Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

ALBANIJA

53 odgovora na temu

#46 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 04. May 2011 - 00:16

ok. Mislila sam na higijenu i sta treba gledati u kom rangu za smestaj. Hvala ti i za ove info. :D
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#47 Igorj7

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 24. Jul 2011 - 18:11

Da li je mozda neko bio u manastiru Svete Marine u Albaniji blizu Ohrida u kojem se nalaze mosti Ognjene Marije?

#48 ggooccaa

backpacker

• Član
  • Poruka:35
  • ženski

Napisano: 20. May 2012 - 15:38

vidim da ima polazak 12.juna za Albaniju u organizaciji Veolia Transporta...jel neko bio skoro?????? jel neko bio ikako??? u Veoliji kazu da gotovo svakog meseca odlazi grupa dole i da su prezadovoljni.... ali bih ja da cujem nekog ko nije iz agencije....deluje mi jako jako primamljivooooooo :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou:

#49 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 20. May 2012 - 16:51

I meni se svidja ta destinacija, ali nikako da se odlucim da idem. Tj. jedne godine smo se odlucili ali nije se skupila grupa. Ne secam se preko koje agencije. Bas me cudi da Veolija organizuje to vec duze vreme, ako je zaista tako i ako uspevaju da formiraju grupe isla bih sa njima u septembru.

#50 ggooccaa

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 20. May 2012 - 18:37

vidim na fb da imaju slike iz proslih meseci, i da im je bilo bas interesantno...ali nikako da cujem nekog od putnika :nempojma:

#51 Serafim

putnik

• Član
  • Poruka:153
  • muški

Napisano: 21. May 2012 - 13:11

Ako ste mislile na letovanje,onda pogledajte sajt Unico travel-a.Oni su i prosle godine imali u ponudi Drac (hotel As 4* pp) vrlo povoljno,samo ove godine bez prevoza ili ako ima dovoljno zainteresovanih bice i prevoz.Rade sa Sun&fun agencijom isti aranzman.
Inace na tripadvisor-u su komentari za taj hotel i uopste utisci o Dracu pozitivni i to od turista iz bosne koji su bili prosle, a postoje aranzmani i za ovu godinu.More,hrana, cene,gostoljubivost,cistoca u hotelima itd. je po njima skroz OK Toliko,pozdrav

#52 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 21. May 2012 - 19:13

Znam dobro Unico travel, putovala sam sa njima i zadovoljna sam, ali mislim da pre neku godinu bas oni nisu formirali grupu za Albaniju. Zapravo, da pojasnim, nekako me je strah da letujem tamo, vise sam za turisticki obilazak, onako u grupi, da smo svi non - stop vodicu na okupu, da imamo potpuno ispunjen program, bez sanse da slobodno lutamo, nadam se da me razumete - Albanija je to.

#53 ggooccaa

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 21. May 2012 - 20:23

u principu i Veolia radi letovanja sa tim istim hotelima, ali je to sopstveni prevoz, a ovo je prevoz, smestaj, vodic i citav put u njihovoj reziji...upravo ovo o cemu prica bubica ...doduse po onom sto sam cula nema problema te vrste, al ne bih da se lomatam i presedam linije a onda se snalazim dole...ipak Albanija je to :hahaha:

#54 ggooccaa

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 21. May 2012 - 21:06

Pogledaj porukuSerafim @ 21. May 2012 - 13:11

Ako ste mislile na letovanje,onda pogledajte sajt Unico travel-a.Oni su i prosle godine imali u ponudi Drac (hotel As 4* pp) vrlo povoljno,samo ove godine bez prevoza ili ako ima dovoljno zainteresovanih bice i prevoz.Rade sa Sun&fun agencijom isti aranzman.
Inace na tripadvisor-u su komentari za taj hotel i uopste utisci o Dracu pozitivni i to od turista iz bosne koji su bili prosle, a postoje aranzmani i za ovu godinu.More,hrana, cene,gostoljubivost,cistoca u hotelima itd. je po njima skroz OK Toliko,pozdrav
btw Serafime...evo meni odgovora iz Unica...imali u ponudi ali nisu imali turu dole...ja bih ipak sa nekim ko poznaje teren

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0