Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Bugarska viza bez vaucera

• Ne možete pisati na ovoj temi
13 odgovora na temu

#1 bozamc

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 24. Jun 2008 - 13:15

Novost sto se tice izdavanja Bugarske vize je to da nije potreban vaucer ili bilo kakva uplata aranzmana za individualna turisticka putovanja do 15 dana. Potrebno je :
- potpisan pasos sa vaznoscu jos najmanje 6 meseci i najmanje dve vezane prazne stranice
- fotokopija prve strane pasosa
- 1 fotografija u boji (formata za pasos 3.5x4.5 sa belom pozadinom, zalepite je na zahtev)
- zdravstveno osiguranje
- popunjen zahtev, skinite odavde http://rapidshare.co...Zahtev.rar.html
odstampajte na jednom listu A4

Dovoljno je u zahtevu kod podataka o primajucoj osobi napisati mesto gde se putuju (nije toliko ni bitno sta cete napisati). Rok za izdavanje vize je 7 radnih dana.

Informacija je proverena, danas sam predao.

Srecan put i puno pozdrava

Ovu poruku je izmenio bozamc: 25. Jun 2008 - 11:44

#2 Zoran

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 26. Jun 2008 - 11:42

Ovo je odlicna vest.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 00:06
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#3 mima-m

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • ženski

Napisano: 26. Jun 2008 - 21:24

Ovo je stvarno dobra vest!!!!!!!! Ja i suprug planiramo da idemo pocetkom avgusta kolima (jer putujemo sa malim detetom),pa nam treba individualna viza. Elem, to nam je prvo letovanje u Bugarskoj, pa nam je svaki predlog dobrodosao. Gde nam je najbolje zbog deteta, gde je najjeftinije sto se tice vanpansionske potrosnje,i sl. Ja se dvoumim izmedju Kitena i Sozopola,ali sve opcije dolaze u obzir.I ako ima nekog ko je bio ove godine, nek' se javi, da znamo kakve su cene sada. Hvala unapred!!!

#4 jerotije_legenda

svetski putnik

• Član
  • Poruka:888
  • muški

Napisano: 26. Jun 2008 - 21:27

Jel bese Bugarska viza besplatna ?
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

#5 Gruni

turista

• Član
  • Poruka:59
  • muški

Napisano: 27. Jun 2008 - 00:37

Viza je DZ jedino neke agencije znaju da uzimaju 200-300 dinara za usluge.

#6 Zoran

backpacker

• Član

Napisano: 27. Jun 2008 - 09:52

Pogledaj porukumima-m @ 26. 06. 2008 - 21:24

Ja se dvoumim izmedju Kitena i Sozopola,ali sve opcije dolaze u obzir.I ako ima nekog ko je bio ove godine, nek' se javi, da znamo kakve su cene sada. Hvala unapred!!!

Ja vec dve godine sa malim detetom letujem u Pomorju i sasvim je OK - plaze, restorani, nisu prevelike guzve, mirno mesto... Najverovatnije i ove godine isto.

Kiten i Sozopol sam obisao u prolazu i koliko se secam jeftinije je u Kitenu.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 00:07
skracen citat

#7 mima-m

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 27. Jun 2008 - 13:07

Hvala ti na odgovoru. Znaci preporucujes mi Pomorie? A kakve su cene tamo? Koliko bi mi para trebalo za 10 dana, za neki normalan provod?Nista ekscentricno, pristojan smestaj za nas troje ( Stasa ima 3,5 god ), i hrana, pice... E, da, koju vodu da kupujemo za pice, koja je najslicnija nasoj Jani ili Voda vodi, Aqua vivi?

#8 Zoran

backpacker

• Član

Napisano: 27. Jun 2008 - 14:30

Nisam sklon da preporučujem išta bilo kome. Svako od nas ima neko svoje viđenje, prohteve ...

Mogu samo da prenesem neko svoje iskustvo.

Što se tiče para već sam negde napisao, ali mogu i da ponovim.

Prevoz - 100 evra (gorivo, putarine...)
Smestaj - zavisi šta izaberete.
Najbolje možda na licu mesta potražiti smeštaj. Za vas troje 10 nocenja 150 -250 pa i više evra, u zavisnosti od ...
Jedna od varijanti je http://www.pomorie.com/ gde imaš veliki izbor smeštaja pa možete i da rezervišete.
Naravno, možete da probate i sa našim agencijama, skuplje je naravno.

Što se tiče hrane. Ručak sa pićem u restoranu po osobi oko 5 evra. Prodavnice su dobre snabdevene, a što se tiče flaširane vode zaista nisam posebno obraćao pažnju. Ima više vrsta i kupovao sam kad koju dohvatim.

Sve u svemu ukupan trošak koji sam ja pravio (sa suprugom i sinom od 4 g.) bez neke precizne evidencije (12 nocenja) 800-900 evra.

#9 Raoul Duke

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 07. Jul 2008 - 01:29

Citat

Rok za izdavanje vize je 7 radnih dana.

Informacija je proverena, danas sam predao.

Srecan put i puno pozdrava

Da li je neophodno licno predati zahtev za vizu?

Ako i za to trazim slobodan dan na kraju necu ni dobiti godisnji odmor Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 07. Jan 2011 - 00:09

#10 bozamc

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 11. Jul 2008 - 12:27

Moguce jeste, ja sam predao za mene i curu i nisu cak ni pitali za nju, ali je ipak bila ispred za svaki slucaj. Postoji varijanta da uz ovlascenje neko preda umesto tebe, ali o kakvom je ovlascenju rec ja stvarno ne bih znao da kazem. Znaci raspitaj se, moze sigurno.

#11 mima-m

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Jul 2008 - 16:13

Ljudi, znam da nema veze sa temom, ali na kom sajtu da nadjem dugorocnu vrem prognozu za Bugarsku?

#12 jedy023

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 12. Jul 2008 - 11:58

idi na interfejs.tv i tamo skini program za vremensku prognozu malo je velik cini mi se 19 mega bajta.Ali da znas da nigde neces naci tacnu vremensku prognozu za recimo mesec dana maksimala je oko 5 dana.
A ne boj se nece biti minus 10.

#13 Zoja

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 15. Jul 2008 - 15:59

Zna li neko nesto o tranzitnim vizama??? Treba mi hitno, ne znam koja dokumenta su mi potrebna niti koliko vremena njima treba da mi vrate pasos od datuma kada ga predam.

#14 salvador

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 18. Jul 2009 - 20:24

Interesuje me da li se i ovog leta moze dobiti bugarska viza bez vaucera. Hvala!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0