Cene
Napisano: 01. Jul 2008 - 07:02
Napisano: 01. Jul 2008 - 09:28
Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 03:01
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
Napisano: 01. Jul 2008 - 17:59
Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 03:01
Napisano: 16. Feb 2011 - 23:17
Placaju li se lezaljke na plazi, imate li preporuku za neki supermarket?
Napisano: 17. Feb 2011 - 00:23
Ima npr.restoran "Ambrozija" isto na kraju glavne ulice,gde smo mi cesto rucali.Tu je jedno kebabce 100 gr 1.20 leva,kartofi 200 gr 2.20,sopska salata 400 gr 3.80,pecurke na zaru 250 gr 4.20,i tako dalje,ako te jos nesto interesuje pitaj.Ja i ove godine odem tamo
Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Feb 2011 - 09:59
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 17. Feb 2011 - 16:00
Supermarket Mladost u centu je odlično opremljen, ima svega što poželite. Preporučujem piceriju Verona. U Nesebru imate i mnogo dobrih restorana, picerija, kafića....
Stari grad je dosta skuplji, ali je prelep i divan za svakodnevnu šetnju.
Plaže su lepo sređene, suncobrani i ležaljke se naplaćuju, ali nije obavezno. Možete poneti i svoje. I noćni provod je u najvećoj meri izmešten u Sunčev breg.
Poslednjih godina je manje naših ljudi, a sve više turista iz celog sveta. Bugarski turizam se ubrzano razvija!
Uživajte, jer Nesebar je divno mesto stvoreno za odmor iz snova! Sve što vas zanima, pitajte!
Napisano: 17. Feb 2011 - 16:20
Napisano: 17. Feb 2011 - 16:59
to je pecivo u pekarama
za 20 ili 30 stotinki mozes da kupish peciva/pite koje su sjajne!
mada, sve je kod njih jeftinije nego kod nas
Napisano: 20. Feb 2011 - 16:40
Napisano: 21. Feb 2011 - 21:28
Kako i odakle si isla?
Hvala
Napisano: 08. Mar 2011 - 01:47
Napisano: 08. Mar 2011 - 09:00
Ja sam išao prošle godine u Nesebar preko agencije Aqua travel i bio sam više nego zadovoljan, smeštaj u apartmanima u strogom centru i to vrlo povoljno. Pogledaj njihovu ponudu.
Napisano: 17. Mar 2011 - 06:23
Veruj mi da se nećeš pokajati ako svoj godišnji odmor tamo provedeš.
Citat
Što se mene lično tiče nikada ne bih išla tako na neviđeno, te da se tamo snalazim za smeštaj... Bugarska je jako jeftina i nema razloga za tako nešto, fenomenalan aranšman za jednu osobu sa prevozom i doručkom možeš naći za 200 evra otprilike.
Mi smo bili u hotelu sa 4* i imali smo doručak. Sve to nas je koštalo 230 evra. Da smo uplatili večeru bilo bi oko 280, ali ne bi imali nikakve dodatne izdatke, bukvalno.
S obzirom da nismo uplatili večeru, izlazili smo svako veče po restoranima, gde smo fino jeli i pili za oko 15 leva = 750 din
Doduše našli smo baš ekstra restorančić u Sunčevom Bregu. Joj, ako uspem da iskopam fiskalni račun sa nazivom lokala poslaću.
Normalno imaš i mesta gde je hrana jako skupa u restoranima a to je čini mi se najizraženije u starom delu Nesebara...
Generalno, hrana po prodavnicama je jako jeftina, tako da nemoj oko toga brinuti.
Moj savet ti je da ideš, ali da se ne cimaš sa najmom apartmana, jer za istu cenu možeš i u hotel da odeš i da ne brineš ni oko čega
Efes
Krstarenje
Pamukale
Aqua fantasy
Turska 2011
Sunčev breg
Nesebar
Fruška gora
Jazak
Knin
Moja Dalmacija
Napisano: 15. Apr 2011 - 10:03
Preporuka hotel: Ivana Palace 3* sjajan, povoljan, 350m od plaze... mi smo platili 168e dvokrevetnu sa doruckom za 7 dana period 23-30.08. Rezervisali preko booking.com. Dakle, 84e po osobi. Ne zaostaje ni za jednim hotelom 4*. Mozda i najlepsi bazen u suncevom Bregu.
Preporuka klopa : restoran Djani (kompletan rucak plus jagode, palacinke i vino oko 30LEV za dvoje =1500din)...kapacitet je oko 250 mesta ali se oko 5-6 posle podne napravi red...
Cene: jeftinije nego u Srbiji. Koktele mozete da popijete na lezaljci na plazi 2kom za 9lev. 200din koktel. Neko pomenu pekare....stvarno su dzabe. Imam kebab, giros, oni punjeni krompiri...sve to je oko 250-300din. Palacinke 150din. Pice u diskoteci od 150din pa navise.
Plaza: to je mozda najskuplja stavka u Bugarskoj. 14LEV ili 7EUR je suncobran sa lezaljkama dnevno. Kada se uporedi sa drugim destinacijama nije skupo ali za Bugarsku jeste...
Prevoz : mi smo prosle godine isli kolima. Polazak u 06.00 iz Beograda. Dolazak u 16.30 u Suncev Breg. Jedno stajanje za rucak od oko sat vremena. Ima 800km i put je dobar. Pretprosle godine smo isli avionom Budimpesta-Varna za 55e povratna po osobi. Obrni -okreni, najvise se isplati ici svojim autom. Mozete da napravite izlet npr do Istambula ili do Zlatnih Pjasc-a...Uvece ne morate da dajete bogatstvo na TAXI nego jednostavno odete u diskoteku svojim autom.
Dve godine za redom smo letovali u Bugarskoj i sto e primetno, sve vise je Engleza. To se ogleda u gomili kafica koji pocinju da se orjentisu na uzivo prenose fudbala, vise nisu kafane nego pub-ovi...polulezeci polozaj mortus pijanih britanaca...Imam utisak da u Bugarsku dolazi talog ostrvske radne klase. Kada je nama jeftino - njima je dzabe.
Sve vise je karaoke barova i tu su mahom stacionirani Skandinavci.
Jedino sto mi je zao...nema vise skoro ni jedna autenticna bugarska kafana sa folklornim koloritom....za to treba otici do Sv Konstantina ili do Pomorja...
Za decu...dva vodena grada....bolji u Nesebru, malo slabiji u Suncevom Bregu. Imaju sve sto ima i u najboljim zabavnim parkovima ove vrste po evropi...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0