Ne znam ko je pitao za Dzozefov restoran ali evo ti odgovcora-zove se Albertos.Najboli put do tamo-dodjes do butika Ambar(koji smo svakog dana posecivali),krenes malo napred kroz setaliste,prva desno pored jednog restorana i mislim da je onda prva levo ili 2.levo.Roli ispravi me.
Roli nije bio sa nama na krstarenju posto je tog dana bio na Pamukalama.Isli smo preko Mamkove agencije.Ide se brodicem Big baba koji krece iz male luke kraj ostrva ptica.Kosta 10 evra i vredi svake pare.Sastanak je kod agencije odakle vas kombi vozi do broda.Ukrcavanje je oko 10 i odmah se krece ka prvom odredistu.Voznja traje oko sat i 45 min.Posle usidravaja imate sat vremena da se iskupate,isplivate,skacete sa broda.U 13h je rucak(jako bogat) i posle rucka se krece ka drugom odredistu.Tu je voda vec malo toplija i ja sam prebrodila strah od skakanja sa broda bas na tom mestu.Posle prvog skoka sam se toliko primila pa mi je bilo jako zao sto je tih 45 min proletelo brzo.Ubrzo se stize do treceg odredista gde je voda najtoplija pa i najvece smrzotine mogu da se brckaju.Opet se ostaje 45 min i to bi bilo poslednje kupanje za taj dan.Extra ugodjaj je suncanje na palubi uz divne letnje ritmove i ljuljuskanje broda.Da bi nam sve ovo ostalo u lepom secanju potrudio se Turcin koji radi na brodu.Izvodio je trbusni ples sa jos par putnica(u pitanju su Turkinje).Ne propustite ovo uzivanje.
Roli zaboravio si da kazes da smo vec prvo vece isli kod Dzozefa i da je on samo zbog nas dosao sa Longa(gde ima svoj kafic).Konobari su ga pozvali telefonom cim sam im spomenula njegovo ime i za oko sat se Dzej stvorio u centru.I poslednji sat letovanja smo opet proveli u Albertosu uz turkish apple tea.
Roli je vec spomenuo variranje kursa.Najgori kurs je ujutru kada svi menjaju novac posto su prethodne veceri sve popili,ali i uvece kada svi tek krecu u provod.Najbolje vreme za razmenu je kada je i najtoplije.Znaci oko 13h,14h.Taman kd se probudite,oporavite se malo od mamurluka i krenete na plazu.
Ma dovoljno je i manje novca ali ko ce odoleti svoj toj jeftinoci.Jel tako Roli?
Roli je bio najgori od sve dece po pitanju sopinga.Nadmasio je nas tri zene zajedno.Ja sam uspela da iskontrolisem svoju manijakalnost po pitanju sopinga.Kupila sam super koznu jaknu,samo 2 haline(ali bile su dzabe-u Ambaru),majice,poklone(na koje smo i potrosili najvise novca).Ali sve u svemu,za normalne ljude je i 500 evra(naravno za 2 osobe)sasvim dovoljno.
Ovu poruku je izmenio vis: 09. Jul 2008 - 11:22