Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Danska

• Ne možete pisati na ovoj temi
5 odgovora na temu

#1 Goran

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 14. Feb 2006 - 14:28

Putujem u Dansku na kratko, ali apsolutno ne znam nista o toj zemlji. Zanimaju me informacije o tome sta treba obici i videti, gde se moze procitati (po mogucnosti na nasem jeziku), meta za jeftin soping, iskustva...

#2 Gost Gost_Goran_*

• Gost

Napisano: 18. Feb 2006 - 21:16

Koliko mogu da shvatim niko ne putuje u Dansku. Konkretno mi treba grad [B]ODENSE. Hvala ;)

#3 bulka

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 14. Sep 2010 - 15:11

ako nisi otputovao vec mogu da ti pomognem i kazem ti neke stvari koje bi ti koristile ali prvo mi javi da se ne bi raspisao za dzabaka:)

Ovu poruku je izmenio DraganV: 01. Dec 2010 - 21:41

#4 d77

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 01. Dec 2010 - 15:13

A mozes pisati, jer upravo se spremam da za nekih 10-ak dana krenem u ODENSE? Iskreno ne znam nista o ovom gradu, kao i o Kopenhagenu...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 01. Dec 2010 - 21:41

#5 *malecka*

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • ženski

Napisano: 27. Jun 2011 - 17:06

Caos!

Moze li neko da napise sta vredi videti u Kopenhagenu i najzanimljivije o Danskoj?

I naravno, da li je neko bio u Legolandu? :klap:

#6 *malecka*

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • ženski

Napisano: 27. Jun 2011 - 17:06

Caos!

Moze li neko da napise sta vredi videti u Kopenhagenu i najzanimljivije o Danskoj?

I naravno, da li je neko bio u Legolandu? :klap:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0