Srebrno jezero
Napisano: 29. Jun 2008 - 12:44
Unapred hvala.
Napisano: 04. Jul 2008 - 09:15
Unapred hvala.
Mi smo bili, nismo boravili, imas tamo dosta soba i hotelcica za prenociste i izgledaju jako dobro.
Mada sam cula da je tamo sve vec odavno rezervisano pa puno srece.
Napisano: 06. Jul 2008 - 09:08
Napisano: 16. Jul 2008 - 17:19
Ja nisam bio ali planiram pocetkom avgusta.Interesuje me ako neko zna da li na srebrnom jezeru imaju kamp kucice za izdavanje u kampu i koje su cene u kampu?Unapred hvala za svaku pomoc
Napisano: 17. Jul 2008 - 01:01
Boravila sam sa cerkicom u vili Lago pre dve godine. Smestaj je extra, bar ono sto smo nas dve dobile.
Vila je spratna, nasa je soba bila na prvom spratu sa delimicnim pogledom na Dunav.
Klima, SAT-TV,frizider,kupatilo sa tus kabinom, plocice na podu u sobi (ako me pamcenje dobro sluzi), mala simpaticna terasa ali mislim da za vecom i nema potrebe. Higijena na zavidnom nivou, sobe se spremaju svakodnevno. Vlasnica hotela je Tanja Bilbija-Kovac, sa njom sam sve telefonski dogovorila (cak sam placanje vrsila preko racuna firme i to nakon odmora, vrlo su prijatni i voljni za saradnju).
Postoji mogucnost da se dogovorite o polupansionu ili punom pansionu (sto podrazumeva klopu u restoranu "Srbija-Brka" koji je na dva koraka pored vile. Hrana je obilna i solidna. Izbor mozda za neke i nije veliki ali nama je bilo dovoljno.
Zabave tada nije bilo preterano sem setalista duz jezera sa mnostom standova i kafea. Ono sto sam poslednje cula je da se izbor zabave pomalo prosirio, ali me ta destinacija nije interesovala pa se nisam previse ni zanimala za to.
Jezero je cisto, ali je za moje pojmove voda bila hladna (ne uzimajte mene kao parametar, ove godine idem u Egipat da najzad mogu ko čovek da se kupam u moru kao da sam u kadi
Nadam se da sam bila od pomoci i da se u medjuvremenu nisu pokvarili.
Napisano: 01. Sep 2008 - 20:48
Srebrno jezero i Golubačka tvrđava
Pridružujem se komentarima da je jezero lepo..
Ako se odlučite za varijantu da obiđete Beli bagrem, glavno izletište na jezeru, moći ćete da uživate u šetnji, kupanju, uživanju u nekom od kafića ili restorana brze hrane kraj obale ili specijalitetima restorana. Preporučujem klopu u restoranu Dinčić.
U blizini su teniski tereni i mogućnost iznajmljivanja bicikala.
U svakom slučaju, mesto je jako malo, ali lepo sređeno i mirno.
Postoji mnoštvo privatnih kuća za izdavanje, koje izgledaju baš slatko i prirodno.
Naravno, ako ne želite ovakav vid zabave, na raspolaganju vam je svih 14km jezera, gde možete uživati u pecanju ili roštiljanju, zabavi na livadama i u hladu..
Preporučujem i obilazak Golubca i tvrđave u blizini (30ak km).
Takođe, postoje i manastiri u okolini, koje možete posetiti. Ili napraviti kraći obilazak Velikog Gradišta.
Dakle, svakako za preporuku za jedan kratki vikend!
Ovu poruku je izmenio cmoka80: 01. Sep 2008 - 20:49
Putopisi: EGIPAT, o hotelu Hostmark Grand Seas, 2006.
TASOS, Limenas 2008.
SITONIJA, Paradiso/Neos Marmaras 2009.
ZAKINTOS, Tsilivi 2010.
Napisano: 07. Sep 2008 - 20:35
P.S. Videli smo te lepe nove vile na izlasku iz kompleksa, stvarno su slatke, ali- radio je samo jedan tus, pola kapaciteta restorana uz vodu nije radilo, usluga svuda katastrofalna, a ono sto je bilo predvidjeno da bude restoran za samoposluzivanje i novi kiosk sa rostiljem nisu ni radili.Voda je bila grozna ( mislim na ogradjeni deo plaze )!
Ovu poruku je izmenio pefkari: 09. Sep 2008 - 00:45
Tasosovci znaju ko je Zoki, al' ostali ne.
svuda pođi, na tasos dođi!

Napisano: 08. Sep 2008 - 10:51
Eto, ja sam bila onog vikenda kada je temperatura bila 23'C, pa se nisam ni kupala, samo smo šetali, lepo ručali kod Dinčića, videla si već, onda otišli do Golubca..
Imam utisak da je sve malo usporeno na jezeru jer je kraj sezone, pa i oni polako počinju da odmaraju. Što naravno, nije opravdanje..
Žao mi je.. Stvarno..
Putopisi: EGIPAT, o hotelu Hostmark Grand Seas, 2006.
TASOS, Limenas 2008.
SITONIJA, Paradiso/Neos Marmaras 2009.
ZAKINTOS, Tsilivi 2010.
Napisano: 08. Sep 2008 - 13:32
Ovu poruku je izmenio pefkari: 08. Sep 2008 - 13:36

Napisano: 08. Sep 2008 - 13:36

Napisano: 08. Sep 2008 - 15:35
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 09. Sep 2008 - 00:43
Drugi deo price je da zena, koja ne znam da li je kuvarica ili spremacica, ulazi u toalet, pa u kuhinju, nosi rolne wc-papira iz kuhinje u toalet, ja sve to gledam i pitam se da li ce oprati ruke pre nego sto dodirne nesto u kuhinji, a ne daj Boze oko hrane!
Ovu poruku je izmenio pefkari: 09. Sep 2008 - 00:50

Napisano: 09. Sep 2008 - 08:50
Ako budeš odustajala od putovanja na osnovu opisa na ovom forumu onda verovatno nigde nećeš ni putovati. Ne postoji ama baš ni jedna desinacija koju neko ovde na forumu nije napljuvao. Komentari tipa duvao je vruć vetar, nije imalo hladovine da stavim peškir, prljava voda (pa šta ste očekivali na Srebrnom jezeru), konobar zaboravio šećer... i slični me nikada neće odvratiti od posete pomenutoj destinaciji
Napisano: 09. Sep 2008 - 16:30
200 na sat @ 9. 09. 2008 - 08:50
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0