Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Smeštaj u Limenariji

202 odgovora na temu

#31 andreja

backpacker

• Član
  • Poruka:35

Napisano: 07. Feb 2007 - 16:52

za sve koji idu na tassos u vilu "sotiria-limenarija" vila je prelepa ,plaze oko limenarije su fenomenalne posebno tripiti,golden beach.ISLI SMO KOLIMA TREBALO NAM JE OKO 12 SATI SOLO VOZNJE OD BEOGRADA 850km DO LIMENARIJE PUT JE SUPER
:huh: :huh: :P agencija RELAX je organizovala super ,slike i opis svima kojima je potrebno

Ovu poruku je izmenio andreja: 07. Feb 2007 - 23:49

#32 beki

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 16. Feb 2007 - 16:00

Super izbor,
ja sam bila krajem juna 2006god proveli smo se FENOMENALNO. Dobor je da ides kolima sve plaze a ima ih vise nego dovoljno su tvoje).
Bice ti to nezaboravno leto!
Podrav :D :D :D

#33 andreja

backpacker

• Član
  • Poruka:35

Napisano: 17. Feb 2007 - 19:55

beki @ 16. februar 2007 u 14:56

Super izbor,
ja sam bila krajem juna 2006god proveli smo se FENOMENALNO. Dobor je da ides kolima sve plaze a ima ih vise nego dovoljno su tvoje).
Bice ti to nezaboravno leto!
Podrav :D :D :D
onda smo se sigurno upoznali zato sto sam i ja bio u junu 2006 :P u "SOTIRIJI"

#34 Turistkinja

backpacker

• Član
  • Poruka:48
  • ženski

Napisano: 19. Mar 2007 - 01:02

Rezervisali smo ovaj apartman - vredi li ici u Limenariju - mnogo su nagrdili plaze. U velikoj smo dilemi da li da trazimo dalje ili da ulatimo ovo? Hvala svima na pomoci.

#35 optimista

putnik

• Član
  • Poruka:121
  • ženski

Napisano: 19. Mar 2007 - 10:36

Procitaj malo sta su ljudi pisali pod Tasos na ovom forumu,verovatno ce ti pomoci.Ja sam prosle godine od Tasosa odustala bas zbog toga sto su plaze pretezno daleko od smestajnih objekata.

#36 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 19. Mar 2007 - 17:27

Ako idete svojim kolima, nema nikakvih problema, ako iznajmljujete kola na par dana-isto, a u blizini Limenarije, postoji precica preko neke tvrdjave je prelepa plaza Metalia, tako da nije neki problem, a imate i u centru-gradsku plazu manje lepu, ali 10-tak minuta setnje i nije neki problem, osim ako nemate bas malu decu, onda je bolji Potos, on ima plazu veliku u samom centru mesta.

#37 niboj

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 19. Mar 2007 - 23:12

Ako idete kolima, ili planirate da iznajmite ista putujte bez razmišljanja. Vredi videti Tasos.Ima mnogo lepih plaža i mesta. Limenarija je OK.Ništa specijalno, ali nećete se razočarati.
Pozdrav.

#38 Turistkinja

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 20. Mar 2007 - 10:02

Najveci problem i jeste sto sam procitala previse postova pa mi je glava prepuna informacija. Sto vise gledam - manje znam. Hvala u svakom slucaju. Idemo svojim kolima a to je koliko sam shvatila dodatni problem jer nema mesta za parkiranje... Uh, slatke muke

#39 suki

svetski putnik

• Moderator
  • ženski

Napisano: 20. Mar 2007 - 14:59

Ma, to nije tacno! Ljudi drame ako se ne parkiraju tacno ispred svog prozora! Normalno se parkiras gde ima mesta u blizini i sve OK.

#40 niboj

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 20. Mar 2007 - 16:40

Ma opušteno. Ja bih opet išao sa decom na Tasos, ali ajde da obiđemo neko drugo mesto. Parkiraće te svuda bez problema. Ako i malo sačekate da se neko mesto oslobodi nije strašno. Na kraju možda vila u koju idete ima svoja parking mesta. Pozdrav

#41 Turistkinja

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 21. Mar 2007 - 14:22

Da li je mozda bolje uplatiti Golden beach umesto Limenarije za porodicno letovanje (2 odraslih i dete 3 godine)

#42 suki

svetski putnik

• Moderator
  • ženski

Napisano: 21. Mar 2007 - 15:39

Sve zavisi sta volite, tamo je OK plaza, nije veliko mesto, tj. vrlo malo, ali ako hocete nesto tipa mir i tisina , okej je.Limenarija opet u blizini ima nekoliko zaista lepih plaza, uvece je zivlje, pa zavisi ko sta voli.

#43 twixy

svetski putnik

• Član
  • Poruka:554
  • ženski

Napisano: 22. Mar 2007 - 18:16

Ja sam letovala u Limenariji pre 4 godine (isto sa detetom), iako me nije odusevila mislim da je bolje resenje od Golden beach-a, koje je selo u odnosu na Limenariju. Plaza u GB je super ali svaki put kada smo svracali je duvao jak vetar (ne znam da li je to pravilo ili izuzetak).
Po meni je Potos najsladje mesto na Tasosu koji ima solidnu gradsku plazu (mada koliko vidim na forumu poslednjih godina je prebukirana).
U prilog Limenariji ide i to sto je relativno blizu najlepsih plaza na ostrvu.
Ne znam kakva je situacija sa parkingom posto smo mi odsedali u vili Tina koja je imala svoj "parking", ali te godine se niko nije posebno zalio na taj problem.
Stvarno plaza u Limenariji je za plakanje, ali pored toliko lepih plaza na Tasosu zalosno bi bilo provesti letovanje samo u jednom mestu.

p.s. iako ga neki nazivaju najzelenijim ostrvom nemojte ocekivati borovu sumicu na plazi posto toga nema. Ostrvo je zeleno od maslina koje se prostiru preko "magistrale", sto je za nas bilo razocaranje posto smo isli sa bebom od 9 meseci nadajuci se prirodnom hladu i sumici

#44 Turistkinja

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 23. Mar 2007 - 11:32

Hvala svima na pomoci, ja sam ipak odlucila uplatilaSkalu Sotirs, cena smesna, plaza solidna a sa koliko mozemo da obidjemo celo ostrvo....
Nadam se da nisam pogresila, barem necemo imati problema sa parkiranjem

#45 shatza

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 11. Jun 2007 - 22:02

Da li je neko bio ili cuo za vilu Liana u Limenariji?
Idem 17.06. preko Relax-a, a nigde ne mogu da saznam nista o smestaju. U agenciji kazu da ono sto im pise na sajtu nije tacno :-0, a ne poznajem nikog ko je isao tamo pre. Volela bih bar nesto da saznam, da budem spremna... Hvala!

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0