Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vize

29 odgovora na temu

#16 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 25. Mar 2008 - 03:07

Molim! Javi se ako nadješ nešto atraktivno, priuštivo i kvalitetno (sve to bez vize!)

#17 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3514
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2008 - 14:01

Svakako i Turska dolazi u obzir. I ja sam imala problem takav prošle godine. :ljutko:
Postavljena slika

#18 tina_ns

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 13. Jun 2008 - 17:05

pozdrav svima

ja zivim u austriji godinu dana, treba da moja mama da mi dodje u posetu, ona je u novom sadu. jako je komplikovano ici za beograd, vaditi garantno pismo, placati vizu, osiguranje, treba da se pukne oko 150 evra. ali zasto kad postoji madjarska ambasada u subotici, cula sam da se vadi sengen viza na 3 meseca besplatno, bez garantnog i osiguranja, pa zasto onda da se muci da ide za bg?

e sad kljucno pitanje, da li ona sa tom vizom moze da ide za austriju na nedelju dana?

#19 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 13. Jun 2008 - 18:52

Mađarska viza košta isto 35 evra! I treba osiguranje!

#20 brzi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3114
  • muški

Napisano: 13. Jun 2008 - 19:54

Pogledaj porukutina_ns @ 13. 06. 2008 - 17:05

e sad kljucno pitanje, da li ona sa tom vizom moze da ide za austriju na nedelju dana?

Mislim da je neko ovde na forumu pominjao tu besplatnu madjarsku vizu, ali je ona postojala valjda do nove godine i vazila je samo za Madjarsku, tj. uopste nije bila Shengen.
Тасос МФТ Део 1, Део 2 и Део 3

"Сваки новчић има две стране."

#21 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:279
  • ženski

Napisano: 02. Sep 2008 - 11:38

Potreban mi je savet-pomoć , imam šengen vizu madjarsku, multi na godinu dana sa 30 dana boravka, e sad, ukoliko ja ranije u tih godinu dana ispucam ovih 30 dana da li ja ranije tj pre isteka te godine mogu ponovo da apliciram za vizu ? Zna li neko nešto o ovome ? ili moram čekati da prodje ta godina?

#22 zokiNBGD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:323
  • muški

Napisano: 02. Sep 2008 - 22:26

Pogledaj porukuslatkiš @ 2. 09. 2008 - 11:38

Potreban mi je savet-pomoć , imam šengen vizu madjarsku, multi na godinu dana sa 30 dana boravka, e sad, ukoliko ja ranije u tih godinu dana ispucam ovih 30 dana da li ja ranije tj pre isteka te godine mogu ponovo da apliciram za vizu ? Zna li neko nešto o ovome ? ili moram čekati da prodje ta godina?
Možeš, ali mislim da moraš prvo da poništiš ovu vizu - to takođe radiš u mađarskom konzulatu. Da li može istovremeno da se zatraži poništenje vize i apliciranje za novu , ne znam.

#23 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:279
  • ženski

Napisano: 04. Sep 2008 - 12:58

hvala na odgovoru, mislim da sam razumela, mada i do sad su inače to radili, uvek prvo ponište prethodnu vizu, ali nisam nikad za kratko vreme ispucala sve dane ;)

#24 darkomis

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 03. May 2011 - 23:23

Da li je za Makedoniju neophodan novi biometrijski pasoš, ili može i stari bez vize? Hvala unapred.

#25 Зоки

svetski putnik

• Član
  • Poruka:795
  • muški

Napisano: 03. May 2011 - 23:26

Може стари, без визе - никада није требала.
Member of Paidakia Thassos Group

#26 cilicka

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 09. Jul 2011 - 19:45

Ja se nadam da ovo jos uvek vazi....da stari pasos moze za Makedoniju...zar ne?

#27 Зоки

svetski putnik

• Član
  • Poruka:795
  • muški

Napisano: 09. Jul 2011 - 20:23

Може јер стари (плави) пасош важи до 31.12.2011. године, ако му опет не продуже важност... С тим пасошем се може у Македонију без визе.
Member of Paidakia Thassos Group

#28 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 09. Jul 2011 - 23:31

Na vise tema na forumu je vec pisano o ovome. Jos jednom da ponovim. Plavi pasos vazi za sve zemlje pa bilo to Makedonija ili Tajland. Razlika izmedju starog i novog pasosa je u vizama i to samo za zemlje sa Sengenske liste. Za ostale zamlje vizni rezim je identican, bio to novi ili stari pasos.
Postavljena slika

#29 Kamillica

putnik

• Član
  • Poruka:126

Napisano: 30. Jul 2011 - 12:44

Da li nam treba viza za Svajcarsku???

Ja sam totalno zaboravila da li su ukinuli i za CH ili i dalje moramo da trazimo?

Jel ima neko update?
Yesterday I was a dog. Today I'm a dog. Tomorrow I'll probably still be a dog. Sigh! There's so little hope for advancement. - Snoopy

#30 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 30. Jul 2011 - 13:31

Ne treba ti viza za Svajcarsku
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0