Aha, bazeni, nisam znala da je to Aquapark, zapravo. Nisam ulazila unutra, ali, onako sa strane gledano, delovali su vrlo lepo i nije bila guzva.
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Srebrno jezero
Napisano: 19. jul 2011 - 12:10
Da li je neko bio u akvaparku ? Da li ima suncobrana, lezaljki, ... ? Hvala za svaki info - planiramo vikend na jezeru, pa bih volio da znam sta nas tamo ceka ...
Napisano: 21. jul 2011 - 15:27
Da li neko preporucuje smestaj na Srebrnom jezeru po pristojnoj ceni?
Naravno nesto normalno,cisto...=)
Naravno nesto normalno,cisto...=)
Ovu poruku je izmenio ljerka: 21. jul 2011 - 18:15
Razlog promene: spojena dva uzastopna posta
Napisano: 19. sep 2011 - 12:14
Na Srebrnom jezeru sam bila pre neki dan posle 12 godina, i moram priznati da sam ocekivala malo vise... Radovala sam se odalsku na jezero, jer mi je ostalo u jako lepom secanju, ali cini mi se da tamo kao da je vreme stalo, i da nista za ove godine nije uradjeno, cak mislim da i ono sto je bilo da je propalo.... Razumem da je vec kraj sezone, i da je zato pusto, ali onoliko djubreta i pikavaca svuda, od staze za setnju pa do obale me je malo sokiralo. ok kraj je kupacke sezone, a jel to znaci da niko ne radi i niko nece nista cistiti do iduceg maja? jezero se svuda reklamira na sav glas...mislim da turisticka organizacija tog kraja mora jos puno toga da uradi i malo vise da ulozi, jer je zalosno da onako lepo samo jezero bude tako maksimalno neiskorisceni potencijal.

Citiraj
Odgovori na ovo