Ne znam sta Vas konkretno zanima,ali evo ja cu ukratko najosnovnije.Ovo mesto je pre svega predvidjeno za odmor (najbolje vikend,2-3 dana).Zbog toga sto van sezone, a i tokom sezone vikendom ovde ima najvise ljudi,ukoliko volite guzvu.Ukoliko ne , onda je bolje odabrati neki radni dan.U sustini, bice Vam dosadno ako ovde boravite duze od par dana,jer skoro da nema nikakvog desavanja osim par kafica koji se nalaze na stazi za setanje.Sto se plaze tice ona je pescana, ima i dela gde je od betona, a sto se tice vode...to je vec druga tema.Kazu da je bakterioloski ispravna, ali je ovako jako zamucena i izgleda prljavo.(nije ni cudno jer samo 1 pumpa za prociscavanje radi).Sto se privatnog smestaja tice, ima ga dosta, od apartmana, do klasicnih soba koje su bez kuhinje, znaci samo prenociste.U vilama koje su blizu plaze, prenociste kosta od 1100-1500 din, a polupansion 1600-2000,po osobi.Prosle godine otvoren je mini akva park, koji mozete videti u mojim foto albumima, ali je guzva nesnosna.Ulaz je kostao 400 din.Od sadrzaja jedino sto je bilo u ponudi je krstarenje brodom Dunavom do Golubackog grada,i cena za 2 ipo sata voznje sa vecerom bila je oko 2000din po osobi...Za ribolovce ovo je super mesto, jer se odrzavaju razna takmicenja,a i jezero je bogato ribom. Eto to je najosnovnije,ukoliko Vas bilo sta konkretno zanima, slobodno pitajte.Zaboravila sam da napomenem da je jezero od grada udaljeno 2 km, i postoji staza za pesake i bicikliste celom duzinom puta.Inace se u gradu tokom leta odrzavaju razne manifestacije kao sto su Carevcevi dani, Alaske veceri,Pasuljijada...
Ovu poruku je izmenio ivanasto: 07. Apr 2012 - 23:48