Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Mobilni telefon u Grckoj

68 odgovora na temu

#61 deki27

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:251
  • muški

Napisano: 28. Jul 2011 - 11:13

1223-za ukucavanje kredita
1225- za proveru stanja

#62 quba

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 17. Aug 2011 - 23:24

Jel može neko malo bolje i jasnije da mi objasni celu tu stvar oko telefoniranja? Prvenstveno mislim na to koja je mreža u pitanju, gde ima da se kupi, kredit, pozivanje na mboilni, uplata kredita i tako to...
Hvala

#63 Tripco

svetski putnik

• Član
  • Poruka:538

Napisano: 19. Aug 2011 - 23:26

Ove godine je mts definitivno zakon za roaming iz Grčke. Ja već duže vreme razmišljam da pređem na vip zbog jako povoljnih tarifa ka svim domaćim mrežama, ali posle onoga u šta sam se lično uverio kako su mojoj supruzi skidali po 200 i kusur dinara za minut razgovora i po 60-70 dinara za poruku (kako im kad dođe, a čak su i dolazne poruke tarifirali), rekoh, nema mobilne bez državne. 

Konkretno, za minut razgovora sa Srbijom (bilo koja mreža) sam plaćao nešto ispod 90 din, a razgovor od 6,5 minuta mts-mts je bio oko 350 dinara. 

Samo da napomenem da mislim da je bitno (nisam siguran, ali ne može da škodi), da ako koristite mts, izaberete cosmote kao default mrežu. To ponekad može biti nedostatak, ako ta mreža nema dostupnost u određenoj oblasti, ali to se retko dešava jer je to najrašrenija mreža u Grčkoj.

Za telenor je cosmote, takođe, prva partnerska mreža, dok je za vip prva partnerska mreža vodafone.

Ovu poruku je izmenio Tripco: 19. Aug 2011 - 23:35

Prognoziram vreme gledanjem kroz dance od flaše. Povoljno.

MFT: Grčka - Igra svetlosti i tame

#64 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 02. Sep 2011 - 23:15

da li neko zna kako se proverava kredit na vodafone kartici

#65 margaritas

backpacker

• Član
  • Poruka:35
  • ženski

Napisano: 18. Sep 2011 - 10:35

1252 - taster 1 - provera kredita, taster 2 - dopuna kredita.

#66 ivanjuska

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • ženski

Napisano: 21. May 2012 - 13:02

Koji je izlaz kada zoves iz Srbije mob.u Grckoj? Nadjoh grc.mob. na nekoma sjtu, ali ''cist grcki broj'' trebaju mi neki izlazi :rolleyes:

#67 jelenabata

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1407
  • nije upisan

Napisano: 21. May 2012 - 15:26

Izlaz iz Srbije (mislim da je 99) pa vrtiš broj bez prvog broja, ali najbolje da pozoveš korisnički servis...
VIP ima mogućnost da aktiviraš roaming na 20-ak dana za fiksnu cenu... proverite

#68 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1368
  • ženski

Napisano: 21. May 2012 - 18:09

i telenor ima putne pakete

#69 jelenabata

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1407
  • nije upisan

Napisano: 21. May 2012 - 19:35

Pogledaj porukuivanjuska @ 21. May 2012 - 13:02

Koji je izlaz kada zoves iz Srbije mob.u Grckoj? Nadjoh grc.mob. na nekoma sjtu, ali ''cist grcki broj'' trebaju mi neki izlazi :rolleyes:
Ivanjuska , Bata ti je pogrešno odgovorio.....Prvo ide 0030....a zatim broj sa kartice ! Ovo ti je provereno!
Pozz

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0