Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

buljarice

• Ne možete pisati na ovoj temi
34 odgovora na temu

#31 Su1971

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 17. Jun 2011 - 09:17

Pogledaj porukumilovan @ 15. Jun 2011 - 22:19

zar je moguce da bas niko ne nudi smestaj:tuga:

Mi smo bili tamo pre dve godine,i bilo je ok,ali nas smestaj vam ne bi odgovarao,jer je uz magistralu.No,usput do plaze sam snimila super kucu,sa velikim dvoristem,mozda oko 200 m od plaze.Kuca se zove "Katarina",slikala sam je ali sam nesto nevesta u kacenju slika,a slikala sam i broj telefona,pa ako hoces mogu pokusati nekako da zakacim...

#32 Chapibk4

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 17. Jun 2011 - 11:42

Nikad vise u Buljarice !!!

#33 gaga78

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 24. Jun 2011 - 11:17

moze li neko da mi preporuci smestaj u buljaricama, ali blize plazi

#34 stanag

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 25. Jun 2011 - 23:23

pozdrav svima,
da li je neko koristio usluge kompleksa Castellamare, oni su na putu preko brda do plaze Lucice?

kakvi su utisci

#35 Branka 61

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 16. Nov 2011 - 21:13

Letovala sam u Buljaricama. Lepo je to mesto za odmor bez ludovanja Do Petrovca ima 2 do 3 km. Taksi kosta 5 evra a i ponudicu vam telefon osobe kod koje sam ja letovala. Super je kao kod kuce nema nekih ogranicenja vrlo su ljubazni i predusetljivi. Cene su se kretale po 5 ili 6 evra po krevetu. Jesteda se nalazi iznad magistrale i malo je uzbrdo ali ako nisi lenj super je.*******

Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Nov 2011 - 11:22
Reklama

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0