudis zelju da ode i vidi :)

#67 miki2

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:264
  • muški

Napisano: 06. Apr 2012 - 20:57

ima nas jos koji nas interesuje :blush:

#68 ivanasto

turista

• Član
  • Poruka:72
  • ženski

Napisano: 07. Apr 2012 - 23:46

Ne znam sta Vas konkretno zanima,ali evo ja cu ukratko najosnovnije.Ovo mesto je pre svega predvidjeno za odmor (najbolje vikend,2-3 dana).Zbog toga sto van sezone, a i tokom sezone vikendom ovde ima najvise ljudi,ukoliko volite guzvu.Ukoliko ne , onda je bolje odabrati neki radni dan.U sustini, bice Vam dosadno ako ovde boravite duze od par dana,jer skoro da nema nikakvog desavanja osim par kafica koji se nalaze na stazi za setanje.Sto se plaze tice ona je pescana, ima i dela gde je od betona, a sto se tice vode...to je vec druga tema.Kazu da je bakterioloski ispravna, ali je ovako jako zamucena i izgleda prljavo.(nije ni cudno jer samo 1 pumpa za prociscavanje radi).Sto se privatnog smestaja tice, ima ga dosta, od apartmana, do klasicnih soba koje su bez kuhinje, znaci samo prenociste.U vilama koje su blizu plaze, prenociste kosta od 1100-1500 din, a polupansion 1600-2000,po osobi.Prosle godine otvoren je mini akva park, koji mozete videti u mojim foto albumima, ali je guzva nesnosna.Ulaz je kostao 400 din.Od sadrzaja jedino sto je bilo u ponudi je krstarenje brodom Dunavom do Golubackog grada,i cena za 2 ipo sata voznje sa vecerom bila je oko 2000din po osobi...Za ribolovce ovo je super mesto, jer se odrzavaju razna takmicenja,a i jezero je bogato ribom. Eto to je najosnovnije,ukoliko Vas bilo sta konkretno zanima, slobodno pitajte.Zaboravila sam da napomenem da je jezero od grada udaljeno 2 km, i postoji staza za pesake i bicikliste celom duzinom puta.Inace se u gradu tokom leta odrzavaju razne manifestacije kao sto su Carevcevi dani, Alaske veceri,Pasuljijada...

Ovu poruku je izmenio ivanasto: 07. Apr 2012 - 23:48

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0