Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Cene

53 odgovora na temu

#46 talamasca

turista

• Član
  • Poruka:1272
  • muški

Napisano: 12. Jul 2011 - 09:22

Boravišna taksa iznosi 5evra za 10 dana i obavezna je. Nemojte se igrati da ne platite, imaćete problema na granici.

#47 maryyy

turista

• Član
  • Poruka:71
  • ženski

Napisano: 12. Jul 2011 - 18:41

Jedno smešno pitanje. Kakve su cene ležaljki, suncobrana, opreme za vodu. Mislim i ležaljki i sunc. koji se kupuju i koji se iznajmljuju? Znam da je u Grčkoj to bilo jeftino, a onda su nas u Turskoj odrali, držeći cenu na svim mestima gde smo pitali. A kod Bugara?

Postavljena slika

www.reaching-english.com

#48 sljivko

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 12. Jul 2011 - 19:08

Prvo, sto se niste pogadjali za cenu u turskoj a drugo sto smesno pitanje?Trece na stranici 3 u ovoj temi imas o plaznim cenama za swuncobrane pa pronadji a za kupovinu tih vodenih rekvizita necete puno potrositi ;)

#49 maryyy

turista

• Član
  • Poruka:71
  • ženski

Napisano: 13. Jul 2011 - 01:15

Prvo cenkali smo se, probali smo na 4 mesta na plaži, na koliko ih je i bilo i nigde nisu hteli da čuju da spuste. Da, na jednom su spustili pola evra čini mi se, jak popust. Kad smo kupili posle dva dana smo ih videli u jednom marketu duplo jeftinije. Pa smešno jer baš zapitkujem za sitnice. Videh to za cenu iznajmljivanja, ali ne i kupovinu suncobrana i sličnog. Hvala na odgovoru :)

Postavljena slika

www.reaching-english.com

#50 vekim

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:498
  • ženski

Napisano: 13. Jul 2011 - 09:18

U Albeni se uz sobu dobija pravo koriscenja suncobrana i dve lezaljke kao deo aranzmana :)

Postavljena slika

2 x 25.05. pre nekoliko godina je pocela jedina, najveca i najiskrenija ljubav

#51 sljivko

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 13. Jul 2011 - 18:14

Verovatno ima toga i u s.bregu ali to treba da stoji u aranzmanu

i ajd opet,na plazi su lezalke 7lv po komadu i suncobran 7lv isto a to vazi za nesebar i s.breg. Znaci dranje ! Suncobran po radnjama se moze naci za desetak leva za ostalo nemam pojma

#52 Draganbgd

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • muški

Napisano: 16. Jul 2011 - 14:14

Vec drugi put za redom boravim u Suncevom bregu. Nigde nije tako jeftino letovanje kao u Bugarskoj. Cene u pekarama su smesno male. Peciva, burek sa sirom ili kackavaljem su od 0.30 stotinki do 1.20. Cene u restoranima su najnize u odnosu na ceo Balkan. Krigla piva ima da se nadje za 1 lev, koka kola i sokovi su takodje po 1 lev. Preporucujem svima da probaju bugarsko nacionalno jelo koje se zove SAC. Ima pileci i svinjski ili kombinacija ova dva mesa. Sprema se na pari sa gomilom povrca-luka, tikvica, pecurki, sargarepe, paradajza...Fakticki dobijete grilovano povrce i meso zajedno sa tim. Porcija je velika i dovoljna za dvoje. Kosta od 15 do 22 leva(restoran Kondor-Suncev breg). Takodje preporucujem da probate i Saslik(sa dugo silaznim akcentom na i). To je u stvari raznjic, ali opet sa mnogo povrca izmedju svakog parceta mesa. Cena izmedju 10 i 16 leva. A najukusniji sladoled je Raffy sladoled.Imaju lanac svojih ljubicastih frizidera sirom Suncevog brega i Nesebra. Prodaje se na meru i 100 grama je 1.49 leva. Probajte snickers obavezno. Cene u supermarketima su mnogo jeftinije nego kod nas. Milka cokolada od 100 grama je 1.80 leva. Voda(naziv BISTRA) od jedne i po litre u Penny marketu je 0.35 leva. Pasta za zube colgate od 100ml u istom marketu je 1.80 leva. Kesica supe Maggi je 0.90 leva, dok je primera radi kod nas ta ista supa oko 70 dinara. Zivela Bugarska!

#53 Ozzy80

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 25. Jan 2012 - 00:27

Razmisljao sam da sad preko leta spakujem kofere i sator i i da odem u Bugarsku na more negde oko Burgasa ili Varne pa na nekoj livadi, posumnjenom delu razvalim sator i tako 10-ak dana pa me zanima da li moze da mi lupe kaznu i kolika je i da li moram da platim boravisnu taxu posto ne shvatam kako to funkcionise? :D

#54 natalija_09

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 13. May 2012 - 21:50

Da li moze u Suncevom bregu da se nadje tamo smestaj...rekli su mi neki ljudi da su otisli busom do Suncevog brega i da su ih tamo cekali i nudili im smestaj kao sto je u Nesebar, Sozopol, nasli su dosta jeftinije nego sto nama nude po agencijama, 8,9,10 e po osobi.. (mali mi cudno zbog toga sto su tamo samo hoteli) pa zbog toga pitam?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0